ΣΠΙΤΙ

Quiz: Πόσο καλά ξέρεις να φροντίζεις τον κήπο σου;

Άνοιξη. Τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλιά τιτιβίζουν. Η θέα ενός περιποιημένου και κατάφυτου κήπου προκαλεί τις αισθήσεις και ανεβάζει τη διάθεση.

Είναι το ίδιο να βλέπεις μία ”ορφανή” γλάστρα και το ίδιο μία γλάστρα με πανέμορφα χρωματιστά λουλούδια; Ξέρουμε πως επιλέγετε το δεύτερο με κλειστά μάτια αλλά πόσο εύκολο είναι να ασχοληθείς με την κηπουρική.

Έμαθες να φτιάχνεις ρολάκια κανέλας με σταφίδες και μοσχαράκι στη γλάστρα με πατάτες. Καιρός να μάθεις να φυτεύεις και να περιποιήσε τον κήπο σου. Προσόν για να μπει στο βιογραφικό μαζί με το πιάνο και τα γαλλικά.

Ακούς να μιλούν για ζαρντινιέρες, γλάστρες και κασπώ και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ο Κάσπερ το Φαντασματάκι; Σου ζητά ο γείτονας ένα κλαδευτήρι και εσύ τρέχεις να ανοίξεις το συρτάρι με τα μαχαίρια και τα κουτάλια για να τον εξυπηρετήσεις; Είσαι μία από αυτές ή είσαι η βασίλισσα του κήπου με μάστερ στη μεταφύτευση;

Κάνε το κουίζ και μάθε την αλήθεια. Κάνεις καλά που περηφανεύεσαι στις φίλες σου για τον κήπο σου ή καλύτερα να αλλάζεις συζήτηση κάθε φορά που η κουβέντα φτάνει στο βιολογικό φυτόχωμα;