CELEBRITIES

O Neil Patrick Harris θα παρουσιάσει τα Όσκαρ

O Neil Patrick Harris θα παρουσιάσει την τελετή Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2015. Για την 87η τελετή χρειαζόταν κάποιος επαγγελματίας, αλλά παράλληλα να είναι και αρκετά φρέσκος.

Δεδομένου ότι η Ellen DeGeneres που παρουσίασε πέρυσι την τελετή, ήταν ήδη λιγο αρνητική, δε θα δεχόταν να είναι η παρουσιάστρια και των φετινών βραβείων. Ο Neil Patrick Harris από την άλλη, αν και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει ποτέ τα συγκεκριμένα βραβεία, είναι μια σοφή επιλογή αφού παρουσίασε τα Tony Awards τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και τα Emmy το 2009 και το 2013. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής των βραβείων μέσα από ένα video που ανέβασε στο twitter.

 

Αν και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει τα Όσκαρ, είχε ανοίξει την τελετή του 2010, με ένα μουσικοχορευτικό σόου που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και έδειξε τη δυνατότητά του να κρατήσει ζωντανή και γεμάτη ενέργεια μια πολύωρη βραδιά όπως αυτή των βραβείων της Ακαδημίας.

 

Ο 41χρονος ηθοποιός, είναι διάσημος για τον ρόλο του Barney στο show “How I met your mother”, για τον οποίο και είχε προταθεί για βραβείο Emmy. Τελευταία εμφανίζεται παίζοντας έναν ρόλο – κλειδί στο “Κορίτσι που εξαφανίστηκε” του David Fincher.

Δηλώνει εξαιρετικός μάγειρας, του αρέσουν πολύ τα μαγικά και έχει κερδίσει το “Tannen’s Magic Louis Award” για τις ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες. Επίσης είναι πολύ καλός στο τραγούδι, ενώ χαρίζει τη φωνή του και σε cartoon. Φέτος, εξέδωσε και το πρώτο του βιβλίο, την “αυτοβιογραφία” του, με τίτλο “Choose your own Autobiography”.

 

Αποδέχτηκε δημόσια το 2006 ότι είναι ομοφυλόφιλος και την επόμενη χρονιά έφτασε στα βραβεία Emmy συνοδευόμενος από τον αρραβωνιαστικό του, με τον οποίο και παντρεύτηκαν το 2008.

 

Διάβασε στο Ladylike:

Όταν η τηλεόραση αντιγράφει τον εαυτό της

Βλέποντας “Τρίχες” στην τηλεόραση