ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία, θα έχετε τη διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση και να είστε σίγουροι πως θα βρείτε στόχο. Προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, καλό θα είναι να μην απουσιάζουν τα όρια. Το νου σας να μη χάσετε τον έλεγχο του πάθους σας, χαλιναγωγήστε την ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερία.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό, ειρηνικές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, διπλωματική στάση θα κρατήσετε σε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο ένα ξαφνικό και πολύ θετικό γεγονός, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωή σας και ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Με μια πολύ τολμηρή και εύστοχη σας πράξη, θα δώσετε ώθηση σε πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει τις κυνηγητικές σας τάσεις, θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες αναζητήσεις τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να λύσετε πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα βρεθείτε με φίλους, θα λάβετε προσκλήσεις, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε κοινωνικές προτάσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία, θα ευνοηθείτε σχετικά με τα ρίσκα που θα αναλάβετε και έρχονται ουσιαστικές αλλαγές κυρίως σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία και επειδή καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας προσοχή στο χειρισμό που θα εφαρμόσετε. Αξιοποιήστε την ερωτική σας γοητεία, σε φιλική συνεύρεση θα σας συστήσουν πρόσωπο αρκετά εντυπωσιακό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας κυριεύει η ανάγκη της αλλαγής, θα είναι έντονη η διάθεσή σας να περάσετε σε πράξεις βελτίωσης και προόδου. Θα εμφανιστούν μέσα σας νέες ανάγκες και καινούργιες επιθυμίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψης σας. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, ίσως να αλλάξετε κατά κάποιον τρόπο την ιδεολογία σας και δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο έρωτα. Έρχεται αναστάτωση στην καρδιά σας και μια απρόοπτη ερωτική έκπληξη.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον Ερμή να εισέρχεται στο Ζυγό, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, σε τυχόν παρεξηγήσεις θα έχετε συμφιλιωτική διάθεση. Κοινωνικοί, συγκαταβατικοί και διπλωματικοί θα εμφανιστείτε, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαιτέρως συζητήσιμους αλλά και συνεννοήσιμους. Στα επαγγελματικά σας, ένας κατατοπιστικός διάλογος θα ταχτοποιήσει μικροδιαφωνίες, στα ερωτικά σας ζητήματα θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική αρμονία. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, με πρόσχαρες συναντήσεις και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Ερμής στο ζώδιό σας, καθώς και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας εφοδιάσουν με αισιοδοξία, με διαλλακτικότητα και με έντονη τη διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις. Η κοινωνικότητά σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε ανοιχτοί σε προτάσεις φίλων για εξόδους και διασκέδαση, θα εμφανιστείτε τολμηροί στις ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει καινούργιος έρωτας που θα προκύψει από τυχαία γνωριμία και στη συγκεκριμένη περίπτωση, σας φανερώνω πως θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής σχέσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσωτερικές αναστατώσεις θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε το διαφορετικό, το περιπετειώδες και το απρόοπτο.  Θα διακατέχεστε από μια μικρή συναισθηματική αστάθεια, όμως το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα σας. Σε περίπτωση που νιώσετε ατίθασο τον αυθορμητισμό σας, μην τον διακόψετε, γιατί θα σας οδηγήσει σε τολμηρές πράξεις που θα καταλήξουν σε ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο, θα είναι ενισχυμένη η πνευματικότητά σας, θα διαφοροποιηθούν κάπως οι απόψεις σας και θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε τολμηρά ρίσκα. Ο Ερμής στον Ζυγό, σε συνδυασμό με την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και με ειλικρίνεια, θα σας βοηθήσει να γίνετε προσιτοί και συμπαθείς, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα και μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που ενδεχομένως να σας μαγέψει.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό, θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, ενδεχομένως να γίνετε μεσολαβητές, προκειμένου να λυθεί παρεξήγηση μεταξύ φίλων ή συνεργατών σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για βελτίωση, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τακτική, κατεύθυνση ή στόχους και με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία, η αυτοπεποίθησή σας θα σας οδηγήσει σε τολμηρές κινήσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε φόρτο εργασίας, μην κάνετε το λάθος και περάσετε σε υποσχέσεις που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να τηρήσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, με ήρεμες συζητήσεις θα δώσετε λύσεις και θα κλείσετε θέματα που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Σαφήνεια και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασής σας και θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες, όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας θα υπάρξει οικονομικό άνοιγμα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας και από την άλλη πλευρά, ένα ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον Ερμή στον Ζυγό και τη Σελήνη στον Υδροχόο, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία κι αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα και μη φοβηθείτε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, γι’ αυτό απελευθερώστε τα αισθήματά σας, φανερώστε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Κατόπιν διαλόγου, ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση και περνάτε σε στάδιο ερωτικής αρμονίας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερμής Αυγούστου 2015 στον Ζυγό: Μιλήσε με ευγένεια και διακριτικότητα, σκέψου αντικειμενικά και δίκαια.

Πως ερωτεύεται ανάλογα με τον ωροσκόπο του;