ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Απρίλιο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου, για το μήνα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός

Ξεκινήστε από αυτό το μήνα να χαράζετε τη νέα πορεία σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αναγεννούν όλο σας το «είναι», γεννιέται ένας νέος εαυτός. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο, οπότε γίνετε σαφείς σχετικά με τους στόχους σας, είτε θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση είτε μια σχέση ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα. Είστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο, κερδίζετε τους ανθρώπους με ένα σας χαμόγελο, αφού ενισχύονται η λίμπιντό σας και ο ερωτισμός σας, η δύναμη και η ενεργητικότητά σας. Μέσα στους επόμενους έξι μήνες, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, έτσι κινηθείτε από τώρα.

Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, σας δίνει την ευκαιρία να συγχωνεύσετε τα ταλέντα σας και τα περιουσιακά στοιχεία σας με κάποιον και να δώσετε ένα τέλος στην οικονομική κακοτυχία σας. Ίσως κάποιος που θαυμάζατε εδώ και καιρό σας προτείνει να συνεργαστείτε, μετατρέποντας τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Κάτω από αυτό το κοσμικό φως, είστε πολύ διερευνητικοί και οξυδερκείς, έτσι κυνηγήστε την τύχη σας με οποιοδήποτε τρόπο. Το πραγματικό κέρδος όμως δεν είναι τα πλούτη, αλλά να οραματιστείτε το σενάριο των ονείρων σας που θα σας οδηγήσει σε μια ζωή με λιγότερο άγχος και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Τα σχέδια και οι μεγαλεπήβολοι στόχοι σας θα μπορούσαν να ανατραπούν εντελώς ξαφνικά, καθώς ο ανάδρομος Άρης βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αλλά μήπως φταίτε κι εσείς; Επαναξιολογήστε τη δράση σας και τα όνειρά σας, σκεφτείτε: μπορούν να υλοποιηθούν; Με τον ανάδρομο Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, θα ήταν παρακινδυνευμένο να αγοράσετε κάτι ακριβό ή να υπογράψετε μια νέα οικονομική συμφωνία. Το θετικό είναι ότι στρέφεται η προσοχή σας στο παρελθόν, έτσι πρώην πελάτες ή συνάδελφοι ή φίλοι θα μπορούσαν να σας φέρουν νέες οικονομικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Συντονιστείτε με το σύμπαν! Η ευαίσθητη Αφροδίτη και η νέα Σελήνη δίνουν ραντεβού στον πνευματικό αλλά θολό δωδέκατο οίκο σας και ανοίγουν τα δημιουργικά και πνευματικά σας κανάλια. Προειδοποίηση: Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από το λάγνο τραγούδι της σειρήνας αλλά θυμηθείτε: Οι Σειρήνες έχουν ένα όπλο πιο φοβερό και από το τραγούδι: Τη σιωπή τους. Κανονικά το ζώδιό σας είναι λογικό και πρακτικό, αλλά τώρα γίνεστε εύκολος στόχος. Αν νιώθετε να υποκύπτετε σε μια αγάπη που φαντάζει …εξωπραγματική, συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και πατήστε τα φρένα. Κάντε έλεγχο του ιστορικού του συγκεκριμένου προσώπου και εις βάθος έρευνα και σίγουρα θα ανακαλύψετε την αλήθεια.

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία που έχει φτάσει στο τέλμα της; Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να βρείτε μια διέξοδο στο τούνελ της ερωτικής σας ζωής, αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε πλέον να μοιραστείτε την καρδιά σας με το άλλο σας μισό ή αν μια συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της. Βασική προϋπόθεση για μια σωστή σχέση είναι η αρμονία και η ισορροπία. Γυρίστε σελίδα αν νιώθετε ότι βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί, το σύμπαν θα σας αποκαλύψει κάτι καλύτερο εντός των προσεχών έξι μηνών. Είστε μόνοι; Μπορεί και να βρείτε το άλλο σας μισό, ζώντας παθιασμένες στιγμές κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι.

Να είστε προσεκτικοί σε ποιόν θα εμπιστευτείτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ο ανάδρομος Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και της χρηματοδότησης, σας κάνει επιρρεπείς στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Αν είστε σε σχέση, κρατήστε κάποια από τα χρήματα ή την περιουσία σας απολύτως στο δικό σας όνομα. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν επιχειρηματικές συμφωνίες, αν κάποιος σας λέει ότι δεν χρειάζεται δικηγόρος προτού υπογράψετε, φύγετε μακριά. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, ίσως να μην έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ένα έργο σας, ένα οικονομικό ζήτημα ή την ερωτική σας ζωή. Προσέξτε τον τρόπο που κοινοποιείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Δίδυμοι

 

Είστε μια κοινωνική πεταλούδα, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικότητας και της τεχνολογίας. Βάζετε ταχύτητα και  συγκεντρώνετε τους φίλους σας ή μια μεγάλη ομάδα. Ψάχνετε την αγάπη; Μπορεί και να την βρείτε στους φίλους σας. Είστε σε σχέση; Απολαύστε την κοινωνικοποίηση ως ζευγάρι, βγείτε έξω για δείπνο με τους κοινούς φίλους σας, κάντε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να επεκτείνετε τις ψηφιακές σας δεξιότητες ή κατεβάσετε μια χρήσιμη νέα εφαρμογή για τη δουλειά σας ή προβάλλετε τις ικανότητές σας στα μέσα ενημέρωσης. Αν έχετε κάτι να προωθήσετε στο διαδίκτυο, επωφεληθείτε από αυτή τη θετική ενέργεια του σύμπαντος.

Βάζετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας (τόσο στην εργασία όσο και τις προσωπικές σχέσεις σας), χάρη στην Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της απόδοσης και της λειτουργικότητας. Ίσως ανανεώσετε το προσωπικό της επιχείρησής σας, βελτιώσετε τις συνθήκες της εργασίας σας, υιοθετήσετε ένα νέο σύστημα εργασίας. Ναι, είστε πιο αναλυτικοί και σχολαστικοί αυτό το μήνα. Δεδομένου ότι οι βοηθοί και οι υπάλληλοί σας μπορούν να αυξήσουν (ή να μειώσουν δυστυχώς) την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, μπορεί να είστε πιο απαιτητικοί και ελεγκτικοί μαζί τους. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την υγεία, το φεγγάρι σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, Αφεθείτε σε πράγματα που κάνουν την καρδιά σας ευτυχισμένη, η συναισθηματική ικανοποίηση είναι πάνω απ’ όλα μια εσωτερική διεργασία.

Θέλετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα στη σχέση σας; Μη βιάζεστε και κάντε εξονυχιστικές ερωτήσεις, ιδιαίτερα αν διαισθάνεστε ότι θα λάβετε απόρριψη, είναι η προτροπή του ανάδρομου Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτό που εντυπωσιάζει εσάς και είναι διακαής επιθυμία σας, ίσως δεν είναι αποδεκτό για το άλλο μέρος. Έτσι, πριν νιώσετε εγκλωβισμένοι, επιβεβαιωθείτε ότι είστε στην ίδια σελίδα. Αν προκύψουν συγκρούσεις, μην αντεπιτίθεστε και μην παίρνετε τίποτα στα σοβαρά. Ο ανάδρομος Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας επισημαίνει: Ίσως υπάρχει ένας άνθρωπος κοντά σας που θα πρέπει να συγχωρήσετε, ακόμα κι αν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σας ή απλά δεν μπορούσε να είναι κοντά σας όταν τον χρειαζόσασταν.

Καρκίνος

Έχετε το άγγιγμα του Μίδα, η φιλόδοξη πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Το μυαλό σας είναι τώρα σε μακροπρόθεσμους στόχους και την επαγγελματική επιτυχία. Δεν φοβάστε να πάρετε ρίσκα, κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά με ασφάλεια. Αυτό είναι ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο κερδίζετε μέσα από τη δική σας σκληρή δουλειά, νέες ευκαιρίες έρχονται, όπως για παράδειγμα, λαμβάνετε αυτή την πολυπόθητη προαγωγή ή συναλλάσσεστε με έναν πλούσιο πελάτη. Εάν νιώθετε …χαμένοι στο νέο σας ρόλο, απευθυνθείτε επίσημα σε ένα σύμβουλο, κάποιον που έχει την ανάλογη εμπειρία. Μην ξεχνάτε: η σφυρηλάτηση νέων σχέσεων με άτομα ποιοτικά και με δύναμη, θα σας ανεβάσουν πιο γρήγορα στη σκάλα της επιτυχίας.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της διασκέδασης, βγαίνετε από τη φωλιά σας για να διασκεδάσετε κάτω από το φως του φεγγαριού. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα έντονα συναισθήματά σας, κάνετε αποκαλύψεις και σοβαρές δηλώσεις. Συμβουλή:  Αποφύγετε το δράμα και ορισμένα ανεξέλεγκτα συναισθήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν, ξέρετε… εκείνα που ήταν καλά κρυμμένα στο βάθος της ψυχής σας και τώρα έρχονται στο φως της ημέρας. Μην προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τα πράγματα με τον αγαπημένο σας, χρησιμοποιώντας τακτικές και παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, όχι μόνο δεν θα καταφέρετε τίποτα αλλά θα καταλήξετε να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας. Είστε μόνοι; Είστε αρκετά δυνατοί για να πάρετε αυτό που θέλετε!

Θυμηθείτε τους παλιούς φίλους σας που ξέρατε κάποτε και χάσατε. Με τον ανάδρομο Ερμή στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, κάνετε ένα άνοιγμα προς το παρελθόν, βρίσκετε παλαιούς φίλους και συναδέλφους ή επανέρχεστε σε μια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης που είχατε απομακρυνθεί εδώ και καιρό. Προσοχή: Ο ανάδρομος Ερμής συνιστά να μην ξεκινήσετε τίποτα νέο στο χώρο της τεχνολογίας, έτσι κρατηθείτε μακριά από νέα έργα που έχουν ως στόχο το γρήγορο κέρδος. Με τον ανάδρομο Άρη στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας και της εργασίας, μπορεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τους βοηθούς, τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σας. Ένα δυσαρεστημένο ή εγωιστικό πρόσωπο ίσως θέλει να υπερισχύσει και να επιβληθεί.

Λέων

 

Διασκέδαση και ταξίδια σας περιμένουν χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της ελευθερίας, Θέλετε να επεκταθείτε, να ζήσετε  ελεύθερα, να αγωνιστείτε για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Συναντάτε νέους φίλους ή συναδέλφους ή μια αγάπη, που ταξιδεύουν είτε για την εργασία τους, είτε για αναψυχή. Ίσως η αγάπη ή η δουλειά των ονείρων σας βρίσκονται σε άλλη πόλη ή ακόμα και διαφορετική χώρα από τη δική σας. Εάν η εταιρεία σας ανοίγει ένα γραφείο στο εξωτερικό, γιατί να μην ανανεώσετε τις γνώσεις σας για αυτή την ξένη γλώσσα, ειδικά αν οι ξένες γλώσσες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι; Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας φουλάρουν τα όνειρά σας. Γιατί να μένετε στα ίδια και τα ίδια, έχοντας όλη αυτή την καλή ενέργεια στη διάθεσή σας;

Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να απαλλαγείτε από φίλους και συγγενείς που απομυζούν την ενέργειά σας ή να ασχοληθείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ενδεχομένως ένα μέλος της οικογένειάς σας, που νιώθει παραμελημένο. Μήπως αντίθετα δίνετε συνέχεια στους άλλους με αποτέλεσμα να σας θεωρούν δεδομένους; Κάντε check-in, ποιες σχέσεις σας δεν είναι ισότιμες και αναλάβετε την ευθύνη σας για το ρόλο σας σε αυτή την κατάσταση. Το να απαλλαγείτε από αυτές εφόσον δεν σας προσφέρουν τίποτα, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη από κάποια άτομα, ζητήστε την και θα σας δοθεί, απλά πρέπει να μιλήσετε.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ανατρέπει ό, τι προηγουμένως είχατε προγραμματίσει στην εργασία σας ή δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη, έτσι μη βιάζεστε σε τίποτα (όσο συναρπαστικό κι αν είναι), διότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε επιβράδυνση. Ίσως έχετε πάρα πολλά νέα έργα που πρέπει να ολοκληρώσετε και ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθά να αποπερατώσετε ό, τι έχετε ήδη ξεκινήσει. Ο ανάδρομος Άρης στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, σας ζητά να κάνετε επαναξιολόγηση του δυναμικού των σημαντικών σχέσεών σας και να στραφείτε σε μια πιο υγιή, πιο ευτυχισμένη νοοτροπία, δεν χρειάζεται πάντα να είστε το «υπάκουο, καλό παιδί», ζήστε μόνο για σας.

Παρθένος

Βάζετε τις οικονομικές ιδέες σας σε δράση, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για τη διασφάλιση της δημοσιονομικής σας σταθερότητας, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Θα μπορούσε να σας έλθει μια απροσδόκητη πηγή εισοδήματος, είτε με τη μορφή μιας ισχυρής συμμαχίας είτε με τη μορφή χρημάτων που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σας. Ή ίσως λάβετε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να πληρώσετε ένα υψηλό χρέος ή κάνετε έναν φορολογικό διακανονισμό. Η ευκολία με την οποία θα προκύψει αυτό το όφελος θα είναι τόσο ξαφνική και εσείς δεν χρειάζεται καν να κάνετε κάτι!

Με κίνητρο την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας, αισθάνεστε πανέτοιμοι να προβάλετε τις ιδέες και τους στόχους σας, η έμπνευση και η διαίσθησή σας είναι οι οδηγοί σας. Έχετε στο νου σας μεγάλα επιτεύγματα, η  φαντασία και το μυαλό σας είναι η δύναμή σας κι αυτό είναι αρκετό για να εμποτίσει με πάθος τη ζωή σας. Μεταδίδετε με ευκολία τις προσωπικές απόψεις σας  σε κάθε συνομιλία, είτε προσωπική, είτε στα κοινωνικά δίκτυα, όλοι σας θαυμάζουν για την ευγλωττία σας και τη διερευνητική σας ικανότητα. Αλλά θα ήταν συνετό να μιλήσετε περισσότερα σε επιλεγμένα άτομα, αυτά που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αν, αντίθετα, είχαν τεθεί θέματα εμπιστοσύνης με κάποιους και οι σχέσεις σας είχαν  επιδεινωθεί το τελευταίο εξάμηνο, κάντε το πρώτο βήμα και αποκαταστήστε την αγάπη.

Μήπως έχετε παίξει ένα γονεϊκό ρόλο στη σχέση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Ο ανάδρομος Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί ένα ασυγκράτητο ξέσπασμα εξαιτίας της θλίψης και της δυσαρέσκειας που είναι καιρό θαμμένες μέσα σας. Μπορεί να αισθάνεστε ακόμα και μοναξιά ή σαν να πρέπει να σηκώσετε τα βάρη του κόσμου στην πλάτη σας. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ορισμένα αρνητικά ζητήματα γύρω από ακίνητα, ίσως μια ευκαιρία για ενοικίαση πέσει στο κενό ή ένας αγοραστής ξαφνικά αλλάξει γνώμη. Με τον ανάδρομο Ερμή στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας, θα μπορούσατε να τελειώσετε ένα συγγραφικό έργο, να επανεξετάσετε ένα θέμα σπουδών ή να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα δημιουργικό έργο σας, πριν πραγματοποιήσετε το μεγάλο ντεμπούτο σας.

Διαβάστε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις από την Νάνσυ Πατμάνογλου

Ζυγός

 

Η αρμονία και η ισορροπία βασιλεύουν στις οικείες σχέσεις σας, έχετε την επιθυμία να οικοδομήσετε με τον αγαπημένο σας μια σχέση σταθερή, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Νιώθετε να γεμίζει η καρδιά σας με πάθος και δύναμη, δεν μπορείτε τώρα να αντισταθείτε στη γοητεία και τον ερωτισμό μιας ενθουσιώδους αγάπης. Μια επιβλητική και δυναμική προσωπικότητα σας χαρίζει την υποστήριξη και την ευτυχία που χρειάζεστε. Νιώθετε ικανοποιημένοι με την ευμενή έκβαση των νομικών σας υποθέσεων ή δίνετε τα χέρια σε μια νέα συνεργασία. Μια συναρπαστική συμφωνία θα μπορούσε να σας έρθει από το πουθενά και αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στον παράδεισο.

Πόσο καλά αισθάνεστε όταν σκέφτεστε την οικονομική σας κατάσταση; Πώς μπορείτε να επενδύσετε τα χρήματά σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σας κινητοποιεί προς την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης. Τώρα βάζετε πρόγραμμα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας αλλά και για να έχετε αποθέματα για τις δύσκολες ημέρες. Σκέφτεστε να κάνετε κάποια επένδυση; Μπορείτε να κινηθείτε αλλά συνετά και στηριζόμενοι στη διαίσθησή σας και τη διερευνητική σας ικανότητα. Μπορεί επίσης κάποιοι να σας προκαλέσουν κι εσείς να νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας, αλλά προσέξτε: η σιωπή είναι χρυσός, διαφορετικά θα μπορούσε να σας κοστίσει μια φιλία ή σχέση.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, τι γράφετε και τι υπογράφετε, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μείνετε μακριά από καυστικά σχόλια στο Facebook, το Twitter και γενικά το διαδίκτυο. Μπορεί κάτι σε εσάς να φαίνεται αστείο και διασκεδαστικό, αλλά θα εισπράξετε σκληρή αντίδραση από το κοινό σας. Αν το ένστικτό σας, σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ελέγξτε τις λεπτομέρειες και κάντε πίσω. Μη ρίχνετε το φταίξιμο στους γύρω σας και προσέξτε τον τρόπο που παρουσιάζετε και επιβάλλετε τις ιδέες σας. Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει μια άδικη κατανομή εργασίας ή των χρημάτων που έχετε από κοινού με τους άλλους, ο ανάδρομος Ερμής στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, σας ζητά να επανεξετάσετε τους όρους, ώστε να καταστούν δικαιότεροι.

Σκορπιός

 

Ώρα να βάλετε δομή και τάξη στη ζωή σας, να αναδιοργανώσετε και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, ενδιαφέρεστε για την μακροπρόθεσμη επιτυχία και ευτυχία σας, αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την ευεξία σας. Ο καλύτερος τρόπος για να νιώθετε ζωντανοί; Απλοποίηση και παράκαμψη των αρνητικών συνηθειών. Δεσμευτείτε ότι θα τρώτε πιο υγιεινά ή ότι θα πηγαίνετε στο γυμναστήριο πιο τακτικά, και στη συνέχεια πειθαρχήστε σε αυτούς τους στόχους σας. Σε έξι μήνες από τώρα, θα δείτε θαύματα στη ζωτικότητα και την ψυχική αναγέννησή σας.

Μετά την αναδιοργάνωση και βελτίωση της καθημερινότητάς σας, η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα μπορούσε να είναι διαφωτιστική για την πορεία ενός στόχου σας και σας ζητά αυτογνωσία. Το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο τους προσωπικούς σας στόχους και ενδιαφέροντα και σας προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έχετε γοητεία και έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό, γι’ αυτό μη διστάσετε να προβάλετε τα θετικά σας στοιχεία και να ακουστείτε. Δεδομένου ότι αυτή η Πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα των όσων ξεκινήσατε πριν έξι μήνες, σκεφτείτε τι έχει συμβεί τους τελευταίους έξι μήνες. Για ποιούς νέους στόχους αγωνιστήκατε; Τώρα θερίζετε τους καρπούς των κόπων σας και ίσως θέσετε μερικούς νέους στόχους.

Είστε έτοιμοι να επισφραγίσετε μια σχέση ή μια συμφωνία; Το ζώδιό σας ποθεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως αργότερα το μετανιώσετε. Περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος και πάλι, δεδομένου ότι μπορεί να έχουν συγκαλυφθεί κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες τις οποίες τώρα δεν μπορείτε να τις δείτε. Ο αγχωτικός Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των τομέα των χρημάτων, οπότε προσέχετε ποιες οικονομικές συμφωνίες υπογράφετε. Θα μπορούσε να υπάρξει ένταση στην εργασία σας, εξαιτίας δημοσιονομικών ελλειμμάτων ή μιας απαιτητικής αποστολής με αυστηρές προθεσμίες που πρέπει να αποπερατωθεί γρηγορότερα από ό, τι εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Μη βιάζεστε για να μην γίνουν λάθη και κάντε υπομονή.

Τοξότης

 

Απελευθερώστε τη φλόγα του ενθουσιασμού, του έρωτα και της δημιουργικότητάς σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, αναφλέγουν τα πάθη σας και ενισχύουν τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας προσπάθειες. Εάν ήσασταν κολλημένοι στο γραφείο σας ή πάνω από το laptop σας, καιρός να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Είτε θέλετε να επιλύσετε ένα αρνητικό ζήτημα στη σχέση σας είτε θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στην αγάπη είτε έχετε στο μυαλό σας την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας, έχετε αφθονία ενέργειας και δύναμης. Και όπως είπε κάποτε ο Burnett: «Η περιέργεια στη ζωή, σε όλες τις πτυχές της, είναι το μυστικό των μεγάλων δημιουργικών ανθρώπων».

Εσωτερικές συγκρούσεις και μια τεταμένη ατμόσφαιρα δημιουργούνται από την Πανσέληνο στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως νιώθετε καταπιεσμένοι και τώρα δεν μπορείτε να κάνετε  πίσω, ακόμα κι αν θέλετε. Θα μπορούσατε ξαφνικά να βγάλετε στη φόρα κάτι που κρατούσατε καιρό μέσα σας, είστε σκληροί και επικριτικοί. Προτού επιτεθείτε σε ένα φίλο ή τον αγαπημένο σας, επειδή δεν ήταν κοντά σας όταν τον χρειαζόσασταν περισσότερο, ελέγξτε διερευνητικά και εξονυχιστικά τα πάντα. Θα μπορούσατε να κάνετε λάθος. Εάν νιώθετε την ανάγκη να εκτοξεύσετε κατηγόριες ρίχνοντας το δηλητήριό σας ή αντίθετα να υποδυθείτε το θύμα, κάντε ένα βήμα πίσω. Αν επιμείνετε σε αυτές τις τακτικές, θα καταλήξετε στον πόνο και τη θλίψη.

Έχετε πρόβλημα να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και έλλειψη κινήτρων για να δράσετε. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, αισθάνεστε αγχωμένοι και εκνευρισμένοι, νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας. Ένα έργο που ξεκίνησε με κέφι, θα μπορούσε να κόψει ταχύτητα,  δεν έχετε δύναμη θέλησης ή οι ψυχικές αντοχές σας δεν βοηθούν. Μην πιέζετε τις  καταστάσεις, αλλά κάντε μια παύση και επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας, δεν θέλετε να νιώσετε σωματική και ψυχική εξουθένωση. Ο ανάδρομος Ερμής στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, δημιουργεί κάποιες βλάβες στην τεχνολογία στη δουλειά σας, ίσως το προσωπικό σας αδυνατεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε να χάσετε σημαντικά αρχεία σας, δημιουργώντας αντίγραφα και σχεδιάστε με ιδιαίτερη προσοχή τα ταξίδια σας, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους.

Αιγόκερως

Ελάτε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, διακοσμήστε το σπίτι σας και θα νιώσετε τόσο ζωντανοί. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνουν μια χαρούμενη και ανανεωμένη ενέργεια με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, ίσως αγοράσετε κάτι νέο για το σπίτι σας ή ξεκινήσετε ανακαίνιση, καθώς τώρα θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο χαρούμενο και να αισθανθείτε άνετα μέσα σ’ αυτό.  Αν περιστασιακά εργάζεστε από το σπίτι, ανανεώνετε το χώρο του σπιτιού σας που χρησιμοποιείτε ως γραφείο ή ίσως ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι σας. Τώρα νιώθετε μια γλυκιά νοσταλγία για το παρελθόν σας και τις ρίζες σας, βλέποντας παλιές φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων ή φέρνοντας στο μυαλό σας παλιές στιγμές.

Μπορείτε να έχετε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντα της εργασίας σας, καθώς η Πανσέληνος ηλεκτρίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δράσης. Κάνετε σημαντικές συναντήσεις με άτομα που ενστερνίζονται τις ιδέες σας, νέους φίλους ή βλέπετε την κορύφωση του συνεργατικού έργου. Διαδώστε το μήνυμα σας σε οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, (ραδιοτηλεοπτικά ή ψηφιακά μέσα), θα έχετε απήχηση. Επηρεάζετε θετικά τις μάζες, προωθείτε ένα ομαδικό έργο και βλέπετε μια θετική αλλαγή. Τώρα κατανοείτε ότι «η ισχύς εν τη ενώσει», πιάνετε το συλλογικό παλμό, και αυτό σας κάνει αναπόσπαστο μέρος μιας ομάδας. Οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια για την οποία έχετε κοπιάσει τους τελευταίους έξι μήνες, φτάνει σε μια στιγμή ορόσημο.

Αν έχετε απομακρυνθεί από την αγάπη σας, ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να σκεφτείτε: προς τι αυτό το δράμα; Αξίζει να προσπαθήσετε και πάλι; Συγχωρήστε μια παράβαση μικρής σημασίας και μη δηλητηριάζετε τη σχέση σας. Είστε μόνοι; Ένα ξεχωριστό πρόσωπο από το παρελθόν σας μπορεί να γυρίσει πίσω στη ζωή σας. Μήπως δεν έπρεπε να τον απορρίψετε; Με τον ανάδρομο Άρη στο νωχελικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, βρίσκεστε στην ομίχλη, έρχεστε σε σύγκρουση με τους παλιούς κακούς σας δαίμονες. Πηγαίνοντας βόλτα με το ποδήλατο και αναπνέοντας τον φρέσκο αέρα της άνοιξης, κάνοντας διαλογισμό ή ακόμα ασχολούμενοι με την άσκηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσετε την εσωτερική ένταση

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μία καρμική σχέση;

Υδροχόος

Απασχολημένοι, βιαστικοί και ανανεωμένοι! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας κάνουν χαρούμενους και εκφραστικούς, τρέχετε  σε συναντήσεις, συνεντεύξεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε αλλά αυτό δεν σας ανησυχεί, νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Η πειθώ και η ευγλωττία σας μαγνητίζουν τα πλήθη, δημιουργείτε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο έργο, πιθανόν κάτι που περιλαμβάνει τη διδασκαλία ή τη συγγραφή ή απλά ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας με ένα σύντομο ταξίδι. Χρειάζεστε μια χείρα βοηθείας; Ίσως κάποιος άλλος είναι ο συνδετικός κρίκος που μπορεί να βάλει τις δημιουργικές ιδέες σας σε δράση. Συνεργαστείτε, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Γιατί να τα κάνετε όλα μόνοι σας;

Προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν με το αφεντικό σας, έναν πελάτη ή τις αρχές, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ίσως πρέπει να  πάρετε ένα σημαντικό μάθημα, αν έχετε ενεργήσει αυταρχικά και κυριαρχικά. Ή ίσως χρειαστεί τώρα να αγωνιστείτε για να πάρετε μια προαγωγή ή αναγνώριση ή νιώθετε να πνίγεστε από την ατελείωτη γραφειοκρατία. Συμβουλή: Να είστε φιλικοί στο χώρο της εργασίας σας και μακριά από τον έλεγχο και τη χειραγώγηση. Η βαριά ψυχολογική σας διάθεση ίσως απομακρύνει ένα πρόσωπο επιρροής στην εργασία σας και η χάραξη ενός νέου σχεδίου απαιτεί σοβαρή προσοχή.

Επαναξιολογείτε και αμφισβητείτε κάποιες από τις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε, καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως υπάρξουν περισσότερη ένταση και διαφωνίες με τους φίλους σας ή στις ομάδες που βρίσκεστε. Ο ανάδρομος Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, ίσως η αποκάλυψη κάποιου μυστικού να σας συγκλονίσει. Αν κάνατε σχέδια για κάποιο ακίνητο, αναμένετε να αναβληθούν, τα σχέδιά σας παρεμποδίζονται, είστε κολλημένοι μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Ιχθύς

Κάνετε νέα σχέδια για την οικονομική σας ευμάρεια, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, της πολυτέλειας και της σταθερότητας. Το σύμπαν σας χαρίζει ιδέες και έμπνευση για την επίτευξη μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας. Ίσως κάποιο νέο έργο βοηθά σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση. Ή ίσως μια νέα πηγή εσόδων αυξάνει τις αποταμιεύσεις σας. Αντί να κάνετε άσκοπες και παρορμητικές δαπάνες, αγοράζοντας ό, τι σας γυαλίσει στο μάτι, εξετάστε τι μπορείτε να κάνετε για να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Παρακάμπτοντας κάποιες δαπάνες για πολυτελείς και άχρηστες αγορές, αυτό θα μπορούσε να σας αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αύξηση των οικονομικών σας κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της επέκτασης, της μελέτης και της επιχειρηματικότητας, αν έχετε ένα κομπόδεμα, είναι ώρα να κάνετε επενδύσεις, να βγείτε από τη ζώνη  της άνεσής σας, να πάρετε το ρίσκο για ένα μεγάλο όνειρο ή όραμα. Ωστόσο, το φεγγάρι σας προειδοποιεί: Βλέπετε τον κόσμο και τη ζωή με ρόδινα χρώματα έτσι σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας είναι στέρεα και ότι έχουν τη δυνατότητα να καρποφορήσουν στο μέλλον. Αναλαμβάνοντας επικίνδυνα εγχειρήματα με κίνδυνο απώλειας και ζημιών, αυτό θα σας κοστίσει αργότερα σε χρήμα. Μην παρασύρεστε από τα πάθη σας!

Εξερευνήστε πλήρως τις νέες συμφωνίες που υπογράφετε, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον τρίτο οίκο σας, των συμβάσεων, αποκρύπτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Επανεξετάστε τις σχέσεις σας με τα άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, ίσως κάποιοι δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας. Με τον ανάδρομο Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα μπορούσαν να καθυστερήσουν λίγο ή μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση με τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σας που φαίνεται καταστροφική στην επιφάνεια, αλλά σας στέλνει ένα καρμικό μάθημα. Μη βιάζεστε να επιτεθείτε, διατηρήστε την ηθική σας ακεραιότητα και να είστε αληθινοί με την ψυχή σας. Δεν πρέπει να χάσετε. Άλλωστε, αυτό το …παραπάτημα σας δίνει μια πολύτιμη ευκαιρία για επανεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Ίσως κάποια άτομα σας οδηγούν σε λάθος μονοπάτι.