ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο, οι δυνατές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεσή σας γίνεται ευχάριστη, αυτό θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με ερωτικούς σκοπούς. Οι βλέψεις σας θα είναι περισσότερο σεξουαλικές παρά συναισθηματικές, προσοχή στις ανάρμοστες πράξεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο Άρης στην Παρθένο, καθώς και ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δεν θα σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις, ισχυρό θα είναι το πείσμα σας, θα υπάρξει τάση έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, αντίσταση θα φανερώσετε στις απόψεις των άλλων, δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείτε εριστικοί. Στον ερωτικό σας τομέα, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, με δικές σας πράξεις αποδεσμεύεστε από καταστάσεις που έφερναν στασιμότητα και περνάτε σε στάδιο βελτίωσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να εναντιωθείτε σε πιέσεις, με κύριο στόχο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας στριμώξει με σκοπό να σας δεσμεύσει, μάλλον θα αποτύχει πλήρως.  Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι, ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.ΑΝ θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παραποιήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ειλικρινείς, αποκαλύψτε τους στόχους σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα  και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύς, αόριστες σκέψεις θα κουράσουν το μυαλό σας, δεν θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Για την ώρα, καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις σχετικά με θέματα που απαιτούν δεσμεύσεις ή τελεσίδικα αποτελέσματα. Με τον Άρη στην Παρθένο, θα καταφέρετε να κρατήσετε την ενεργητικότητά σας σε ένα σταθερό επίπεδο, γεγονός που θα σας κάνει ικανούς να ανταπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες,  η Σελήνη στους Ιχθύς και ο Άρης στην Παρθένο, θα φέρουν απρόοπτα ερωτικά γεγονότα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, αρκετά θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ερωτικές ανατροπές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει ένα μπέρδεμα στο σκεπτικό σας, θα χαρακτηριστεί άστατη η συμπεριφορά σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς, μάλλον δεν θα έχετε διάθεση να αναλάβετε σοβαρές ή δύσκολες επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα έχετε τάση για χασομέρι και για ελαφριές κουβεντούλες. Η συγκαταβατικότητά σας θα φέρει συμφιλιωτικά γεγονότα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και με τον Άρη στην Παρθένο, η σεξουαλικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί με τη Σελήνη στους Ιχθύς και τον Άρη στην Παρθένο, η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε αρκετά ανεβασμένο επίπεδο, θα έχετε τάση προς την αλληλεγγύη και τη συγκαταβατικότητα, συνειδητά θα αποφύγετε εντάσεις και ανταγωνισμούς. Φεύγει το εμπόδιο σε ένα ερωτικό σας θέμα και ολοκληρώνεται επιτυχώς συναισθηματική εκκρεμότητα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει για τα καλά την ψυχολογία σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Άρη στην Παρθένο και με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τις απόψεις σας ή που σας εμποδίζουν να ζήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να προκαλέσει μυστήριο, δίνοντας κίνητρο ερωτικής έλξης. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, θα προτιμήσετε τις χαλαρές καταστάσεις, θα αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις και δεσμευτικές υποσχέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη στους Ιχθύς, τον Άρη στην Παρθένο, και τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει ζωηράδα στις διαθέσεις σας, θα περάσετε από συναισθηματικές αναζητήσεις και θα βγουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες που ενδεχομένως να σας ρίξουν σε ονειροπολήσεις. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις και να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε σε κυνήγι ερωτικών περιπετειών. 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι με τη Σελήνη στους Ιχθύς και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, έντονη θα είναι η φαντασία σας, για τους καλλιτέχνες θα υπάρξει γεγονός έμπνευσης. Μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση. Με τον Άρη στην Παρθένο, στα επαγγελματικά σας, θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, καταφθάνουν ευνοϊκά γεγονότα. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας καθημερινότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, κάποια μυστικά θα βγουν στη φόρα, κάποια ψεματάκια θα αποκαλυφθούν. Ίσως να εμφανιστούν σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σας κατάσταση, ωστόσο οι αποκαλύψεις που θα υπάρξουν θα σας γλυτώσουν από μελλοντικά αδιέξοδα. Αξιοποιήστε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, προσοχή στα όρια που θα δώσετε στη φαντασία σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες,  με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθοδρομη πορεία, μπαίνει τύχη και φως στις υποθέσεις σας και να είστε σίγουροι ότι η κακοτυχία θα σας αφήσει ήσυχους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, απαλλάσσετε από οικονομικό βάρος, περνάτε σε εποικοδομητικές αγορές. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι αρκετά ελκυστική, θα κερδίσετε καρδιές που δεν είχατε πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν γύρω σας. Προμηνύεται καινούργια ερωτική γνωριμία σε τελείως αναπάντεχη χρονική στιγμή. 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Το μακιγιάζ των ζωδίων

Η φωνή της Αφροδίτης σε κάθε ζώδιο