CELEBRITIES

Joan Rivers: Τα καλύτερα χειρότερα αστεία του Hollywood

''Πέτυχα λέγοντας αυτά που όλοι οι υπόλοιποι απλά σκέφτονταν''. Αυτή η φράση περικλείει την ιδιοφυΐα της υπερταλαντούχας Joan Rivers που άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης στα 81 της χρόνια.

Η Joan Rivers γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1933 και το πραγματικό της όνομα ήταν το Joan Alexandra Rosenberg και ήταν κόρη Εβραίων από τη Ρωσία.

Ο κόσμος του θεάματος την γοήτευε από μικρή και τη δεκαετία του 50 άρχισε να εμφανίζεται στο θέατρο, σε διάφορα κλαμπ, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Ως πνευματικό παιδί του Johnny Carson πολύ γρήγορα την κέρδισε το stand up comedy. Το ταλέντο της ήταν αδιαμφισβήτητο για αυτό και κατάφερε να διακριθεί σε έναν από τους ανδροκρατούμενους χώρους εκείνης της εποχής.

 

Το ”The Joan Rivers Show” ξεκινά το 1989 και προβάλλεται για πέντε χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία. Το βραβείο Emmy για την καλύτερη παρουσιάστρια θα έρθει για να επιβεβαιώσει τη φήμη της.

Τα καυστικά της σχόλια κάνουν τη διαφορά, την εγκαθιδρύουν και πολλές φορές προκαλούν έντονες αντιδράσεις οι οποίες κοπάζουν μετά την αποστομωτική απάντηση της ίδιας. ”Στη ζωή μου έχω κάψει περισσότερο κόσμο ακόμη και από τον Χίτλερ”. Πώς γίνεται να παρακάμψεις την οξυδέρκειά της και να μην υποκλιθείς μπροστά της.

Αν αυτοσαρκαστείς παίρνεις αυτομάτως το δικαίωμα να σχολιάσεις και τους γύρω σου και η Rivers το ξέρει πολύ καλά. Αναφερόμενη στον εθισμό της στις πλαστικές επεμβάσεις θα διατυπώσει το αλησμόνητο: ”Έχω κάνει τόσο πολλές πλαστικές που όταν πεθάνω θα δωρίσουν το σώμα μου στην Tupperware”. Πόσο θεά;

 

Η εκπομπή ”Fashion Police” στο E! ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 για να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά τη δύναμη της ατάκας της Rivers. Γίνεται χαμός και οι celebrities φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό τους και έχει τη δύναμη να σχολιάζει ακόμα και το ζεύγος Ομπάμα χαρακτηρίζοντας τον Μπαράκ ”ομοφυλόφιλο” και την Mισέλ ”λεσβία”.

Οι καλύτερες ατάκες για τους celebrities

Kim Kardashian πηγαίνει σε γεμάτα γήπεδα ώστε να έχει ποικιλία επιλογών σε αυτούς που ψωνίζει.

Boy George είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η Αγγλία: μια βασίλισσα που δεν ξέρει να ντυθεί.

Katie Holmes είναι άθλια ηθοποιός. Την έβαλαν να παίξει τη γυναίκα του Κένεντι και ήταν τόσο κακή ώστε ο πρόεδρος αυτοκτόνησε εξαιτίας της.

Gwyneth Paltrow είναι χάλια. Εάν ήθελα να της μοιάσω, θα έβαζα το κεφάλι μου στον πισινό μου και ο λόγος που δεν κάνω κάτι τέτοιο είναι η Gwyneth.

Justin Bieber θυμίζει μια πολύ νεαρή λεσβία. Είναι η κόρη που ανέκαθεν επιθυμούσε η Cher.

Jennifer Aniston είναι βαρετή.

Britney Spears είναι ανεγκέφαλη.

Angelina Jolie τα κατέστρεψε όλα με αυτό το ηλίθιο προτεταμένο πόδι της.

-Την προηγούμενη φορά που μια Γερμανίδα ήταν τόσο καυτή όσο η Heidi Klum, ήταν όταν φούρνιζαν Εβραίους

-H Adele είναι μία ζάμπλουτη χοντρή που πρέπει να αδυνατίσει.

Πώς θα ήθελε την κηδεία της

 

Η Rivers τα είχε προβλέψει όλα, ακόμα και την κηδεία της. Στο βιβλίο της με τίτλο ”I Hate Everyone, Starting With Me” είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στην κόρη της Melissa πώς θα ήθελε να είναι.

”Οταν πεθάνω (και ναι Melissa αυτή η μέρα θα έρθει και ναι Melissa έχω γράψει τα πάντα στο όνομά σου) θέλω η κηδεία μου να είναι ένα μεγάλο show biz θέαμα με φώτα, κάμερες και δράση. Θέλω παπαράτσι και θέλω ατζέντηδες να κάνουν σκηνές. Θέλω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο “Hollywood”. Δε θέλω κάποιον ιερέα να ψελλίζει βλακείες. Θέλω τη Meryl Streep να κλαίει με πέντε διαφορετικές προφορές. Δεν θέλω ευλογίες. Θέλω τον Bobby Vinton να με πιάσει από το κεφάλι και να τραγουδήσει το “Mr. Lonely”. Δεν θέλω να δείχνω πιο όμορφη νεκρή απ’ ότι ήμουν ζωντανή. Θέλω να θαφτώ με μια τουαλέτα του Valentino και θέλω και έναν τεράστιο ανεμιστήρα ώστε τα μαλλιά μου να ανεμίζουν ακριβώς όπως της Beyonce”.

Η τελευταία εκπομπή της