Ελένη Τσολάκη: Τα στιγμιότυπα από το baby shower – έκπληξη λίγο πριν γεννήσει
- 5 ΜΑΡ 2025

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ελένη Τσολάκη η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. Την ανακοίνωση έκανε η παρουσιάστρια περίπου στα τέλη Δεκεμβρίου του 2024 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσου.
Η Ελένη Τσολάκη απόλαυσε το baby shower – έκπληξη που διοργανώθηκε από την καλή της φίλη από τη Θεσσαλονίκη, Μαρία Τσακίρη, όπως έκανε γνωστό η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, που παρεβρέθηκε στην ευχάριστη συγκέντρωση. Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η παρουσιάστρια απόλαυσε την κάθε στιγμή και συγκινήθηκε με την κίνηση των αγαπημένων της προσώπων.
Ο εντυπωσιακός στολισμός ήταν σε πράσινες, ροζ και παστέλ αποχρώσεις, αφού η ίδια δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε φυσικά στιγμιότυπα από το party, όπως και η Μαίρη Παλιαλέξη, η Νάνσυ Παραδεισανού και η Χρύσα Καλπάκη. Η Ελένη Τσολάκη ανάρτησε ακόμα και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ποζάρει μαζί με όλες τις φίλες της, που την τίμησαν με την παρουσία της.
Να τονίσουμε ότι το baby shower συνηθίζεται να γίνεται περίπου στον 7o μήνα κύησης και οι καλεσμένοι φέρνουν τα πρώτα δώρα για το μωρό. Πρόκειται για ένα έθιμο, που ξεκίνησε από την Αμερική, εξαπλώνεται όμως όλο και ταχύτερα στον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά στη χώρα μας. Τη διοργάνωση αναλαμβάνει συνήθως η νονά του παιδιού ή κάποιο κοντινό πρόσωπο της οικογένειας.
Ανακοινώνοντας λίγο καιρό πριν στο Πρωινό Σουσού τα ευχάριστα νέα, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Κλείνοντας θέλω να πω κάτι και να ευχαριστήσω πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη διακριτικότητα και την ευγένεια. Πολλοί με πήρατε και με ρωτήσατε, με κάποιο τρόπο έδωσα τη δική μου απάντηση, αλλά μπορεί μέχρι να γυρίσω να είμαι ακόμα πιο μεγάλη σε μέγεθος, να πω ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι, περιμένω το πρώτο μου παιδάκι! Ευχαριστώ πάρα πολύ!».
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη Night Out το 2023, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Ο έγγαμος βίος δεν αλλάζει τη σχέση αλλά τα παιδιά. Εκεί βρίσκεις την καινούργια σου βάση, εκεί αλλάζει η καθημερινότητά σου και οι προτεραιότητές σου. Όλο σου το μυαλό, το είναι… Ένας γάμος που δεν έχει παιδάκι, είναι σαν μια σχέση μακροχρόνια. Νομίζω πως αυτό είναι που διαφοροποιεί τη σχέση».
Και αργότερα είχε προσθέσει η Ελένη Τσολάκη: «Νιώθω έτοιμη να αποκτήσω παιδιά. Τα πράγματα έρχονται, όταν είναι να έρθουν. Το βασικότερο όλων είναι να είμαστε καλά εμείς. Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω πολλή αγάπη».