PUBLI

Πρόγραμμα Δωρεάς Τροφίμων «Θρέφουμε με αγάπη»

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στήριξε με πάνω από μισό εκατομμύριο μερίδες τροφίμων 100 κοινωνικούς φορείς, το 2024

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΓΙΩΤΗΣ A.E. μέσα από το Πρόγραμμα Δωρεάς Τροφίμων «Θρέφουμε με αγάπη», ενισχύει ουσιαστικά την προσπάθεια αντιμετώπισης της επισιτιστικής κρίσης στη χώρα μας, προσφέροντας διαρκή στήριξη στις ελληνικές οικογένειες και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει διαχρονικές δωρεές τροφίμων σε κοινωφελείς οργανισμούς, αλλά και έκτακτες δωρεές τροφίμων σε περιπτώσεις αιφνίδιων γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας, τα οποία θέτουν σε δοκιμασία συνανθρώπους μας.

Συνολικά το 2024 η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. προσέφερε, μέσω του Προγράμματός της «Θρέφουμε με αγάπη», πάνω από μισό εκατομμύριο μερίδες τροφίμων και είκοσι χιλιάδες κιλά αλεύρων, στηρίζοντας περισσότερους από 100 φορείς, όπως Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Ιδρύματα και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς για παιδιά, την Τράπεζα Τροφίμων και άλλους κοινωνικούς φορείς, ανά την Ελλάδα. Παράλληλα συνέχισε τη μακρόχρονη, διαχρονική της στήριξη προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές «Θεοτόκος», τον Παιδικό σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φίλοι του Παιδιού» και την «Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου», προσφέροντας προϊόντα σε σταθερή μηνιαία βάση για την κάλυψη αναγκών διατροφής.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει και το 2025 να «Θρέφει με αγάπη» στηρίζοντας εκατοντάδες φορείς μέσω του Προγράμματος Δωρεάς Τροφίμων που υλοποιεί. Επιπλέον, τη φετινή χρονιά εντάσσει στο Πρόγραμμά της μηνιαίες δωρεές τροφίμων προς την Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας και προς τον Παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει να προσφέρει σταθερά και να «Θρέφει με αγάπη»!