ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη στον Ζυγό, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος σε ζητήματα κόντρας και διαφωνιών, υποχωρεί το αντιδραστικό πείσμα, στόχος σας θα είναι η επίλυση θεμάτων.  Με διπλωματικό τρόπο, θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας διαπραγματεύσεις, συνεργάτες ή ανταγωνιστές θα κατορθώσετε να τους φέρετε στα νερά σας.  Από δική σας πρωτοβουλία, θα δημιουργηθεί ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας και για τους χωρισμένους έρχεται προοπτική επανασύνδεσης που θα προκύψει από δικό σας έξυπνο ελιγμό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας κάνει επικοινωνιακούς, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου και παράλληλα λύνεται μια διαφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει το δημιουργικό σας πνεύμα, έρχονται αλλαγές και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, η διπλωματική τακτική που θα εφαρμόσετε στις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σας θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένο αποτέλεσμα, ταχτοποιείτε επαγγελματικό ζήτημα, απαλλάσσεστε από χρηματικό βάρος. Πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλάζει στάση, επανεκτιμά τον χαρακτήρα σας, έρχεται συνεννόηση σε θέμα που υπάρχει διαφωνία απόψεων. Ερωτική σταθερότητα θα θελήσετε στη σχέση σας, θα επιδιώξετε ισορροπία και θα τα πάτε μια χαρά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, θα ψάχνετε τρόπους συμφιλίωσης, επανασύνδεσης και συναισθηματικής ασφάλειας. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εμφάνιση, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να τραβήξετε τα βλέμματα, να προσελκύσετε άτομα ερωτικού ενδιαφέροντος. Η γοητεία σας θα βρίσκεται στα ύψη, θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, η συζήτησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ναι μεν θα περάσει από εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα γεφυρώσουν το συναισθηματικό χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ σας. Τώρα θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, έρχεται συμφιλίωση και οριστική ένωση. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές προσεγγίσεις, καταφέρνοντας να προσελκύσετε δίπλα σας ένα καινούργιο πρόσωπο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας φέρει ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις που θα δώσουν ανάσα στην ψυχολογία σας. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες σας θα επιλέξετε χαμηλούς τόνους, συνεργάσιμοι θα είστε στις επαγγελματικές σας  δοσοληψίες. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει ισορροπία και ασφάλεια, σήμερα η μέρα σας θα είναι θερμή, ερωτική, ίσως και αποκαλυπτική. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα αποφύγετε εντάσεις και επιθετικά λόγια.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και ευνοϊκά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε σταθερότητα, ασφάλεια, συναισθηματική ισορροπία και εδραίωση σχέσεων. Θετική εξέλιξη θα έχει μια οικονομική σας συζήτηση, θα υπάρξει άνοδος στις χρηματικές σας απολαβές. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε αγορές καλλωπισμού είτε για την βελτίωση της εξωτερική σας εμφάνισης, είτε για την διαμόρφωση προσωπικών σας χώρων. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, ανοίγοντας ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, θα είστε συγκαταβατικοί, τη διπλωματία σας θα την χρησιμοποιήσετε όχι με στόχους επιθετικούς, αλλά αυτή τη φορά ο σκοπός σας θα είναι η ειρηνική συμφιλίωση. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις, αποτρέποντας περαιτέρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές, η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να ηρεμήσει τον ψυχικό σας κόσμο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουρια ερωτική σχέση και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να αποτραβηχτείτε από εντάσεις, κόντρες υπεροχής και εγωιστικές διεκδικήσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς την επίλυση διαφωνιών, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες στιγμές χωρίς συγκρούσεις. Η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις ερωτικές σας συνομιλίες και η επιθυμία σας να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας φέρει ευχάριστη ερωτική κατάληξη. Προμηνύεται έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ειρηνική διάθεση και δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα σας προσφέρουν μια ήρεμη και εποικοδομητική μέρα. Σήμερα θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαιτέρως συμπαθείς, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη προσώπων που στόχο έχετε να εισχωρήσετε στην καρδιά τους. Η συναισθηματική σας σταθερότητα και η θερμή ερωτική σας στάση θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα στην ερωτική σας επικοινωνία, κλείνοντας με επιτυχία αρνητικές υποθέσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα εστιάσετε σε συναισθηματικά θέματα και σε ζητήματα εσωτερικής ή καλλιτεχνικής αναζήτησης. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας,  να λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στο στυλ και στην εμφάνιση σας,  δεν αποκλείεται να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα σας.  Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση