ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει μια ελαφριά σύγχυση στον εσωτερικό σας κόσμο, έρχονται αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, παίρνετε απόφαση να διακόψετε σχέδια ή προγραμματισμούς. Για σήμερα, προμηνύονται έντονες ερωτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που δεν αποκλείεται να κλείσουν με αρνητικές εντάσεις ή με τελεσίδικη προειδοποίηση. Σε περίπτωση που σκεφτείτε τον χωρισμό, καλό θα είναι να μην κινηθείτε βιαστικά ή σπασμωδικά.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από απρόοπτες αναβολές ή απρόσμενες ακυρώσεις. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε θυμούς ή αρνητικές αντιδράσεις. Παρά το ότι θα είναι κάπως απαισιόδοξες οι σκέψεις σας, ωστόσο, ευχάριστες συνομιλίες θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, ίσως να εμφανιστεί καινούριο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ωστόσο η κατεύθυνση που θα πάρετε δεν θα είναι μέσα στις προβλέψεις σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, απρόβλεπτα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές καταστάσεις, ουσιαστικά δεν θα ανεχτείτε άλλο την ύπαρξη εμποδίων ή ψυχοφθόρων καταστάσεων. Η συναισθηματική σας αστάθεια ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην πιέσετε τον εαυτό σας, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να αναλάβετε δράση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, σήμερα θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, ωστόσο θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Σε αναλυτική σας συζήτηση, θα προκύψουν αποκαλύψεις, θα βγουν στο φως αλήθειες, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή θα σας φέρει αλλαγές και μετατοπίσεις που όμως η εξέλιξή τους θα έχει αβέβαιη κατάληξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, ίσως να προκληθούν συναισθηματικές εκρήξεις στις επαφές σας, φιλικές ή ερωτικές. Σήμερα δεν θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, η στάση σας θα είναι κάπως επιθετική και ανυπόμονη. Στις συνομιλίες σας, θα έχετε τη διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια, οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από δυναμικότητα, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως πιεστικοί. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ωστόσο μικρή θα είναι η πιθανότητα σταθερής σχέσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει νέα ανοίγματα στις αναζητήσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές, ωστόσο θα είναι αμφιβόλου κατάληξης. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα βρίσκονται εκτός των προβλέψεών σας, απρόοπτες καταστάσεις και ανατρεπτικά γεγονότα θα σας αναγκάσουν να στρίψετε το τιμόνι προς νέες κατευθύνσεις.  Σήμερα, από τη μια ίσως να νιώσετε μια μικρή απογοήτευση σχετικά με ερωτικό πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σας, και από την άλλη, θα ξεπροβάλλει καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη  Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, η ανυπομονησία στη στάση σας ίσως να μη φέρει ομαλότητα στην επικοινωνία σας, σπασμωδικές θα είναι οι κινήσεις σας, ανασφάλεια και σύγχυση θα επικρατεί στο σκεπτικό σας. Σας συμβουλεύω να αδειάσετε το μυαλό σας από απαισιόδοξες σκέψεις, έντονους προβληματισμούς και ανυπόστατες φοβίες. Για σήμερα, επιλέξτε ευχάριστες παρέες, επιδοθείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, η διάθεσή σας θα είναι ερωτική, η ελκυστικότητά σας θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει ανατρεπτικά, ίσως και εκρηκτικά γεγονότα, που θα σας οδηγήσουν σε βαθιές αναζητήσεις, τώρα θα απαιτήσετε εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Θα νιώσετε την ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας δημιουργούν αμφιβολίες, με δυναμική στάση θα επιδιώξετε ριζικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας σχέση. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις και ο απελευθερωμένος τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές περιπέτειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα σας κάνει ανεκτικούς στις κακοτυχίες, με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε την οπτική σας τοποθέτηση,  ίσως και κάποιους συγκεκριμένους σας στόχους. Με λίγα λόγια, τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα αλλιώς, θα μετατοπίσετε θέσεις και απόψεις, αναθεωρώντας πρόσωπα και χαρακτήρες. Ένα ξαφνικό απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες και να μην αμφισβητήσετε τις δυνατότητες σας. Θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα, που όμως δεν θα πρέπει να σας ρίξουν το ηθικό, σας φανερώνω πως στο τέλος θα γυρίσουν όλα υπέρ σας. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Στον ερωτικό σας τομέα, αποφύγετε για την ώρα τα μελλοντικά σχέδια, προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, ανήσυχη και άστατη θα είναι η συμπεριφορά σας, απρόσμενα γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες και ένα πρόσωπο έκπληξη θα γίνει αιτία για να αλλάξετε ερωτικές προτιμήσεις. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης, έρχεται αίσιο αποτέλεσμα που θα σας ισορροπήσει ψυχικά.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα υπάρξουν συμπτώσεις που ίσως να σας οδηγήσουν σε αναβολή σχεδίων, δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετατοπίσεις και αλλαγή κατεύθυνσης. Επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας, μια κουβέντα που θα ακούσετε θα σας δώσει το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλάζοντας τακτική δράσης. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με ολοκαίνουριο έρωτα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση