CELEBRITIES

Η έγκυος Alicia Keys φωτογραφίζεται γυμνή για να κάνει καλύτερο τον κόσμο

H Alicia Keys είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ράπερ Swizz Beatz και την ενοχλεί πολύ η κατάσταση του κόσμου στον οποίο αναγκάζεται να φέρει το παιδί της. Για την ακρίβεια είναι τόσο ενοχλημένη με αυτό που βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα της.

Μετά την εμφάνισή της στο iHeartRadio festival, όπου και ερμήνευσε το νέο της τραγούδι “We are here”, η Alicia Keys ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της όπου ποζάρει γυμνή, κρύβοντας στο στήθος της και έχοντας ζωγραφίσει στη φουσκωμένη κοιλίτσα της το σήμα της ειρήνης.

 

Με την περιγραφή κάτω από αυτή της της φωτογραφία, ζητά από όλο τον κόσμο να προσπαθήσει για την παγκόσμια ειρήνη, καθώς όπως λέει, είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε καλύτερο αυτόν τον κόσμο. Σύμφωνα με τον εμπνευστή του κινήματος “Wearehere”, η Alicia Keys προσπαθεί να απαντήσει ουσιαστικά στο ερώτημα “Γιατί είμαστε εδώ;” και αυτή η φωτογραφία αποσκοπεί στο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους μέσω του καταιγισμού γυμνών φωτογραφιών στα social media, ενεργοποιώντας μας παράλληλα υπέρ του κοινού καλού, αφού τα γυμνά πορτραίτα φέρουν ένα πανανθρώπινο μήνυμα ειρήνης.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά κανείς δεν έκλεψε τις φωτογραφίες κανενός και όλοι ελπίζουν σε ένα ειρηνικό, “γυμνό” αύριο.