PUBLI

Magic Christmas at The Margi

Φέτος τις γιορτές, το ξενοδοχείο The Margi, συνυφασμένο με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη διακριτική πολυτέλεια και φιλοξενία, φέρνει ακόμα μία χρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τη λάμψη και την μαγεία των Χριστουγέννων!

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μια λαμπρή εκδήλωση το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, όπου η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά άναψε τα λαμπάκια στο στολισμένο δέντρο του The Margi! Νεράιδες, μάγοι, μουσική, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα… ήταν όλοι εκεί σε ένα απόγευμα που καλωσόρισε τους καλεσμένους στο κλίμα των εορτών με τον πιο μαγικό τρόπο!

Παράλληλα, με μεγάλη χαρά , από τις 5 Δεκεμβρίου και για όλη τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, το The Margi φιλοξενεί  τον αγαπημένο Στέλιο Παρλιάρο με το pop-up κατάστημά και τις εντυπωσιακές «Γλυκές Αλχημείες» του, να πρωταγωνιστούν σε ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού για καφέ και γλυκά στο lobby ενώ παράλληλα, θα διατίθενται προς πώληση.

 

Για τους λάτρεις της απόλαυσης και της καλής γεύσης,  στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το The Margi σας καλεί τα σαββατοκύριακα να δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα στο “Brunch and Bubbly”  ενώ καθημερινά, το “Afternoon Tea with scones” θα αποτελέσει το ευχάριστο διάλειμμα στην ημέρα σας.

Ωστόσο γιορτές σημαίνει να «προσφέρεις» και για αυτό, μέρος των εσόδων από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), καθώς και θα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν ένα συλλεκτικό χρυσό αστέρι για να συμβάλουν στην εκπλήρωση περισσότερων Μαγικών Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του The Mragi