LIFE

Τα 10 θηλυκά #Iνσταντανέ που ξεχωρίσαμε στην γκαλερί Ζουμπουλάκη

Για την ομαδική έκθεση φωτογραφίας #ινσταντανέ της Γκαλερί Ζουμπουλάκη σου έχουμε ήδη πει μερικά πράγματα. Αφού την επισκεφτήκαμε όμως, ήρθε η ώρα να σου δείξουμε κιόλας.

Γιατί μπορεί να πρόκειται για… καθημερινές φωτογραφίες, αλλά πραγματικά στο υπόγειο του Κολωνακίου, στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, μύριζε τέχνη. Οι φωτογραφίες όντως θύμιζαν social media,  αλλά μέσα σε αυτό το περιβάλλον, μπορούσες να τις προσέξεις λίγο καλύτερα και να μην τις προσπεράσεις απλά κάνοντας like, fav και μόνο.

Ανάμεσα στους περισσότερους από 100 πίνακες, εμείς κάναμε focus στη γυναικεία παρουσία. Μερικές φωτογραφίες, δηλαδή, της έκθεσης που πρωταγωνιστούν γυναίκες – σα να λέμε εμείς. Σου έχουμε αυτούς που ξεχωρίσαμε, έτσι για να πάρεις μια ιδέα και να περάσεις από Πλατεία Κολωνακίου 20.

 

1. “Οι Θεοί δε μένουν πια εδώ” – Νίκος Αλιάγας

 

2. “Ποτάμι μέσα μου βαθύ” – Νίκος Αλιάγας

 

3. “Αναμονή” – Μανούσος Χαλκιαδάκης

 

4. “Flirting” – Σταμάτης Αθανασούλας

 

5. “Siesta” – Φαίδων Παπαμιχαήλ

 

6. “Symphony in the kitchen !” –  Βένια Μπεχράκη

 

7. “#Don’t #fall” – Βένια Μπεχράκη

 

8. “Διάλειμμα” – Βασίλης Μαραγκός

 

9. “Διάβασμα ” – Τατιάνα Καραπαναγιώτη

 

10. “…είμαι εδώ” – Δωροθέα Μερκούρη

 

Είχαμε και τα τυχερά μας

Εκτός από τους πίνακες βέβαια, και να θέλαμε δε θα μπορούσαμε να μη ξεχωρίσουμε τις λαμπερές παρουσίες στα εγκαίνια. Ψάξαμε τον Νίκο Αλιάγα, αλλά δυστυχώς δε μπόρεσε να έρθει, γιατί είναι στο Παρίσι όπως μας είπε και στο Twitter.

Ο Σάκης, ωστόσο, ήταν εκεί και για όσο έμεινε, κοιτούσαμε (κι αυτόν!).