ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, δεν θα δείξετε ενδιαφέρον για νέες διεκδικήσεις, θα παραμείνετε στους στόχους που ήδη έχετε ορίσει. Κάποιες προσδοκίες σας σχετικά με ζητήματα χρηματικά ή υλικά θα εκπληρωθούν, ενδεχομένως να υπάρξει αύξηση στις χρηματικές σας απολαβές. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε δεσμευτικές ερωτικές προτάσεις, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άφοβα, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για κατοχύρωση ερωτικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα, ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Αυτή τη φορά. θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις, δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και μελλοντικές αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις, με στόχο τη σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Για την ώρα, δεν θα βγείτε στο κυνήγι για κάτι νέο, θα κινηθείτε με στόχο να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα βγάλει τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα και ερωτική ισορροπία. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, να διατηρήσετε και όχι να ρισκάρετε. Αρνητικοί θα είστε στις απότομες αλλαγές, δεν θα έχετε καμία διάθεση να ξεφύγετε από τους σχεδιασμούς και τα προγράμματά σας. Τυχαία συνάντηση θα ανοίξει προοπτική αποκατάστασης σχέσεων με ερωτικό πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν λήξει άδοξα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, δεν θα έχετε καμία διάθεση για  προβληματισμούς, στόχος σας θα είναι να περάσετε ανέμελες κοινωνικές και φιλικές επαφές. Σταθερή και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας ως προς τους συνεργάτες σας αλλά και ως προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα κλείσουν με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Ξεκαθαρίζει ένα ερωτικό σας πρόβλημα και επιτέλους μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και συναισθήματα που τον τελευταίο καιρό είχαν ταράξει κάπως την ψυχολογία σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, ναι μεν θα εμφανιστείτε κάπως πεισματάρηδες, ωστόσο θα έχετε τη διάθεση να λύσετε τις τυχόν παρεξηγήσεις και όχι να επεκτείνετε τις διαφωνίες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους προγραμματισμούς σας,  δεν θα νιώσετε έτοιμοι για ρίσκα και για ριζοσπαστικές αλλαγές. Οι ερωτικές σας συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας  θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και δεσμούς αγάπης.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά ρίσκα και θα αναζητήσετε ασφάλεια και σιγουριά. Ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και ένα συγκεκριμένο άτομο θα αναζητήσει τρόπο να περάσει στην καρδιά σας, στοχεύοντας σε σταθερή ερωτική σχέση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν έχετε ξεπεράσει το πρώην ταίρι σας, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε πράξεις επανασύνδεσης.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο Θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σταθερότητα στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές, θα διακατέχεστε από ευαισθησία και κατανόηση, με αποτέλεσμα  να τερματίσουν οι εγωιστικές διαφωνίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε σε οριστικές δεσμεύσεις με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Προχωρήστε άφοβα στις προτάσεις που σκέπτεστε να κάνετε, δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί,  σήμερα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, θα υπάρχει ισορροπία στις αντιδράσεις σας, ελεγχόμενο θα είναι το πείσμα σας, δεν θα υπάρξει διάθεση για εγωιστικές πράξεις. Αρκετά διαλλακτικοί θα είστε σε κάποια οικογενειακά σας θέματα, γεγονός που θα σας φέρει συνεννόηση και άμεση λύση προβλημάτων. Η θερμή σας στάση θα αποτρέψει τις εντάσεις στις ερωτικές σας επαφές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν όμορφα χωρίς κάποια αρνητική κατάληξη. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ερωτική πλευρά της ζωής σας, αν είστε ερωτικά μόνοι, μην το απογοητεύσετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, συγκρατημένοι θα είστε ως προς τα μεγάλα ρίσκα, και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί δεν θα ευνοούνται τα μεγάλα άλματα και οι απότομες ριζικές αλλαγές. Περιοριστείτε για την ώρα στους στόχους που ήδη βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αποφύγετε επιπλέον προβληματισμούς και ψυχικά βάρη. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε ένα είδος ερωτικού ξεκαθαρίσματος, θα κινηθείτε αποφασιστικά, με στόχο να κλείσετε εμπόδια ή παρεξηγήσεις και σας φανερώνω πως θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε τη διάθεση για εγωιστικές διεκδικήσεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και σταθεροποιήσετε τα ήδη κεκτημένα, σε καμία περίπτωση, δεν θα ρισκάρετε να πάνε στράφι οι κόποι και οι προσπάθειές σας. Μην απορρίψετε ερωτική πρόταση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας ηρεμήσει και θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, θα προτιμήσετε να παραμείνετε στους παλιούς σας στόχους, δεν θα προβείτε σε ανοίγματα νέων διεκδικήσεων. Κύριο μέλημά σας θα είναι να υλοποιηθεί αυτό που έχετε ήδη προγραμματίσει, χωρίς να υπάρξουν αλλαγές ή συναισθηματικές μετατοπίσεις. Με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί σοβαρή συζήτηση ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, με στόχο να τερματίσετε τις αμφιβολίες και να περάσετε σε στάδιο εμπιστοσύνης. Έρχεται συναισθηματική σταθερότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη στον Ταύρο θα είναι ευνοϊκή σε θέματα οικονομικών δραστηριοτήτων, σε επανασυνδέσεις και σε αποκατάσταση σχέσεων. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, αυτή τη φορά θα σας οδηγεί η καρδιά και το ενδόμυχο συναίσθημα. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, ανοίγοντάς σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με αθώο φλερτ θα ξεκινήσει, ενδέχεται όμως σε σταθερή ερωτική σχέση να καταλήξει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Eρωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ. Διαβάστε τι θα σας συμβεί στον έρωτα την εβδομάδα 6 με 12 Ιουλίου 2015.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 6 έως 12 Ιουλίου 2015.