ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να κολλάς στη λεπτομέρεια και να μπλέκεις σε αμέτρητες ευθύνες της καθημερινότητας. Η ευθυκρισία σου όμως δεν είναι σήμερα το δυνατό σου σημείο. Η αντίθεση Σελήνης με Ποσειδώνα και Αφροδίτη αποπροσανατολίζει την εσωτερική σου πυξίδα και σου προκαλεί σύγχυση και εκνευρισμό. Μη δώσεις σημασία σε κουτσομπολιά που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου και μείνε μακριά από το παρασκήνιο.

Ταύρος

Αισθάνεσαι μια αόριστη αίσθηση ανησυχίας, αν και δεν θα μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς στο προκαλεί. Αν εμπιστεύεσαι τα προσωπικά σου σε κάποιον, πιθανόν να απογοητευτείς από τη στάση του. Ευκαιρία να διαχωρίσεις τις γνωριμίες που είναι άξιες εμπιστοσύνης και να δίνεις τον χρόνο και την αγάπη σου σε άτομα που πραγματικά σε εκτιμούν. Οι υπερβολικές συμπεριφορές και η τάση σου για μελόδραμα καλό θα ήταν να περιοριστούν ή να τις εκφράσεις με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Δίδυμοι

Μην αφήσεις αισθήματα απαισιοδοξίας να σε πάρουν από κάτω σήμερα. Αντιθέτως, θα μπορούσες να έρθεις σε επαφή με τα αρνητικά σου συναισθήματα και να αρχίσεις να μιλάς γι’ αυτά στα άτομα που θεωρείς ότι στα προκάλεσαν. Με αυτό πετυχαίνεις να τα βγάλεις από μέσα σου αλλά και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σου ή το άτομο που αγαπάς. Παρέμεινε μακριά από το παρασκήνιο στη δουλειά σου και οργανώσου για να είσαι πιο αποδοτικός/η.

Καρκίνος

Εκεί που νομίζεις ότι τα συναισθήματά σου είναι εκλογικευμένα και κατανοητά, εκεί θα έρχεται η πλήρης σύγχυση και θα σε αγχώνει. Για την ευθιξία σου δεν φταίνε οι άλλοι, οπότε με το να ρίχνεις την ευθύνη αλλού, δεν λύνεται τίποτα. Μπορείς να εκτονωθείς γράφοντας τις σκέψεις σου κάπου και μετά αποστασιοποιημένα να καταλάβεις που πρέπει να εστιάσεις. Συγκινήσεις, συναισθηματική υπερχείλιση και απογοητεύσεις είναι όλα στη σφαίρα του πιθανού.

Λέων

Έχεις την τάση να ψάχνεις τον χαμένο παράδεισο στην ύπαρξη του απόλυτου έρωτα. Μπορεί όντως να μην είναι παραμύθι μια αγκαλιά αλλά σιγουρέψου ότι δεν το νιώθεις αυτό με τον καθένα ή την καθεμία που συναντάς, γιατί τότε υπάρχει πρόβλημα. Μην εμπιστεύεσαι τα οικονομικά σου σε άλλους, γιατί μπορεί να κάνουν φτερά. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, διατροφές καθώς θα έχεις απώλειες. Η ασφάλεια εναλλάσσεται με την ανασφάλεια και ο ρομαντισμός με την ψευδαίσθηση.

Παρθένος

Εισπράττεις τα εντελώς αντίθετα από αυτά που περιμένεις από τους συντρόφους σου. Για να λύσεις τον γρίφο της συμπεριφοράς τους, προσπάθησε να μπεις στη θέση τους και αναρωτήσου τι θα έκανες. Από την απάντηση που θα δώσεις στον εαυτό σου, μάλλον θα θέλεις να αλλάξεις πολλά στη στάση που κρατάς, προσεγγίζοντας τους άλλους και να αναθεωρήσεις το τι περιμένεις από αυτούς. Κάποιες συνεργασίες σου ίσως σε απογοητεύσουν ή μπορεί να το πιστέψεις, χωρίς να είναι η αλήθεια, λόγω παρεξήγησης.

Ζυγός

Τα συναισθήματά σου σε οδηγούν να κάνεις βουτιά μέσα στο μυστικό σου κόσμο και να είσαι εσωστρεφής. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι να εκφραστείς, ανοίξου στους γύρω σου, πρόσφερε τον καλύτερό σου εαυτό και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα. Βάλε στο πρόγραμμά σου περισσότερο ύπνο, χαλάρωσε και φτιάξε ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Μπορείς να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες είτε από τη θέση του δημιουργού είτε από τη θέση του θεατή.

Σκορπιός

Δείξε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και μη φοβάσαι ότι αν έρθετε κοντά θα σε εγκαταλείψει. Η αγάπη θέλει θυσίες και θα χρειαστεί να ρισκάρεις. Σήμερα νιώθεις ότι είσαι φτιαγμένος/η για μεγάλα πράγματα. Η δημιουργικότητά σου και η έμπνευση σε χαρακτηρίζουν σε όλους τους τομείς. Με τη Σελήνη στην Παρθένο, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες, ομάδες, χόμπι ή να ξεσκάσεις λίγο με τους φίλους σου.

Τοξότης

Αν και είσαι εραστής της ελευθερίας και των τυχοδιωκτικών σχέσεων, θα αισθανθείς σήμερα μια βαθιά ανάγκη για τρυφερότητα. Μη φοβηθείς να την δώσεις απλόχερα στα άτομα που ενδιαφέρεσαι και μην αμφιβάλεις αν θα στην ανταποδώσουν. Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί/ες που περιμένουν να πάρεις αποφάσεις. Με τη δουλειά σου, επικρατεί μια σύγχυση που πιθανόν δεν σχετίζεται με σένα, απλά μη δίνεις αφορμές και κρατήσου μακριά από το παρασκήνιο. Μη διστάσεις να προσφέρεις την υποστήριξή σου σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, αν σε χρειαστεί.

Αιγόκερως

Θα βρεις πολύ χρόνο σήμερα για διασκέδαση, επικοινωνία, φλερτ, επαφές με εξωτερικό, συγγραφή και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Τείνεις να είσαι κάπως υπερβολικός/η αλλά σκορπάς τόση αισιοδοξία γύρω σου που σου συγχωρούνται τα πάντα. Μην υπόσχεσαι κι εσύ όμως λόγια που δεν μπορείς να κάνεις πράξεις, γιατί θα πληγώσεις κάποιον που δεν σου φταίει. Επίσης, το ίδιο εύκολο είναι να πέσεις θύμα επίδοξων παραμυθάδων. Παν μέτρον άριστον!

Υδροχόος

Προσοχή χρειάζεται σήμερα στη διαχείριση των οικονομικών σου για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκδηλώνεις στο ταίρι σου ζήλια  λόγω ανασφάλειας, κάτι που δεν προάγει την αυτοεκτίμησή σου. Έλα σε επαφή με την εσωτερική σου δύναμη και άφησε το χιούμορ και τη γοητεία σου να ανάψουν φωτιές στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, μπορείς να ολοκληρώσεις τις απολαύσεις της μέρας με ένα εύγευστο δείπνο.

Ιχθύς

Δέχεσαι να κάνεις συμβιβασμούς για χάρη της συντροφικότητας ή οι ανάγκες σου είναι να ασχολείσαι μόνο με τα ενδιαφέροντα σου και να κάνεις του κεφαλιού σου; Αυτό το ερώτημα σε απασχολεί σήμερα και θα στεναχωρηθείς και μόνο που θα σκεφτείς ότι μπορεί να έχεις αδικήσει το ταίρι σου, αναγκάζοντας το να ανεχθεί όλες τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις. Επειδή, ούτως ή άλλως, θα μπερδεύεσαι, θα πρότεινα να παραμερίσεις τις σκέψεις σου και να το ρίξεις στο ρομαντισμό, διοχετεύοντας ευχάριστα τη συναισθηματική σου υπερχείλιση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου