ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα ”πρέπει”, άτακτη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, στόχος σας θα είναι να αποδράσετε από το κατεστημένο σας. Από μόνοι σας θα διαφοροποιήσετε τις επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, στις συναντήσεις σας θα υπάρξει έντονος ερωτισμός και διάθεση για νέες κατευθύνσεις. Είναι η χρονική στιγμή που θα δείτε με άλλο μάτι την ερωτική σας σχέση και δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας και ακόμα πιο θερμές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της καθημερινότητας, θα σας κατευθύνει σε πράξεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η απόφασή σας να ακολουθήσετε έναν πιο ξεκούραστο και ερωτικό τρόπο ζωής, θα φέρει έντονη συναισθηματική και ερωτική ένωση με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, έρχονται επαγγελματικά ανοίγματα και  καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις και τα θέματα που θα σας απασχολούν θα είναι κυρίως επικοινωνιακά. Θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις, με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας μπλέξει σε έντονες συζητήσεις αλλά σας φανερώνω εκ των πρότερων πως θα τα πάτε πολύ καλά και θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις κατόπιν εποικοδομητικών διαλόγων. Δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία και μην κρατήσετε πιεστική στάση. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα ανανεώσει τα αισθήματά σας και θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα έχετε την τάση να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που από την αρχή θα αντιληφθείτε πως είναι αρκετά περίεργες. Σήμερα οι επιθυμίες σας θα είναι άστατες, οι προτιμήσεις σας, κυρίως οι ερωτικές, δεν θα έχουν ούτε ισορροπία ούτε σταθερότητα. Αποφύγετε συζητήσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, γιατί δεν θα είστε σε θέση να αναλάβετε κανένα είδος δέσμευσης. Έρχονται έντονες ερωτικές στιγμές, θα αναζητήσετε ποικιλία, θετικοί θα είστε στις απρόοπτες περιπέτειες.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, θα υπάρξει έντονη ανάγκη για επικοινωνία, με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις,  διαπραγματεύσεις και εκτενείς διάλογους. Μια αποκάλυψη θα σας κάνει να αναθεωρήσετε απόψεις σχετικά με ένα πρόσωπο που πάντα είχε συμπλεγματικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα φανερωθούν αισθήματα και διαφόρων ειδών καταστάσεις που τελικά θα βάλουν τάξη στο συναισθηματικό σας κόσμο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο ερχομός  της Σελήνης στους Διδύμους θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς, συζητήσιμους, όχι όμως και τόσο διαλλακτικούς. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, με βασικό στόχο να λυθούν κάποιες ερωτικές παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις, σήμερα θα ’ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας φέρει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα και θα δυσκολευτείτε να πάρετε τελεσίδικη απόφαση, γι’ αυτό δώστε χρόνο στο να σκεφτείτε καλά το δίλημμά σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, νέες ιδέες θα υπάρξουν στη σκέψη σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνετε τους στόχους σας, επαγγελματικούς ή ερωτικούς. Μια τυχαία συνάντηση σε ανυποψίαστο χώρο θα σας δώσει άνοιγμα για να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι στη ζωή σας τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, ωστόσο θα είναι λάθος αν το παίξετε σε διπλό ταμπλό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει ανοίγματα για νέες ευκαιρίες, καταφθάνουν ευνοϊκές συμφωνίες, κατόπιν διαλόγου θα κλείσουν παρεξηγήσεις, συναδελφικές ή οικογενειακές. Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα διαψεύσει κάποιες αρνητικές σας εικασίες, λύνονται οι απορίες σας, φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες, με αποτέλεσμα να περάσετε σε πράξεις που για το χαρακτήρα σας θα είναι κάπως ασυνήθιστες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, περνάτε σε καινούργια σχέδια, αποκτάτε νέες ιδέες, αλλάζετε τους προγραμματισμούς σας. Θα υπάρξει καινούργια επαγγελματική συνεργασία με προοπτική άμεσης οικονομικής βελτίωσης. Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να εκφράσετε ξεκάθαρα σκέψεις και συναισθήματα. Σε περίπτωση που νιώθετε ψυχικό βάρος, σας δίνω τη συμβουλή να ανοίξετε την καρδιά σας, θα λάβετε συμβουλή που θα σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα εμφανιστείτε κοινωνικοί, θετικοί θα είστε σε κάθε είδος επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να εκφράσετε με σαφήνεια απόψεις, ιδέες και συναισθήματα. Αυτή τη φορά, δεν θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, επαγγελματικές ή ερωτικές. Επειδή δεν θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν