CELEBRITY STYLE

Η Jennifer Lopez φοράει το hot (και πιο άνετο) παπούτσι του φθινοπώρου

Launchmetrics Spotlight

Mary Janes και μπαλαρίνες διεκδικούν φέτος μια θέση στη φθινοπωρινή και μετέπειτα χειμερινή ντουλάπα. Είναι 2 από τα πιο δημοφιλή παπούτσια, που βλέπουμε να επικρατούν περισσότερο, τόσο στις συλλογές των σχεδιαστών όσο και στο streetstyle. Παρέχουν ευελιξία και ανανεώνουν με διαφορά το τελικό σύνολο. Κι αν προσθέσεις ένα ζευγάρι κάλτσες αλλάζεις ακόμη περισσότερο το styling.

Τη δυναμική της μπαλαρίνας επιβεβαίωσε με τη σειρά της, η Jennifer Lopez μέσα από την πιο πρόσφατη εμφάνισή της. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Los Angeles, περιτριγυρισμένη από θαυμαστές.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα total black σύνολο με φαρδύ μαύρο παντελόνι σε cropped γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα πλεκτό μαύρο τοπ με λεπτομέρεια από φιόγκο στο πάνω μέρος. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με δέσιμο στον αστράγαλο και μικρά φιογκάκια ολοκλήρωσαν το σύνολό της. Στα υπόλοιπα αξεσουάρ είδαμε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και μία μαύρη τσάντα σε μίνι μέγεθος.

Η Jennifer Lopez φοράει το hot (και πιο άνετο) παπούτσι του φθινοπώρου

Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Οι μπαλαρίνες είναι hot right now και η Jennifer Lopez το επιβεβαιώνει, μέσα από τον πιο διαχρονικό συνδυασμό. Το total black σύνολό της ήταν απλό και κομψό τονίζοντας την λειτουργική και ευέλικτη πλευρά των basic κομματιών (ένα μαύρο πουλοβεράκι και ένα μαύρο παντελόνι λειτουργούν πάντα).

Στη συνέχεια, με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπαλαρίνες ανανέωσε πολύ εύκολα το total black σύνολό της. Οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και σε αυτή την περίπτωση το συγκεκριμένο παπούτσι.

Να μια ωραία ιδέα για τα φθινοπωρινά σύνολα του γραφείου αν είσαι φαν του total black και κυρίως μια ενδιαφέρουσα ιδέα να ανανεώσεις το φθινοπωρινό officewear. Η έμπνευση της ημέρας.