CELEBRITIES

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood

AP Photo/Joel Ryan

Αν είσαι fan του Hollywood και παρακολουθείς πολύ στενά τις τελευταίες εξελίξεις, τότε σίγουρα θα ξέρεις ποια είναι τα ερωτικά ειδύλλια με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα αυτή τη στιγμή, αλλά και τα πρώην ζευγάρια που άφησαν το στίγμα τους και συζητιούνται μέχρι σήμερα. Σε αυτά ακριβώς θα αναφερθούμε και παρακάτω. Στα τοξικά ζευγάρια διασήμων με τις εκρηκτικές σχέσεις, που βρέθηκαν επανειλλημένα στα εξώφυλλα περιοδικών και που πριν ανακαλυφθεί γι’ αυτά η άσχημη αλήθεια, αγαπήθηκαν πολύ.

Για αρχή, πριν προχωρήσουμε στη λίστα με τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood, να σημειώσουμε ότι μια τοξική σχέση είναι μονίμως δύσκολη και επίπονη. Δεν μιλάμε για τα «σκαμπανεβάσματα» μιας σχέσης, αλλά για χειριστικές, ταπεινωτικές και βίαιες συμπεριφορές, είτε σε συναισθηματικό, είτε σε σωματικό επίπεδο. Τα παρακάτω ζευγάρια είναι το τέλειο παράδειγμα μιας τοξικής σχέσης, αφού οι εμφανίσεις στο red carpet και ο θαυμασμός του κόσμου, μπορεί να μας έκαναν να πιστέψουμε ότι ζούσαν μία τέλεια ζωή, αλλά η ιδέα μας αυτή απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Οι σχέσεις τους είχαν σοβαρά προβλήματα και μάθαμε εκ των υστέρων γι’ αυτά.

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood

Rihanna – Chris Brown

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood AP Photo/Alex Gallardo

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα δάκρυα της Rihanna, όταν αποκάλυψε ότι ο Chris Brown την κακοποίησε σωματικά; Οι 2 τους συναντήθηκαν τo 2005, όταν ξεκίνησαν την πορεία τους στη μουσική βιομηχανία και το 2008 μαθεύτηκε ότι ήταν ζευγάρι, σύμφωνα με το Hollywood Life. Το ζευγάρι φαινόταν να έχει μια πολύ ρομαντική σχέση και οι 2 τους είχαν αγαπηθεί από το κοινό τους. Μέχρι το 2009 που η Rihanna κατήγειλε τον Chris Brown για άσκηση σωματικής βίας.

Όταν το ζευγάρι πήγε στο δικαστήριο στα μέσα του 2009, ο τραγουδιστής ομολόγησε την ενοχή του για τις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση, καθώς και σε παροχή συμβουλών για κοινωνική εργασία και ενδοοικογενειακή βία.

Selena Gomez – Justin Bieber

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood AP Photo/Chris Pizzello

Τι και αν η Selena Gomez έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Benny Blanco, τι και αν ο Justin Bieber παντρεύτηκε την Hailey Bieber και απέκτησαν λίγο καιρό πριν το πρώτο τους παιδί, οι fans δεν λένε να αφήσουν πίσω τους αυτό το παρελθοντικό ειδύλλιο.

Οι ”Jelena” όπως τους χαρακτήριζαν οι θαυμαστές, αποκάλυψαν τη σχέση τους το 2011, αφού εμφανίστηκαν σε ένα πάρτυ για τα Όσκαρ του Vanity Fair, σύμφωνα με το People. Οι 2 τους ξεχωριστά είχαν πολλούς θαυμαστές, οπότε ήταν σχεδόν απίθανο να μην γίνεται γνωστό τοις πάσι το κάθε τι για τη σχέση τους. Ήταν μια ταραχώδης σχέση, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, επί 8 χρόνια, μέχρι που το 2018 ήρθε και το οριστικό τους τέλος

Υπήρχαν πολλές κατηγορίες για απάτη, και πολλές φορές έκανε ο ένας κακό στον άλλον, σύμφωνα με τους LA Times. Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe τον Φεβρουάριο του 2020, ο Justin Bieber παραδέχτηκε ότι ήταν απερίσκεπτος όταν έβγαινε με την Selene Gomez.

Johnny Depp – Amber Heard

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood John Shearer/Invision/AP, File

Ο Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του «The Rum Diary» και από εκεί ξεκίνησε η ταραχώδης σχέση τους. Στις αρχές του 2012, οι 2 τους άρχισαν να βγαίνουν και παντρεύτηκαν το 2015 κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Insider. Ωστόσο, το 2022 το ζευγάρι κατέληξε στα δικαστήρια να αλληλοκατηγορούνται για βίαιες συμπεριφορές και για συκοφαντικές δυσφημίσεις. Ο Johnny Depp και η Amber Heard αναμετρήθηκαν σε δικαστήριο της Virginia για 7 συνεχείς εβδομάδες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η Amber Heard έχασε τη δίκη και κλήθηκε να καταβάλει στον Johnny Depp το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων (ο ηθοποιός ζητούσε 50 εκατομμύρια δολάρια) για τη βλάβη που υπέστη από τη συκοφαντική δυσφήμιση της εναντίον του. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρξε κάποια άλλη επαφή μεταξύ τους, μετά από αυτό.

Madonna – Sean Penn

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood Jordan Strauss/Invision/AP

Η Madonna και ο Sean Penn γνωρίστηκαν το 1985 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Material Girl. Οι 2 τους την ίδια χρονιά, αφού είχαν χωρίσει από τις προηγούμενες σχέσεις τους, έγιναν ζευγάρι, στα 27α γενέθλια της ποπ σταρ.

Η σχέση ξεκίνησε καλά, ωστόσο ο ηθοποιός άρχισε να έχει έντονα ξεσπάσματα και να ζηλεύει οποιοδήποτε άνδρα πλησίαζε την Madonna. To 1987 τελικά χώρισαν. Υπήρχαν φήμες που υποστήριζαν ότι η τραγουδίστρια είχε υποστεί βία, ωστόσο το 2016 σύμφωνα με το The Daily Beast, η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά.

Kourtney Kardashian – Scott Disick

Τα 5 πιο τοξικά ζευγάρια του Hollywood Scott Roth/Invision/AP, File

Αν έβλεπες Keeping Up with the Kardashians τότε όχι απλά γνωρίζεις, αλλά έχεις δει και την τοξική συμπεριφορά του Scott Disick απέναντι στην Kourtney Kardashian. Οι 2 τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2006 σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο δημιουργός του Girls Gone Wild, Joe Francis στο Μεξικό, σύμφωνα με το US Magazine.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους δυνάμωσε στην πορεία, αυτή που την κατέστρεψε ήταν η κατάχρηση ουσιών, ο αλκοολισμός και τα ασταμάτητα πάρτι του Scott Disick. Το ζευγάρι τελικά χώρισε το 2015, αφού ο Scott Disick φωτογραφήθηκε με τη στυλίστρια από το Λος Άντζελες, Chloe Bartoli, σύμφωνα με το E!Online. Το 2016 προσπάθησαν ξανά, αλλά μάταια, αφού ένα χρόνο αργότερα χώρισαν οριστικά.