CELEBRITIES

Η Ζέτα Δούκα περνάει τέλεια στα 50 και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Η Ζέτα Δούκα καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε για την ευτυχία που αισθάνεται στα 50 της, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της και τα επαγγελματικά της βήματα.

Στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη, «πώς είναι η ζωή στα 50», η Ζέτα Δούκα τόνισε: «Η ζωή στα 50 είναι τέλεια. Είναι η φάση που αισθάνομαι ότι απενοχοποιώ πολλά πράγματα, τα οποία τα είχα βάλει στο μυαλό μου αλλιώς, όλα αυτά τα χρόνια. Έχω δει να αποδίδουν καρπούς κάποιες σκέψεις και προετοιμασίες ψυχικές και νοητικές που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αισθάνομαι υγιής και όμορφη και πως δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν, δεν με ενδιαφέρει αν αρέσω, δεν με ενδιαφέρει αν αυτό που θα πω θα αρέσει στους άλλους. Σαφώς, με απασχολούν οι ανθρώπινες σχέσεις, αλλά αν κάποιος δεν με θέλει ή δεν συμφωνεί, δεν με απασχολεί. Δεν με απασχολεί πια η σκληρή κριτική που έκανα στον εαυτό μου».

Για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς κύκλους που κλείνουν, επεσήμανε ότι δεν τους παίρνει ως προσωπική αποτυχία. «Αν κλείσει ένας κύκλος με ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίον έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει, εκεί μπορεί να χρεώσω στον εαυτό μου αυτό που μου αρμόζει και να πω εντάξει, πιθανότατα να μην το έκανα, όταν έπρεπε, αυτό που έπρεπε. Αλλά τώρα είμαι εδώ, μαθαίνω από τα λάθη μου, έχω τη γενναιότητα να παραδεχθώ το λάθος μου και να προχωρήσω παρακάτω».

Η Ζέτα Δούκα για την κόρη της Θάλεια, η οποία είναι 8,5 ετών, είπε: «Αυτό που της προσφέρουμε όλοι οι άνθρωποι που την αγαπούμε και την φροντίζουμε, είναι οι βασικές αξίες και είναι αυτά τα οποία θα ήθελα να διέπουν τη ζωή της και τη συμπεριφορά της, τόσο προς τον εαυτό της όσο και την κοινωνία. Να είναι ένα χρήσιμο και καλό άτομο για την κοινωνία και για τον εαυτό της. Όλα τα άλλα όμως τα έχει». 

Πού πρωταγωνιστεί φέτος η Ζέτα Δούκα;

Η Ζέτα Δούκα θα πρωταγωνιστεί πλάι στον Γρηγόρη Βαλτινό, στο παγκοσμίου φήμης δικαστικό θρίλερ του Μπάρι Ριντ Ετυμηγορία, η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου στο Θέατρο του Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί επίσης στη φιλοσοφική κωμωδία Έχω κάτι να πω του Στράτου Τζίτζη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου.