BEAUTY SHOPPING

7 καλλυντικά σε travel size συσκευασίες για να πάρεις μαζί σου το τριήμερο

iStock

Εξίσου «μπελάς» με το να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου πριν φύγεις για διακοπές ή κάποιο τριήμερο, είναι και το να φτιάξεις το νεσεσέρ σου. Με αφορμή, λοιπόν, το πρώτο, φθινοπωρινό τριήμερο της σεζόν που πλησιάζει, αυτό της 28ης Οκτωβρίου, νομίζω είναι το ιδανικότερο timing να κάνουμε μία λίστα με καλλυντικά σε mini size συσκευασίες, θα σου εξοικονομήσουν και χώρο και χρήμα.

Μιας λοιπόν και βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα και το budget είναι μείον (υπομονή η pay day πλησιάζει), τα καλλυντικά σε mini size συσκευασίες είναι αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανωθούμε καλύτερα, μιας και όλα όσα χρειαζόμαστε θα πιάνουν εκ των πραγμάτων λιγότερο χώρο και βάρος στη βαλίτσα μας. Ακόμη, η προσιτή τιμή τους τα καθιστά πιο δελεαστικά σε σχέση με τις full size συσκευασίες. Plus, μία τέλεια ιδέα σε περίπτωση που σκέφτεσαι να πάρεις κάτι καινούργιο και θέλεις πρώτα να τσεκάρεις πώς λειτουργεί στο μακιγιάζ/ την επιδερμίδα σου.

Παρακάτω λοιπόν κάναμε την έρευνα αγοράς μας και ετοιμάσαμε μία λίστα με 7 must have καλλυντικά που θα βρεις σε travel size για το τριήμερο. Τσέκαρέ τα όλα και καλά να περάσεις!

7 καλλυντικά σε travel size συσκευασίες για να πάρεις μαζί σου το τριήμερο:

Σε travel size, αυτή η μάσκαρα από τη Sephora Collection χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Χάρη στην εξαιρετικά προσαρμόσιμη, vegan σύνθεσή της, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις και να χαρίσει εντυπωσιακό όγκο. Ακόμη, η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια που χαρίζουν όγκο, ενώ, το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο μακριές, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες.

Το iconic υγρό ρουζ της Rare Beauty τώρα κυκλοφορεί σε travel size συσκευασία προκειμένου να προσφέρει μια λεπτή πινελιά χρώματος και υγιούς λάμψης στην επιδερμίδα. Η αέρινη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με χρωστικές ουσίες μεγάλης διάρκειας που κρατάνε όλη την ημέρα.

Επεκτείνοντας τη φιλοσοφία μιας παλέτας με ουδέτερους τόνους, αυτή η παλέτα περιλαμβάνει 5 ολοκαίνουργια χρώματα σε nude και καφέ αποχρώσεις με ουδέτερους ροζ δευτερεύοντες τόνους, επιτρέποντας τη δημιουργία πολλών διαφορετικών look για μια πληθώρα περιστάσεων – από καθημερινές εμφανίσεις μέχρι βραδινά smokey look. Η βουτυρένια και ενυδατική σύνθεσή τους ταιριάζει σε κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση χρώματος με ελάχιστη προσπάθεια. Το μικρό μέγεθός της είναι ιδανικό για ταξίδια και επιτρέπει τη δημιουργία ολοκληρωμένων look όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το Gimme Brow+ είναι το απόλυτο τζελ φρυδιών με χρώμα από τη Benefit Cosmetics. Περιέχει μικροσκοπικές ίνες που προσκολλώνται στις τρίχες, δημιουργώντας ένα φυσικά πυκνό σχήμα φρυδιών ανάλογα με το σχήμα προσώπου. Το ειδικό μικροσκοπικό, κωνικό βουρτσάκι εξασφαλίζει εύκολη και τέλεια εφαρμογή, ενώ δημιουργεί ένα φυσικό και προσαρμόσιμο αποτέλεσμα ανθεκτικό στο νερό και μακράς διαρκείας.

Αυτό το concealer πλήρους κάλυψης, κρύβει όλες τις ατέλειες χαρίζοντας αψεγάδιαστο ματ αποτέλεσμα. Η κρεμώδης σύνθεση προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να ξεφλουδίζει ή να σπάει. Θρέφει την επιδερμίδα χάρη στους σπόρους μάνγκο και το βούτυρο καριτέ. Αυτή η σύνθεση λειτουργεί ταυτόχρονα ως προϊόν για contouring και για highlighting.

 

Travel size μέγεθος. M·A·Cximal επίδραση. Το εμβληματικό κραγιόν της MAC επιστρέφει στην πλέον βελτιωμένη εκδοχή του για να χαρίσει στα χείλη ένα μεταξένιο ματ τελείωμα και μια σύνθεση που περιποιείται τα χείλη με πλήρη κάλυψη και πλούσια σε χρωστικές απόδοση. Διατίθεται σε μία τεράστια γκάμα 40 αποχρώσεων, εγκεκριμένες από επαγγελματίες makeup artists. Το χρώμα δεν ξεθωριάζει έως και 12 ώρες για αισθητά πιο γεμάτα χείλη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Τα Makeup Setting Sprays της NYX Professional Makeup έχουν ανάλαφρη και άνετη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και εξασφαλίζουν ότι το μακιγιάζ παραμένει σταθερό. Διαθέσιμα σε δύο συνθέσεις, για Ματ Φινίρισμα Χωρίς Γυαλάδα και για Δροσερή Λάμψη Φρεσκάδας.