ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Μαρτίου;

Κριός

Ιδανική μέρα για να προωθήσεις τα σχέδια σου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι αλληλένδετα με την ενεργητικότητά σου και υποκινούν τη δράση που σε κάνει παραγωγικό και αποτελεσματικό, γι’ αυτό εισπράττεις θετική στάση από άτομα ισχύος και θαυμαστές. Το εξάγωνο Σελήνη- Άρη είναι ευεργετικό για να κυνηγήσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με δημόσιο, διατροφές, τράπεζες, κληρονομικά.

Ταύρος

Σχετικά καλή μέρα για σένα, με το θετικό εξάγωνο Άρη-Σελήνης. Οι εντάσεις λειαίνονται, το χιούμορ και η εποικοδομητική συζήτηση βοηθούν την επικοινωνία. Η ενέργειά σου σπαταλιέται όπως ορίζει το συναίσθημα και οι άλλοι σε βρίσκουν πολύ επιθυμητό. Βρίσκεις κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σου ή θα μάθεις ευχάριστα νέα για μια συνεργασία από το εξωτερικό. Με τον/ην αγαπημένο/η σου, μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και η μέρα σας έχει ροή και ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Ο Άρης από τον Σκορπιό, τον τομέα της εργασίας σου, θέση από την οποία σε φόρτωνε με πολλή δουλειά, ευθύνες, αγγαρείες και υπερωρίες είναι η ώρα να σου δώσει τους καρπούς του μόχθου σου. Με σύμμαχο τη Σελήνη, η μέρα είναι πολύ καλή για διακανονισμούς με εφορία, δημόσιο, τράπεζες και για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες με διατροφές ή κληρονομικές υποθέσεις. Το ευχάριστο είναι ότι ξεκολλάς από τις λεπτομέρειες και αρχίζεις να βλέπεις πιο σφαιρικά τα πράγματα, βάζοντας νέους στόχους και ανακτώντας την ευελιξία σου. Η κυκλοθυμία σου που είχε κουράσει και εσένα και το ταίρι σου μετουσιώνεται σε δημιουργική ερωτική δίνη.

Καρκίνος

Ο φτερωτός θεός σου έχει ρίξει το βέλος του σήμερα και σε περιμένουν κάθε είδους ερωτικές χαρές. Νέες γνωριμίες που αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, θα σταθούν συντροφικά δίπλα σου, όρκοι και ανανεώσεις όρκων, προτάσεις, ραντεβού, ερωτικές εξομολογήσεις, φλερτ. Σήμερα πράττεις σύμφωνα με το συναίσθημά σου, χωρίς ενοχές και αμφιβολίες. Ο ρομαντισμός εναλλάσσεται με τον ερωτισμό και τα δύο μαζί συνδυάζονται σε ένα απίστευτα ελκυστικό μοτίβο που μαγνητίζει…

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα του οίκου σου και της εργασίας σου. Τα συναισθήματά σου σε εξωθούν στο να τεθείς στην υπηρεσία της οικογένειάς σου ή των αγαπημένων σου προσώπων. Κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή κάποια μετακόμιση θα σε απασχολήσουν αλλά αν είσαι εστιασμένος/η στο σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων σου, τελικά θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τα πάντα. Η δημιουργικότητά σου θα διοχετευθεί στη μαγειρική, τη γυμναστική, την οργάνωση του σπιτιού, με το ταίρι σου να βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου.

Παρθένος

Θα χαλαρώσεις αρκετά σήμερα. Το χιούμορ σου, η επικοινωνιακή σου οξυδέρκεια, οι ατάκες που θα πετάς θα σε κάνουν ψυχή της παρέας. Τα ερωτικά γραπτά μηνύματα θα πηγαινοέρχονται με ταχύτητα πινγκ πονγκ. Μια απροσεξία και μια αφηρημάδα στη κίνησή σου θα σε κάνουν ακόμα πιο ερωτεύσιμο/η. Πολύ καλή μέρα για προώθηση των στόχων σου και των δημιουργικών σου ταλέντων, μέσω του λόγου και του εντυπωσιασμού.

Ζυγός

Σήμερα θα είστε πιο ράθυμοι του φυσιολογικού σας. Η δραστηριότητά σας θα είναι σε χαλαρούς ρυθμούς και θα υποκινείστε για έξοδο από το σπίτι μόνο με ένα κίνητρο που θα εξιτάρει τη διάθεσή σας για απολαύσεις. Θα θέλετε να βρεθείτε κοντά στη φύση, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, να έρθετε σε επαφή με κάτι με το οποίο νιώθετε συναισθηματικά δεμένοι. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των ερώτων σας, σας πριμοδοτεί για ερωτικά ξεκινήματα και ξεσηκώματα.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις τη διάθεση, την ταχύτητα, την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα στο λόγο σου, γι’ αυτό κερδίζεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων, έλκεις θαυμαστές και επιβεβαιώνεσαι. Ευνοούνται τα ταξίδια, η αυτοπροβολή, η εναλλαγή παραστάσεων, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ. Πριμοδοτούνται τα νέα ξεκινήματα σε στόχους, σπουδές, σχέσεις, συνεργασίες. Αξιοποίησε, όσο μπορείς, αυτή τη μέρα, κυρίως για να απολαύσεις την αίγλη σου στον ερωτικό τομέα.

Τοξότης

Η τάση σου σήμερα είναι να αποζητάς καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ασφαλής στον οικονομικό τομέα αλλά και συναισθηματικά. Η προσφορά σου σχετίζεται με φιλανθρωπικές ενέργειες και ενίσχυση των αναξιοπαθούντων. Σε γεμίζει το να προσφέρεις θαλπωρή σε όποιον έχει ανάγκη, γιατί με αυτόν τον τρόπο προσφέρεις στην ίδια σου την ψυχή. Η σημερινή μέρα ίσως σε βρει με το φλερτ σου να χαζεύετε αντικείμενα σε μια αντικερί που σου θυμίζουν ξεχασμένα κομμάτια του υποσυνειδήτου σου.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σου εκφράζονται με ζωηράδα και με αυθεντικότητα. Τείνεις να μην ενδιαφέρεσαι για την άποψη ή τα συναισθήματα των άλλων, κάτι το οποίο είναι καλό για τους στόχους σου αλλά δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου. Ωστόσο, αυτό δεν σε νοιάζει και πιστεύεις ότι αυτός που προχωρά μπροστά δεν θυσιάζει το στόχο του για συναισθηματισμούς. Πρόσεχε μη μείνεις μόνο με τους στόχους και τελικά, όταν το ταίρι σου αντιδράσει στις θεωρίες σου, μετανιώσεις αλλά θα είναι πια αργά.

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι ασαφή, μυστηριώδη και αινιγματικά. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα, συνεχίζεις να είσαι ευάλωτος/η σε ωραιοποιήσεις ή παράλογους φόβους, ωστόσο το ευνοϊκό εξάγωνό της με τον Άρη σε βοηθά να μη συσσωρεύεις αρνητική ενέργεια μέσα σου και να την διοχετεύεις στην καριέρα ή την οικογένειά σου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα είναι δεδομένες. Από τις 6:30 το απόγευμα που θα περάσει και η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα είσαι πιο εξωστρεφής και με περισσότερη διάθεση να μπεις στο παιχνίδι.

Ιχθύς

Σε ταξιδιάρικη – παιχνιδιάρικη διάθεση σε βρίσκω σήμερα. Οι στόχοι σου είναι ενασχόληση με τη γνώση, τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Η αισιοδοξία, η κοινωνικότητα και ο ανθρωπισμός σου γεμίζουν την ψυχή σου και καλλιεργούν το υποσυνείδητό σου, ανασύροντας ειδυλλιακές εικόνες. Το φλερτ, η διασκέδαση, η ενεργητικότητα, σου ανεβάζουν τη δημοτικότητα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου