ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, θα κρατηθείτε μακριά από κόντρες και εντάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να πλαισιωθείτε από οικογενειακά σας πρόσωπα και να περάσετε ήρεμες στιγμές εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα σημειωθούν αλλαγές, ο συμβατικός τρόπος που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε στις υποθέσεις σας, θα σας φέρει ισορροπία και τάξη. Πρόσωπο του στενού φιλικού ή οικογενειακού σας κύκλου θα χρειαστεί την υποστήριξη και την προστασία σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, θα απαλλαγείτε από νευρικές ή επιθετικές τάσεις, η ήρεμη διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με σύνεση και απόλυτη ψυχραιμία. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και λύση παρεξηγήσεων. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε συνεννοήσιμοι με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεκτικοί θα φανείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Φιλική και θερμή θα είναι η διάθεσή σας, θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά σας ζητήματα κι όχι τόσο με επαγγελματικές αναζητήσεις. Από την πλευρά σας, θα υπάρξει προσγειωμένη αντιμετώπιση της ρουτίνας, αποφεύγοντας εντάσεις ή σπασμωδικές κινήσεις. Πρόσωπο του στενού φιλικού σας κύκλου θα σας ανοίξει την καρδιά του, διατηρείστε την εμπιστοσύνη που σας έχει και δώστε τη συμπαράσταση σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Φερθείτε αποφασιστικά και με πίστη στον εαυτό σας, γιατί οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, έρχονται επαγγελματικά ανοίγματα και ερωτικές συναντήσεις που θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας. Στο πορτοφόλι σας, θα υπάρξει κινητικότητα, χρηματικά ποσά που δεν περιμένατε θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα προβείτε σε έξοδα που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Αποφύγετε κυκλοθυμίες και απαισιόδοξες σκέψεις, όλα θα βαδίσουν υπέρ σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, το βαθύ συναίσθημα είναι αυτό που θα καθοδηγήσει τις πράξεις σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πηγάζουν περισσότερο απ την καρδιά και λιγότερο από τη λογική. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό και θα σας ομολογήσω πως θα είναι σωστός καθοδηγητής, γι’ αυτό ακολουθήστε το άφοβα. Ισορροπία και εμπιστοσύνη θα υπάρξει στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, θερμό και ειρηνικό θα είναι το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα σας ζητηθεί συμπαράσταση από φιλικό σας πρόσωπο, η στάση σας θα είναι μεγαλόψυχη και συμπονετική.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, ίσως να σας απασχολήσει ένας εσωτερικός προβληματισμός σχετικά με θέματα παρελθοντικά, ωστόσο θα σας δοθεί το άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από παλιές πικρές ιστορίες. Θα επέλθει ψυχική ηρεμία και θα καταφέρετε να εστιάσετε σε πράγματα και πρόσωπα που σας ευχαριστούν. Δεν θα υπάρξουν εντάσεις και κόντρες, θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, σήμερα θα δοθεί ριζική λύση σε πρόβλημα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας και θα φέρει τάξη στις σκέψεις σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας για εργασία, συνειδητά θα αποφύγετε την επαγγελματική πίεση. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας ζητήματα σε στενά οικογένεια ή φιλικά σας πρόσωπα, σας φανερώνω πως θα βρείτε την ανταπόκριση που θα αναζητάτε.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, θα είστε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί και αρκετά συμπονετικοί. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να ξεφύγετε από τη σκληρή ή ανιαρή πραγματικότητα, πέφτοντας σε βαθιές ονειροπολήσεις. Το ευχάριστο είναι πως θα βρεθείτε πλαισιωμένοι από αγαπημένα σας πρόσωπα, θα νιώσετε την απόλυτη έννοια της φιλίας και της οικογενειακής ασφάλειας. Μια θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε τη συμπάθειά του θα έχει ευχάριστες και ερωτικές εξελίξεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, θα εμφανιστεί κάπως μειωμένη η διάθεσή σας για επαγγελματικά ή οικονομικά ρίσκα, προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, οι προτιμήσεις σας θα στραφούν προς τις φιλικές συναναστροφές και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αποφύγετε να φανείτε εσωστρεφείς και μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που θα αναζητήσετε. Ευχάριστο ερωτικό συμβάν έρχεται στη ζωή σας, ίσως να αφορά πρόταση, ίσως να αφορά μια μόνιμη οριστική κατάληξη.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια που είχατε τον τελευταίο καιρό και θα κινηθείτε σε πιο ισορροπημένο πλαίσιο. Βεβαία, η κυκλοθυμία σας δύσκολα σας εγκαταλείπει, ωστόσο ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα ανεβάσουν κατά πολύ την αισιοδοξία σας. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα από μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα σας αναγκάσει να βάλετε σε τάξη παρελθόν και παρόν, γεγονός που θα σας βοηθήσει να μη γίνετε θύμα των συναισθημάτων σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπία στο συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Συνεργάσιμη και αρκετά συνεννοήσιμη θα είναι η συμπεριφορά σας τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το ερωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί από παρελθοντικό ερωτικό πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, ενδέχεται να χτυπηθείτε από το σύνδρομο της ονειροπόλησης. Ο  ξαφνικός ρομαντισμός που θα κάνει την εμφάνισή του θα σας προσφέρει τελικά δυνατές και ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Θα είναι κάπως έντονη η τάση σας να προσκολληθείτε προς την οικογένειά σας και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί ένα συμβάν θα σας αποδείξει πως το βασικό σας στήριγμα είναι τα μέλη της οικογενείας σας. Σε φιλική συνάντηση, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά με φανερή την επιθυμία της ερωτικής επανασύνδεσης.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο καιρός της Καρδιάς σας! Δείτε τι καιρό θα κάνει στην καρδιά σας σήμερα

Οι ημερήσιες ερωτικές Ταρώ προβλέψεις σας