ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συμπονετικοί και πολύ διαλλακτικοί. Η ψυχική σας ηρεμία θα σας απομακρύνει από συγκρούσεις ή εγωιστικές τάσεις, θα είστε φιλικοί, δοτικοί και θα έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε ανθρώπους που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Θα βρεθείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, σε φιλικές παρέες και σε περίπτωση που σας πλησιάσει καινούργιο πρόσωπο, δείξτε ανάλογο ενδιαφέρον, θα σας βγει σε καλό.

Ταύρος

Έντονες συναισθηματικές στιγμές θα ζήσετε σήμερα, φίλοι μου Ταύροι. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, να περιμένετε θερμές ερωτικές συναντήσεις και αμοιβαίες εξομολογήσεις. Θα έχετε τη διάθεση να φανείτε ειλικρινείς τόσο προς τον εαυτό σας, όσο και προς το ερωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να ενισχύσετε κατά πολύ τους συνδετικούς σας κρίκους. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση, διαίσθηση και πολύ θερμή καρδιά. Η μέρα σας θα έχει ξαφνικά και ευχάριστα ερωτικά γεγονότα, να περιμένετε συναισθηματικές εκπλήξεις!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συναισθηματικές αλλαγές θα σας φέρει το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, που όχι μόνο θα σας θυμίσει τα παλιά γεγονότα, αλλά θα ανοίξει και προοπτική για ολοκαίνουργια συμβάντα. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ισορροπία και ερωτική ασφάλεια. Για όσους από εσάς είστε μόνοι ερωτικά, τότε ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο-έκπληξη!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που να μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας προσφέρουν ένα είδος συναισθηματικής ασφάλειας. Ουσιαστικά θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την ψυχική κατανόηση που χρειάζεστε και ως προς τον ερωτικό σας τομέα σήμερα θα υπάρξει ισορροπία και ερωτική αρμονία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας διευκολύνει να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις με ευαισθησία και συναισθηματική τρυφερότητα. Ουσιαστικά θα αλλάξετε οπτικό πεδίο και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές στην καρδιά σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να περάσετε σε διεκδικήσεις. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα είναι λάθος αν δεν ανταποκριθείτε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα περάσετε σε θερμές συζητήσεις με πολύ κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Έντονος συναισθηματισμός θα σας διακατέχει, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ισορροπία, γι’ αυτό θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Μια ερωτική συνάντηση θα ταχτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση και περνάτε σε περίοδο αρμονίας και ασφάλειας. Ένα πρόσωπο θα γίνει για σας στήριγμα, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τολμήστε να ανοίξετε την καρδιά σας, ξεδιπλώστε τα αισθήματά σας,  θα έχετε άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ένα παλιό ερωτικό ξεκίνημα και έρχονται ξαφνικές επαφές, συναντήσεις και τηλεφωνήματα, που θα ανανεώσουν παρελθοντική σχέση που είχε μείνει για απρόοπτο λόγο στην μέση. Η σημερινή μέρα θα κρύβει μια δυνατή ερωτική εξέλιξη που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, η διαίσθησή σας θα κατέχει το βασικό ρόλο στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στο ένστικτό σας και επειδή δεν πρόκειται να σας προδώσει, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε πιστά. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας χωρίς αναστολές,  γεγονός που θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε συναισθηματικά πρόσωπο που θα βρει πρόσφορο έδαφος για να περάσει σε αποκαλύψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει ευχάριστα συναισθηματικά συμβάντα, δημιουργώντας ισορροπία στον ψυχικό σας κόσμο. Σήμερα προτεραιότητα θα δώσετε στα ερωτικά σας ζητήματα και όχι στα επαγγελματικά, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα, συγγενικά ή φιλικά και θα είστε θετικοί σε διαφόρων ειδών προτάσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο που θα παρατηρηθεί μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε ανάγκη για εσωτερική ηρεμία και για ισορροπημένη ψυχολογία. Θα επιλέξετε να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε πραγματική οικειότητα, που σημαίνει πως θα απορρίψετε παρέες ανθρώπων που δεν σας γεμίζουν συναισθηματικά. Θερμοί και αρκετά τρυφεροί θα είστε με το ερωτικό σας ταίρι και να είστε σίγουροι πως για σήμερα τουλάχιστον δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, από ηρεμία και ισορροπία θα διακρίνονται οι κινήσεις σας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει επικοινωνιακούς, με θερμό λόγο, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Δεν αποκλείεται να γίνετε μεσολαβητές, προκειμένου να λυθεί μια παρεξήγηση μεταξύ φιλικών σας ατόμων, τις προσωπικές σας υποθέσεις θα τις κλείσετε με διαλλακτικότητα και ειρηνικές διαθέσεις. Σε φιλική σας συνάντηση, θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα με πολύ ευχάριστη εξέλιξη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη  Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα αυτό που σκέπτεστε και νιώθετε. Θα κρατηθείτε μακριά από επαγγελματικούς προβληματισμούς και από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας, θα επιλέξετε συντροφικές παρέες ίσως και ελαφριές ερωτικές περιπέτειες. Η πρόσχαρη σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει και μάλιστα με στόχους που θα είναι ακριβώς όμοιοι με τους δικούς σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έρωτας ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.