STYLE SHOPPING

5 ζακέτες για cozy φθινοπωρινά σύνολα

Launchmetrics Spotlight

Η φθινοπωρινή ντουλάπα ανανεώνεται γρήγορα και αποκτά ολοκληρωμένη μορφή με μερικές σημαντικές προσθήκες. Εκτός από ένα ελαφρύ πλεκτό, παντελόνια, κλειστά παπούτσια όπως μοκασίνια, μπότες και μποτάκια, χρειάζεται και ένα πανωφόρι κατάλληλο για τον φθινοπωρινό καιρό. Οι ζακέτες, σε αυτή την περίπτωση, αποδεικνύονται μια έξυπνη και ευέλικτη επιλογή.

Οι ζακέτες είναι ό,τι πρέπει για τον μεταβατικό καιρό του φθινοπώρου και ειδικότερα για τις ημέρες που η θερμοκρασία μεταβάλλεται συνεχώς. Τις φοράς πάνω από T-shirts ή πουκάμισα, κλειστές σαν πλεκτό τοπ ή ανοιχτές πάνω από φορέματα (ακόμη και τα πιο καλοκαιρινά που συνεχίζεις να φοράς). Αποδεικνύονται στο τέλειο hero piece, με λίγα λόγια, που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Οι εκδοχές κάθε ζακέτας σε βοηθούν να πειραματιστείς στο κομμάτι του styling.

Αν, για παράδειγμα, θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στο φθινοπωρινό σύνολο ένα σχέδιο σε ζωηρό κόκκινο χρώμα θα κάνει τη διαφορά. Αργότερα, μόλις η θερμοκρασία μειωθεί αισθητά θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το τέλειο layering. Κάτω από καμπαρντίνες, σακάκια και μάξι παλτό.

Στο street style από την πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού οι ζακέτες έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλά σύνολα δείχνοντας την ευελιξία τους. Φορέθηκαν πάνω από pussy bow πουκάμισα, τζιν και μποτάκια, υπενθυμίζοντας τον πιο all time classic και αγαπημένο συνδυασμό για το φθινόπωρο. Ακολουθούν, παρακάτω, 5 σχέδια για λίγη ανανέωση της ντουλάπας σου.

5 ζακέτες για cozy φθινοπωρινά σύνολα

Σε oversized γραμμή και ζωηρό κόκκινο χρώμα

Διακοσμημένη με μικρά φιογκάκια

Σε ναυτικό μπλε και cable πλέξη

Σε στιλ bomber jacket και στην πιο ευέλικτη απόχρωση

Ζακέτα σε στιλ bomber
MARKSANDSPENCER.COM/GR

Ζακέτα σε στιλ bomber

Marks&Spencer
45,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Με ριμπ πλέξη και σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα