ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα φέρει ευνοϊκές συνθήκες στην επικοινωνίας σας,  θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια και διορατικότητα, στόχος σας θα είναι να δώσετε πρακτικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή, θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε εμφανίζεται για πρώτη φορά και είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχετε ζήσει ως τώρα.  Αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα επανασύνδεσης, θα προτιμήσετε μια ολοκαίνουρια ερωτική αρχή με νέο πρόσωπο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, θα απορρίψετε πρόσωπα του παρελθόντος, δεν θα έχετε καμία διάθεση να ξαναζήσετε το ίδιο έργο από την αρχή. Ένα γεγονός θα σας δημιουργήσει ανάγκη νέας αρχής, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες προοπτικές θα σας ανοιχτούν κι αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μη δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και δυναμικά.  Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, τώρα θα εκτοπίσετε αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις.  Στα επαγγελματικά σας, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις οικονομικής βελτίωσης. Με επιτυχία θα κλείσουν εργασίες που έχετε αναλάβει και η διάθεσή σας για αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις ή διχογνωμίες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να προχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με πρόσωπα που μπορούν να καταλάβουν τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα θελήσει να αναπτύξει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, θα εμπλακείτε σε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Θα σας δοθεί το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και νέες κατευθύνσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό είδος ζωής. Τώρα θα είστε σε θέση να παραγκωνίσετε ανούσια πρόσωπα με επιφανειακούς σκοπούς, θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις νέες γνωριμίες  φιλικές ή ερωτικές. Ακολουθήστε τη ροη των γεγονότων, οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα είναι καθοριστικές για την περαιτέρω εξέλιξή σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας κάνει ομιλητικούς και επικοινωνιακούς. Ανοιχτοί θα είστε σε τολμηρές αλλαγές και νέα ενδεχόμενα. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκαλέσετε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου, λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις και ταυτόχρονα θα σας δοθεί άνοιγμα επενδυτικής κίνησης με προσοδοφόρα κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, θα νιώσετε την ανάγκη να κόψετε να νήματα που συνδέουν το παρόν σας με το παρελθόν. Με λίγα λόγια, θα εμφανίσετε την ανάγκη να τραβήξετε μια νέα πορεία απαλλασσόμενοι από παρελθοντικές αρνητικές καταστάσεις. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ανυποψίαστη στιγμή θα σας πιάσει την κουβέντα. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, έρχεται απρόοπτη ερωτική γνωριμία που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα, σκέψεις, προβληματισμούς και ιδέες. Αυτήν τη φορά, θα βάλετε πείσμα να μην πέσετε σε λάθη που είχατε πράξει στο παρελθόν, τώρα θα είστε σε θέση να προστατέψετε τον εαυτό σας από συναισθηματικές παγίδες. Η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει και μάλιστα με στόχους που θα είναι ακριβώς όμοιοι με τους δικούς σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θα θελήσετε να ξεφύγετε από το καθιερωμένο, θα αναζητήσετε ποικιλία και διαφόρων ειδών επαφές. Πείτε ναι σε πρόταση που θα λάβετε από ερωτικό πρόσωπο, θα ανανεώσει τη διάθεσή σας, απομακρύνοντάς σας από ανιαρές καταστάσεις. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθείτε κοινωνικά και σε άλλους κύκλους γνωριμιών, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα που κάποια απ’ αυτά δεν θα μείνουν μόνο σε πλαίσιο φιλικό.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητάς σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά, είτε ερωτικά. Η ειλικρίνειά σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε την κατεύθυνση της ερωτικής σας ζωής.  Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα  να θέσετε διαφορετικούς στόχους, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να διεκδικήσετε σοβαρές αλλαγές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να φέρει μεταστροφή στις επιθυμίες σας και στις ανάγκες σας. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να διαφοροποιήσετε το είδος και τον ρυθμό της ζωή σας, θα προτιμήσετε να ζήσετε καταστάσεις τελείως διαφορετικές από αυτές που ζήσατε στο παρελθόν. Ίσως να θελήσετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, ίσως να ανοιχτείτε κοινωνικά σε καινούργιες συντροφιές και παρέες.  Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει σε φιλικό ή επαγγελματικό πλαίσιο, γρήγορα όμως θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη στους Διδύμους θα εμφανίσει στη σκέψη και στην καρδιά σας κάποια εσωτερικά διλήμματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την ερωτική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική. Σήμερα ένα απρόοπτο και όμορφο συμβάν δεν αποκλείεται να σας πείσει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός που θα σας δώσει το θάρρος  να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιες επιθυμίες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη σελήνης Σεπτεμβρίου 2015: Το τελευταίο ματωμένο φεγγάρι

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά