ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, η ερωτική σας στάση θα είναι εκλεπτυσμένη, γοητευτική, ενδεχομένως και ρομαντική. Θα χαρακτηρίζεστε από έντονη ελκυστικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ερωτικές προσεγγίσεις και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και όμορφου προσώπου θα τονώσει τις αισθήσεις σας και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Η συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και ερωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Αξιοποιήστε το ερωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να βιώσετε αισθήματα έλξης και αγάπης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με γοητεία και ελκυστικό παρουσιαστικό θα σας εξοπλίσει η Αφροδίτη στον Ζυγό και σε συνδυασμό με τον ευγενικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασής σας θα καταφέρετε να διαπρέψετε στον ερωτικό σας τομέα.  Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας χωρίς αναστολές ή υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο θα σας επιτρέψει να φέρετε την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα προκύψει ευκαιρία ερωτικής προσέγγισης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, επέρχεται ερωτική  ισορροπία,  για τους χωρισμένους καταφθάνει γεγονός επανασύνδεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, διαγράψτε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα σας δοθεί σε ζήτημα ερωτικό, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να μπουν γερά θεμέλια στη σχέση σας. Για τους ερωτικά μόνους μην αρνηθείτε την πρόταση που θα λάβετε, για νυχτερινή συνάντηση θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ιδιαιτέρως ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή πολλών, τόσο με τις θερμές εγκάρδιες ενέργειές σας,  όσο και με την ερωτική γοητεία που θα σας διακρίνει. Θερμή, ρομαντική και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα εστιάσουν επάνω σας ερωτικά βλέμματα και έρχεται απρόσμενη έκπληξη από μια ολοκαίνουρια γνωριμία. Όσοι από εσάς είστε ήδη σε ερωτικό δεσμό, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, θα απελευθερώσετε τις αισθήσεις σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, θα επιμεληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή την εξωτερική σας εμφάνιση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στον ερωτικό τομέα, η διάθεσή σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε στις συζητήσεις σας, αυτή τη φορά, θα είστε σε θέση να παραδεχτείτε τα λάθη σας αλλά και να συγχωρήσετε πρόσωπα που σας αδίκησαν ή σας φερθήκαν εγωιστικά. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρώην ταίρι σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί, θερμός ερωτισμός θα διακρίνει τις ενέργειές σας. Επιρρεπείς θα είστε σε ονειροπολήσεις, στην ερωτική σας σχέση, θα θελήσετε να δημιουργήσετε κλίμα ρομαντισμού. Σήμερα θα υπάρξει ξαφνικό ερωτικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει προς νέες αναζητήσεις. Δεκτικοί θα είστε απέναντι σε καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο που θα είναι ικανό να αλλάξει τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωή!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την  Αφροδίτη στον Ζυγό, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί και διαλλακτικοί, τώρα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Στόχος σας θα είναι η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, αρμονία και έντονη έλξη θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας. Δεχτείτε τις κοινωνικές προτάσεις που θα λάβετε, πάνω σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει συμβάν που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας απελευθερώσει από ερωτικές αναστολές, φεύγουν οι επιφυλάξεις, τώρα θα είστε σε θέση να περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, ιδιαιτέρως τολμηροί θα φανείτε στις συζητήσεις σας με καινούρια πρόσωπα, το στυλ και ο τρόπος συμπεριφοράς που θα επιλέξετε θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Δεν θα απορρίψετε τις ερωτικές προτάσεις που θα λάβετε, τόσο από το ταίρι που ήδη διατηρείτε δίπλα σας, όσο κι από νέα πρόσωπα που θα σας δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και προτίμηση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φέρει συναισθηματισμό στις ενέργειές σας, στόχος σας θα είναι να αναπτερώσετε την ψυχολογία σας και να βγάλετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Αυτή τη φορά, θα φροντίσετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, στοχεύοντας στη σταθεροποίηση των αισθημάτων σας και στην κορύφωση της ερωτικής χημείας που υπάρχει μεταξύ σας. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές στιγμές, δεν θα λείψουν εκδηλώσεις πάθους!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, συναισθηματικός και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος δράσης σας. Αν είστε χωρισμένοι, θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση, αν είστε ερωτικά μόνοι, θα φλερτάρετε με τρόπο θερμό και στοχευόμενο. Ένα απρόοπτο ερωτικό γεγονός θα είναι η έκπληξη της ημέρας, φέρνοντας αναστατώσεις όχι μόνο στην καρδιά σας αλλά και στον τρόπο σκέψης σας. Το πρόσωπο που θα συναντήσετε θα καταφέρει να αλλάξει την πορεία της ερωτικής σας ζωής, εξασφαλίζοντας σχέση με σταθερά αισθήματα, ειλικρίνεια και ασφαλές μέλλον.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την  Αφροδίτη στον Ζυγό, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε ερωτικά, τώρα δεν θα έχετε καμία διάθεση να κρύψετε ή να καμουφλάρετε τα αισθήματά σας. Θα υπάρξουν προσωπικές ερωτικές συναντήσεις, θα γίνουν  ουσιαστικές συζητήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση