ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Φεβρουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, η συζήτησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ναι μεν θα περάσει από εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σας. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να κινηθείτε εντός πραγματικότητας. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να περάσετε σε παρορμητικές προσεγγίσεις, καταφέρνοντας να προσελκύσετε δίπλα σας καινούριο πρόσωπο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο θα φέρει συγκρούσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή να αλλάξετε γνώμη για απόψεις που διατυπώσατε πριν από λίγο καιρό. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές φιλικές και ερωτικές. Ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί και διαλλακτικοί, θα θελήσετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και παλιές συναισθηματικές πληγές. Δεχτείτε τις κοινωνικές προτάσεις που θα λάβετε, πάνω σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει συμβάν που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή. Για εσάς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα φέρει προοπτική ένωσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε κατάματα τα σημεία στα οποία αυταπατάστε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε κατανόηση και άμεση συναισθηματική ανταπόκριση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα είδος συναισθηματικού χάους, ίσως κάπου να μπερδέψετε την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα. Επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας,  μια κουβέντα που θα ακούσετε θα σας δώσει το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψης σας αλλάζοντας τακτική δράσης. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με καινούριο πρόσωπο.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να κλονιστεί κάπως ή ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου. Δεν αποκλείεται να γίνετε θύμα αυταπάτης, σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε τις σκέψεις ή τις φοβίες σας, κάντε το άμεσα και χωρίς υπεκφυγές. Σήμερα, αν φανείτε ειλικρινείς, θα καταφέρετε να κλείσετε καταστάσεις που εκκρεμούν, συναισθηματικές εξηγήσεις θα ανοίξουν καινούρια δίοδο επικοινωνίας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα δώσουν ανάσα στην ψυχολογία σας. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες σας θα επιλέξετε χαμηλούς τόνους, συνεργάσιμοι θα είστε στις επαγγελματικές σας  δοσοληψίες. Στον ερωτικό σας τομέα, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες μπερδεμένες ή σκοτεινές καταστάσεις, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει συναισθηματικό άνοιγμα, αν είστε χωρισμένοι, θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση, αν είστε ερωτικά μόνοι, θα φλερτάρετε με τρόπο θερμό και στοχευμένο. Ένα απρόοπτο ερωτικό γεγονός θα είναι η έκπληξη της ημέρας, φέρνοντας αναστατώσεις όχι μόνο στην καρδιά σας αλλά και στον τρόπο σκέψης σας. Το πρόσωπο που θα συναντήσετε θα καταφέρει να αλλάξει την πορεία της ερωτικής σας ζωής, θα δοθούν εξηγήσεις για παρελθοντικά θέματα και θα λυθούν αυταπάτες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, από μόνοι σας θα ανοίξετε δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπα που στο παρελθόν σας είχαν χωρίσει συναισθηματικές παρεξηγήσεις. Τώρα θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη, θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα χωρίς αναστολές, στόχος σας θα είναι η επανένωση πάνω σε νέα βάση.  Σήμερα δεν θα απορρίψετε τις ερωτικές προτάσεις που θα λάβετε, για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θερμής ιδιοσυγκρασίας θα  σας δείξει ιδιαίτερη προσοχή και προτίμηση.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που, θέλοντας και μη, θα  αλλάξουν την οπτική σας τοποθέτηση. Κάποιες εκμυστηρεύσεις θα σας ανοίξουν τα μάτια, τώρα θα εντοπίσετε που ήταν η αυταπάτη και που η πραγματικότητα. Αλλάζετε θέσεις και απόψεις αναθεωρώντας για πρόσωπα και χαρακτήρες, δεν αποκλείεται να περάσετε σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Ένα ξαφνικό απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα νιώσετε την ανάγκη να φανερώσετε κάποιες κρυφές σας σκέψεις, τώρα δεν θα έχετε καμία διάθεση να καμουφλάρετε τα αισθήματά σας. Θα υπάρξουν προσωπικές ερωτικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, για τους χωρισμένους, καταφθάνει γεγονός επανασύνδεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, διαγράψτε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα σας δοθεί σε ζήτημα ερωτικό, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να μπουν γερά θεμέλια στη σχέση σας. Για τους ερωτικά μόνους, μην αρνηθείτε την πρόταση που θα λάβετε για νυχτερινή συνάντηση, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση