Η Καλομοίρα έγινε 40 ετών. Οι φωτογραφίες από το πάρτι της και το «ταξίδι αυτοθεραπείας»
- 3 ΦΕΒ 2025
Η Καλομοίρα έγινε 40 ετών και θέλησε να το γιορτάσει με ένα δείπνο, παρέα με την οικογένειά της και με αγαπημένους της φίλους. Τα τελευταία χρόνια, η τραγουδιστρια ζει στην Αμερική, με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα 3 τους παιδιά, ενώ εκεί βρίσκονται και οι γονείς και τα αδέλφια της.
Η Καλομοίρα που συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το 2004 σε ηλικία μόλις 19 ετών, μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό reality Fame Story, έχει σημειώσει τη δική της πορεία από τότε στον χώρο της μουσικής. Στις καρδιές μας ξεχώρισε το 2008, με τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου με το τραγούδι Secret Combination κατέκτησε την 3η θέση.
Πλέον η καλλιτέχνιδα, έχει αφοσιωθεί παραπάνω στην οικογενειακή της ζωή, ενώ όπως σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της από τη μέρα γενεθλίων της, φέτος βρίσκεται σε ένα ταξίδι αυτοθεραπείας. Με αφορμή τα 40 έτη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο κοινό της, αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα.
«Ουάου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές – είμαι πραγματικά ευγνώμων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα 40. Δεν το νιώθω και ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα» έγραψε αρχικά.
Και συνέχισε: «Θέλω απλώς να πω πόσο εκτιμώ όλους εσάς που με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Και στον υπέροχο σύζυγό μου και τα παιδιά μου – είστε η καρδιά μου.
Φέτος βρίσκομαι σε ένα ταξίδι αυτοθεραπείας, και έχει υπάρξει αποκαλυπτικό με τρόπους που δεν περίμενα. Όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει ένα πάρτι γενεθλίων, και ήρθε μόνο ένα άτομο. Ήταν κάτι που με πλήγωσε και για πολύ καιρό ένιωθα άβολα με το να με γιορτάζουν. Αλλά χθες, στο δείπνο, υπενθύμισα στον εαυτό μου—αξίζω να με γιορτάζουν. Όλοι μας το αξίζουμε.
Τα γενέθλια δεν είναι απλώς μια υπενθύμιση ότι μεγαλώνουμε. Είναι η αντανάκλαση του ταξιδιού που έχουμε διανύσει και των όμορφων περιπετειών που μας περιμένουν. Οπότε, ας αγκαλιάσουμε τη ζωή, την εξέλιξη και όλες τις μοναδικές στιγμές που έρχονται!» είπε κλείνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο.
Οι ευχές του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη για τα γενέθλιά της
Ο Γιώργος Μπούσαλης θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα έγραψε τα εξής τρυφερά λόγια: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μου φίλη! Σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί. Είσαι η καλύτερη σύζυγος, μητέρα και ροκ σταρ για την οικογένειά μας. Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Στην υγειά μας για πολλά ακόμα».
Το 2006 η Καλομοίρα ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010 στο Long Island της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (το 2012) και την Αναστασία που ήρθε στον κόσμο στις 21 Ιουλίου του 2016.