ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Πλούτωνα θα φέρει αναταραχές στον συναισθηματικό σας κόσμο,  έντονη δυσαρέσκεια θα νιώσετε για κάποια πράγματα, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ανυπόμονοι, ίσως και κτητικοί. Αξιοποιήστε την ελκυστικότητά σας, θα έχετε τα προσόντα να προσεγγίσετε με επιτυχία το άτομο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα θα καταφέρετε να μαγνητίσετε πρόσωπο που δύσκολα εντυπωσιάζεται.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ασαφείς και σπασμωδικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, κάπως μπερδεμένα θα εμφανιστούν τα συναισθήματά σας.  Θέστε όρια στις καχύποπτες θεωρίες σας για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με συγκρούσεις κυρίως εσωτερικής φύσεως, αποφύγετε τα οριστικά συμπεράσματα, γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή ενδέχεται να σας παγιδεύσει. Σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε σε ονειροπολήσεις, το νου σας να μη χάσετε τον έλεγχο των διαστάσεων.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα ταράξει κάπως τις συναισθηματικές σας βάσεις, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν υποσυνείδητες φοβίες, ίσως και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στις συνομιλίες σας, ενδέχεται άλλα να θέλετε να πείτε και άλλα τελικά να εκφράσετε, γι’ αυτό προσοχή να μην προκαλέσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε σοβαρές συζητήσεις, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε το κλείσιμο συναισθηματικών υποθέσεων.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ονειροπολήσεις, διλήμματα και απροσδιόριστες επιθυμίες θα φέρουν αναστάτωση στη σκέψη σας,  θα εμφανιστεί άρνηση, ενδεχομένως να πέσετε σε αδράνεια. Μάλλον θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας, ωστόσο τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία λάθος εντυπώσεων. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας εντυπωσιάσει πρόσωπο διαφορετικό από το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν θα έχετε τη διάθεση για έντονη δραστηριότητα, μειωμένη θα είναι η ενέργειά σας, δεν αποκλείεται να πέσετε σε συνειδητή αδράνεια. Σήμερα, στηριζόμενοι σε λάθος συμπεράσματα, ίσως να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη τους αρνητισμούς, η απαισιοδοξία σας θα είναι άτοπη. Αν επιθυμείτε αλλαγές  στη στάση του ερωτικού σας συντρόφου, τότε αποφύγετε τις ασάφειες, προσπαθήστε να εκφράσετε παράπονα και επιθυμίες με ειλικρίνεια.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από ανασφάλεια θα διακατέχεστε, επιφυλακτικές θα είναι οι ενέργειές σας, μάλλον θα βάλετε φρένο στις επιθυμίες σας. Επιρρεπείς θα είστε σε πράξεις εσωστρέφειας, καλό θα είναι να μην επιτρέψετε στην ψυχολογία σας να σας οδηγήσει σε εξαρτήσεις. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα έχει στόχο να ζήσετε ευχάριστες και ήσυχες προσωπικές στιγμές, προσπαθήστε να αφεθείτε στο θερμό κλίμα που θα δημιουργηθεί, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μάλλον θα αισθανθείτε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε τις αιτίες, γι’ αυτό θα υπάρξει  κίνδυνος να πέσετε σε σφάλματα και να δώσετε λάθος εξηγήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι για την ώρα να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα. Σήμερα αναζητήστε διεξόδους ανανέωσης, φροντίστε για την διασκέδασή σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, διορατικές οι ικανότητές σας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, κάπως απότομη θα είναι η στάση σας, η παρορμητικότητά σας θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες αλλά και στις πράξεις σας. Φανείτε κοινωνικοί, δεχτείτε προτάσεις φίλων, ανέμελες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από έντονες σκέψεις. Πρόταση διασκέδασης θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει απρόβλεπτους, αστάθεια θα υπάρξει στον ψυχολογικό σας δείχτη, δεν αποκλείεται να ενεργήσετε με εκκεντρικές ή ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματά σας κάπως συγκεχυμένα, ωστόσο το ερωτικό σας ταίρι θα σας βοηθήσει να του ανοίξετε τον ψυχικό σας κόσμο. Η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση τόσο στη σκέψη σας όσο και στην καρδιά σας,  ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής και απρόσμενης επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα με τον  Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως να δώσετε λανθασμένες εξηγήσεις, ενδέχεται να παρανοήσετε  λόγια και προθέσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα τις εκφράσετε, προσπαθήστε στις κουβέντες σας να υπάρχει σαφήνεια. Θα υπάρξουν εναλλαγές στην ψυχολογία σας, κυκλοθυμική θα είναι η συμπεριφορά σας, ωστόσο ένα συγκεκριμένο ραντεβού που θα προκύψει θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή σας από εντόνους προβληματισμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, περίεργα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα σας φέρουν αναστάτωση σε καρδιά και σκέψη. Σήμερα μάλλον θα εστιάσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, ενδεχομένως να αναλωθείτε στο δέντρο και να χάσετε τελικά το δάσος. Παρά τον αρνητισμό ή την απαισιοδοξία σας, να ξέρετε πως οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σας και μια μεγάλη σας επιθυμία θα περάσει σε πορεία πραγματοποίησης. Θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα, φροντίστε να τα απολαύσετε χωρίς ανασφάλειες.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις εσωστρέφειας, δεν θα είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε, γι’ αυτό ίσως να υπάρξουν παρανοήσεις στις κουβέντες σας. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας φανερώνω πως αν έχετε και εσείς ανάλογη στάση, τότε πολύ γρήγορα θα συμβεί ουσιαστικό ξεκαθάρισμα που θα οδηγήσει στον σταθερό ερωτικό δεσμό. Η λύση στο μπέρδεμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ σας να ξέρετε πως είναι καθαρά στο δικό σας χέρι.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!