CELEBRITY STYLE

Η Σία Κοσιώνη δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό πουκάμισο στο γραφείο

Instagram.com/siakossioni/

Το τι να φορέσεις στο γραφείο δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα ειδικά όταν τα staple κομμάτια δίνουν την λύση τις περισσότερες φορές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην ξεχνάς τη σημασία τους. Στη συνέχεια, οι συνδυασμοί ρούχων προκύπτουν εντελώς αβίαστα και πλέον δεν θα ξοδεύεις αρκετή ώρα κάθε πρωί μπροστά από τη ντουλάπα.

Ένα από τα ρούχα που παρέχουν καθημερινή ευελιξία είναι το λευκό πουκάμισο. Αυτό το staple αξιοποιείται με κάθε πιθανό τρόπο. Φορεμένο πάνω από ένα τζιν παντελόνι, με ένα ζευγάρι μοκασίνια και ένα σακάκι ή πάνω από ένα tailored μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι Mary Janes, προσφέρει ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η Σία Κοσιώνη, με τη σειρά της, δείχνει παρακάτω τη δική της ιδέα για το πώς να το φορέσεις στο γραφείο.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε ορισμένα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την παρουσίαση του βιβλίου της στη βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας. Για την περίσταση, η Σία Κοσιώνη συνδύασε ένα λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο με ένα παντελόνι με καρό μοτίβο. Σε ψηλόμεση φαρδιά γραμμή και στις αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ.

Σία Κοσιώνη: Με λευκό πουκάμισο και καρό παντελόνι εμπνέει για το officewear

Το λευκό πουκάμισο είναι πραγματικά ένας «μικρός θησαυρός» της ντουλάπας σου. Στο παραπάνω σύνολο η Σία Κοσιώνη το συνδύασε με ένα πολύ κομψό καρό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή.

Χωρίς να μπορούμε να δούμε τι παπούτσια έχει επιλέξει για το σύνολό της προτείνουμε να δοκιμάσεις να βάλεις ένα ζευγάρι μοκασίνια ή ένα ζευγάρι παπούτσια με έντονη ή τετράγωνη μύτη σε καφέ ή μαύρες αποχρώσεις.

Σε κάθε περίπτωση θα έχεις δημιουργήσει ένα εύκολο σύνολο με λευκό πουκάμισο και καρό μοτίβο.