ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Απριλίου;

Κριός

Ταλαιπωρήθηκες λίγο τις προηγούμενες ημέρες αλλά τώρα ποιος τη χάρη σου! Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου σε αρμονική όψη τριγώνου με Άρη και Κρόνο από τον Τοξότη και σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Να είσαι προσεκτικός, γιατί απ’ την ορμή και την ενέργεια να κάνεις καινούργια πράγματα μπορεί να γίνεις λίγο εριστικός με τους γύρω σου ή να αισθανθείς πως είσαι μόνος σου και ο περίγυρός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί προς τα ενδότερά σου και σε κάνει κλειστό και απόμακρο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να κάνεις αρνητικές σκέψεις, αρκεί οι κινήσεις σου  γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν να είναι μελετημένες καλά και να μην κάνεις πράγματα με βιασύνη. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη σε βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε αν προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, να είσαι σε θέση να τις διευθετήσεις.

Δίδυμοι

Σιγά – σιγά, αφήνεις πίσω σου το άγχος για θέματα εργασίας και βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς με τους φίλους σου και με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η Σελήνη από τον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη, που μόλις μπήκε στο ίδιο ζώδιο, και σε συνδυασμό με τα τρίγωνα της Σελήνης με Κρόνο και Άρη σου υπόσχονται βοήθεια και στήριξη σε ό, τι κι αν κάνεις. Αν θέλεις να χαλαρώσεις, ασχολήσου με πράγματα που αγαπάς και σου βγάζουν το δημιουργικό σου εαυτό.

Καρκίνος

Σήμερα σε απασχολούν θέματα εργασίας και κοινωνικής καταξίωσης. Θέλεις να τα προλάβεις όλα και η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό, σε κάνει επιθετικό/η και βιαστικό/η, δηλαδή επικίνδυνο για τον εαυτό σου. Μην αγχώνεσαι να τα κάνεις όλα γρήγορα και τέλεια, γιατί με το άγχος, μόνο παραπάνω προβλήματα μπορείς να προκαλέσεις. Επίσης, πρόσεξε μη μεταφέρεις τα νεύρα σου από τη δουλειά στο σπίτι και τους οικείους σου.

Λέων

Ήρθε η ώρα και για εσένα, καλό μου Λιοντάρι, να πάρεις μία ανάσα. Και ένας πολύ καλός τρόπος για να το καταφέρεις αυτό, είναι να οργανώσεις ένα ταξιδάκι. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή να ξεκινήσεις διάβασμα για κάποια πιστοποίηση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αυξήσει τις γνώσεις σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με Κρόνο και Άρη, σε βοηθούν να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να γίνεις πιο μεθοδικός/η, ώστε να καταφέρεις ό, τι έχεις βάλει στόχο.

Παρθένος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι λίγο πεσμένη. Δεν θα έχεις όρεξη για πολλά – πολλά και θα προτιμήσεις να απομονωθείς και να μη βρεθείς με πολύ κόσμο. Βοηθητικός πολύ είναι ο Ερμής από τον Ταύρο, που σε βάζει στη διαδικασία να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου. Ωστόσο, σε κάνει πιο υποκειμενικό και σου δημιουργεί την τάση να υποστηρίζεις τις απόψεις σου με φανατισμό. Μην πεισμώνεις με τους γύρω σου, προσπαθώντας να τους αποδείξεις ότι έχεις δίκιο και χαλάτε τις καρδιές σας.

Ζυγός

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στην αλληλεπίδραση που έχεις  με τους άλλους, είτε αυτοί οι άλλοι λέγονται συνεργάτες είτε λέγονται φίλοι είτε είναι ο/η σύντροφός σου. Θα αφιερώσεις χρόνο σε σχέσεις και συνεργασίες και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις τυχόν λάθη και παρεξηγήσεις, με σκοπό να ξαναχτίσεις νέες, στέρεες βάσεις όπου χρειάζεται. Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να βλέπεις εσένα μέσα απ’ τη δική τους οπτική, γιατί κάτι τέτοιο ίσως σε κάνει να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου.

Σκορπιός

Τα κεφάλια μέσα σήμερα, καθώς η Σελήνη με τα τρίγωνα που σχηματίζει με Κρόνο και Άρη, απαιτεί από σένα σκέψη, συγκέντρωση, δουλειά και μεθοδικές κινήσεις. Θα τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου αλλά, όπως καταλαβαίνεις, κάτι τέτοιο θα σου ρουφήξει την ενέργεια και ίσως αισθανθείς εξάντληση. Ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να σε κάνει λιγάκι πεισματάρη και επίμονο. Διοχέτευσε την επιμονή σου προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Φίλε/η Τοξότη, σαν να αισθάνεσαι καλύτερα σήμερα ε; Λογικό είναι αφού η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για σένα  ζώδιο του Κριού και σαν να μην έφτανε αυτό, κάνει και ωραίες όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη! Τι άλλο θες; Μπορεί ο Κρόνος στο ζώδιό σου να σε πρεσάρει, αλλά σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να βάλεις βάσεις σε ό, τι θες να χτίσεις στο μέλλον και να δουλέψεις με επιμονή και υπομονή πάνω στα ταλέντα σου. Η δημιουργικότητά σου είναι στο ζενίθ, εκμεταλλεύσου το!

Αιγόκερως

Νιώθεις περίεργα σήμερα και είσαι λίγο κυκλοθυμικός/η. Έχουν προκύψει εντάσεις και προβλήματα με την οικογένειά σου και δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς και ποια λύση είναι η καλύτερη. Και στην εργασία, τα πράγματα σαν να σε ζορίζουν λίγο. Όλα αυτά σου δημιουργούν υπερένταση και θα σε κάνουν να φερθείς με τέτοιο τρόπο στους γύρω σου, που θα νομίσουν ότι τους κάνεις επίθεση. Ο Ερμής από τον Ταύρο είναι βοηθητικός για να εξομαλυνθούν τα πράγματα και για να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα.

Υδροχόος

Αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου, τώρα που η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι στον Κριό και σε βοηθούν στο να επικοινωνήσεις καλύτερα με φίλους και συγγενικά πρόσωπα αλλά και να εξομαλυνθούν τυχόν εντάσεις που είχανε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Βοηθητικό για σένα είναι και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, που θα σε κάνει να καταλάβεις προς ποια κατεύθυνση θέλεις να δράσεις και πώς μπορείς να το καταφέρεις.

Ιχθύς

Το μυαλό σου γυρίζει γύρω από τα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σου υπενθυμίζει πως για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται να στρωθείς στη δουλειά και να έχεις υπομονή. Πρόσεχε, όμως, σκέψου όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά και σιγουρέψου πως η κρίση σου είναι σωστή και έχεις επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να μην έχεις απώλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου