ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία θα σας κάνει συναισθηματικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Από μόνοι σας, θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερή σχέση σε γερές βάσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία θα διευρυνθούν τα συναισθηματικά σας όρια. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, με στόχο να κλείσουν εμπόδια και να λυθούν παρεξηγήσεις. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε τάσεις κτητικότητας, αυτή τη φορά θα περιορίσετε αισθήματα ζήλειας, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία Θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σταθερότητα στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές, θα διακατέχεστε από ευαισθησία και κατανόηση με αποτέλεσμα τα τερματίσουν οι εγωιστικές διαφωνίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε σε οριστικές δεσμεύσεις με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Προχωρήστε άφοβα στις προτάσεις που σκέπτεστε να κάνετε δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε τη διάθεση για εγωιστικές διεκδικήσεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και σταθεροποιήσετε τα ήδη κεκτημένα, σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρετε να πάνε στράφι οι κόποι και οι προσπάθειές σας. Μην απορρίψετε ερωτική πρόταση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας ηρεμήσει και θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ελεγχόμενο θα είναι το πείσμα σας, δεν θα υπάρξει διάθεση για εγωιστικές πράξεις. Αρκετά διαλλακτικοί θα είστε σε κάποια οικογενειακά σας θέματα, γεγονός που θα σας φέρει συνεννόηση και άμεση λύση προβλημάτων. Η θερμή σας στάση θα αποτρέψει τις εντάσεις στις ερωτικές σας επαφές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν όμορφα χωρίς κάποια αρνητική κατάληξη. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ερωτική πλευρά της ζωής σας, αν είστε ερωτικά μόνοι, μην το απορρίψετε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία θα βγάλει τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα και ερωτική ισορροπία. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, να διατηρήσετε και όχι να ρισκάρετε. Από μόνοι σας θα περάσετε σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να προσκολληθεί επάνω σας. Τυχαία συνάντηση θα ανοίξει προοπτική αποκατάστασης σχέσεων με ερωτικό πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν λήξει άδοξα.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, θα λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε διαφωνίες, στόχος σας θα είναι να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές και όχι να δημιουργηθούν νέες. Οι ερωτικές σας συνομιλίες θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση, θα δοθούν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία χωρίς κόντρες και εντάσεις, βασικός σας στόχος θα είναι η ομαλότητα και η αποκατάσταση σχέσεων, επαγγελματικών ή ερωτικών. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική συμφιλίωση. Για τους χωρισμένους, σε απρόοπτη στιγμή, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν, θα ανοιχτεί προοπτική οριστικής επανασύνδεσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, θα κυριαρχήσει η ειρηνική και ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπα που σας πάγωσαν ανούσιες παρεξηγήσεις. Οι διαθέσεις σας θα είναι ερωτικές, πολύ θερμές και ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, πίσω από μια συνάντηση που θα γίνει σε γνωστό οικείο σας περιβάλλον, θα κρύβεται πρόσωπο-εκπληξη που θα καταφέρει να ξυπνήσει ανάμεσαά σας παλιά αισθήματα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, σήμερα θα έχετε έντονη την επιθυμία να κατανοήσετε τους γύρω σας, η στάση σας θα είναι θερμή, διαλλακτική και συναισθηματικά προσιτή, γεγονός που θα κάνει εύκολη και επιτυχημένη την επικοινωνία σας. Κλείνουν διαφωνίες και συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, έρχεται λύση σε ένα οικογενειακό σας θέμα, συμφιλιώνεστε με συγγενικό σας πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχε κλίμα θυμού και έντασης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, θα είστε συζητήσιμοι, αποκαλυπτικοί, με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε αλλά και να σας κατανοήσουν. Στόχος σας θα είναι να αποδείξετε πως τόσο τα λόγια σας, όσο και οι πράξεις σας χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια και αξιοπιστία. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη ερωτική συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να δείτε με σοβαρό μάτι την ερωτική σας σχέση και ίσως να νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε επίσημες προτάσεις. Καταφθάνουν σοβαρές αλλαγές μέσα στη σχέση σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Δία, θα αναζητήσετε σταθερότητα, ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Αυτή τη φορά θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις, δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και μελλοντικές αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο τη σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας από την Νάνσυ Πατμάνογλου για την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015.

Οι ημερήσιες ερωτικές Ταρώ προβλέψεις σας και η κάρτα της ημέρας για την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.