ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα σας ωθήσει σε περιπετειώδεις αναζητήσεις. Οι σχέσεις σας, ερωτικές ή επαγγελματικές, μπαίνουν σε περίοδο ισορροπίας, στόχος σας θα είναι να επικοινωνήσετε, όσο το δυνατόν γίνεται, με ειρηνικό τρόπο. Φιλικές προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση και θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Σε διάλογό σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις που θα φέρουν θετική ανατροπή στη σκέψη σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συγκαταβατικοί και αρκετά ανέμελοι. Θα κάνετε το βήμα να αποκαλυφθείτε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, κίνηση που θα λύσει απορίες και θα φέρει θερμή ερωτική κατάληξη. Με στενό κοντινό σας άτομο, αν κάποια παρεξήγηση σας είχε απομακρύνει, τώρα θα υπάρξει συμφιλίωση και ένα ευχάριστο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε τις επαφές σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, θα περάσετε σε συζητήσεις που θα βάλουν φως σε σκοτεινές συναισθηματικές πτυχές, θα μάθετε αλήθειες και θα λυθούν πρόσφατες παρεξηγήσεις. Με το ερωτικό σας ταίρι, θα προκύψει αναλυτικός διάλογος που θα φέρει οριστικά  ξεκαθαρίσματα, ίσως και μελλοντικές υποσχέσεις. Η απόφασή σας να ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς φοβίες και ανασφάλειες, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή ένα βήμα πιο μπροστά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να φανερώσετε με ειλικρίνεια σκέψεις και αισθήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά και η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή.  Με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, θα κλείσουν οριστικά μελανά σημεία. Καταφθάνει νέο ερωτικό ξεκίνημα στη ζωή σας που αυτή τη φορά θα καταλήξει σε επιτυχία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα ανανεώσει το σκεπτικό σας,  θα νιώσετε τη δύναμη να περάσετε σε διεκδικήσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές. Με δική σας πρωτοβουλία, θα ζητήσετε συναντήσεις και θα προκαλέσετε συζητήσεις, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας σε παλιά αλλά και σε καινούργια πρόσωπα. Σε περίπτωση που ήδη είστε σε ερωτική σχέση, θερμές και ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας, κλείνουν διαφωνίες, τερματίζουν τυχόν εντάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ερωτική αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές, επαγγελματικές ή φιλικές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία και θα σας δώσω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε αυθόρμητα, δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η ερωτική θερμότητα που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε συναισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις,  με αποτέλεσμα να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, απαλλάσσεστε από αναστολές ή αυταπάτες. Η απόφασή σας να ξεκαθαρίσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής, ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Δεν αποκλείεται σήμερα κάποιος να σας αποκαλύψει τον έρωτά του για εσάς.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, θα νιώσετε την ανάγκη να περιορίσετε επιφυλάξεις και αναστολές, θα εμφανιστείτε ερωτικοί, αποκαλυπτικοί και αρκετά τολμηροί στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας, θα είστε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί, οικειοθελώς θα οριοθετήσετε  εγωισμούς και πεισματικές αντιδράσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, θα προκύψει δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, αισιοδοξία στη σκέψη σας και αποφασιστικότητα στη δράση σας. Αν κάποιοι από εσάς νιώσατε παγωμένοι από κάποιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε στο στάδιο της συμφιλίωσης και θα προκύψει δυνατή ένωση με πρόσωπο που υπήρξε απόσταση μεταξύ σας. Θα βρεθείτε πιο κοντά με οικογενειακά σας πρόσωπα και η διάθεσή σας για πιο στέρεες βάσεις επικοινωνίας, θα σας κάνουν προσιτούς, συζητήσιμους και αρκετά εκφραστικούς.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα σας απαλλάξει από συναισθηματικές αναστολές, τώρα θα νιώσετε πως μπορείτε να εναντιωθείτε σε εμπόδια και φραγμούς.  Μη φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να ξεκλειδωθείτε συναισθηματικά, τα συμβάντα θα σας φέρουν χαρά και όχι απογοήτευση. Ανοίξτε ελεύθερα την καρδιά σας, περάστε σε εξομολογήσεις και θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι ερωτικοί ορίζοντες και μάλιστα με πρόσωπο που θα έχει την επιθυμία να καθιερωθεί δίπλα σας ως σταθερό ταίρι.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, οι πράξεις σας θα σας κάνουν προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Ισορροπία θα υπάρξει στη σκέψη σας, κατά συνέπεια και στις επιθυμίες σας, προσγειωμένα θα είναι τα ρίσκα που θα αναλάβετε. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να αξιοποιήσετε  την ερωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της ερωτικής έλξης, περνάτε σε θερμές ερωτικές εξελίξεις. Αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, μην κάνετε το λάθος και προβληματίσετε τη σκέψη σας χωρίς λόγο.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές φθινοπωρινές προβλέψεις 2015: Ο έρωτας στη μελαγχολική γοητεία του φθινοπώρου.

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 3 με 4 Οκτωβρίου 2015.