STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις maxi φόρεμα και να δείχνεις μοντέρνα

Όταν έχουμε να κάνουμε με μακριά φορέματα και φούστες, υπάρχουν δύο είδη στιλιστικών φυλών στον κόσμο της μόδας: οι bohemian και οι πιο urban.

Ένα μακρύ, αέρινο maxi φόρεμα μπορεί να θυμίσει πολύ εύκολα μια ρομαντική εικόνα από λιβάδια με λουλούδια, σειρές από μαργαρίτες και ξανθισμένα μαλλιά απ’ τον ήλιο. Αλλά όχι για εκείνους που τους αρέσει να κρατούν τα μακριά τους φορέματα στην πιο μοντέρνα πλευρά.

Αν δεν είσαι τύπος που θα φορέσει κάτι τόσο λουλουδάτο και η ιδέα και μόνο του boho chic σου φέρνει ρίγη, αυτό το θέμα είναι για ‘σένα.

Βρήακμε τα πιο chic looks από 2 από τις μεγαλύτερες street style stars, Veronika Heilbrunner και Gilda Ambrosio, έτσι ώστε να αποκρυπτογραφήσουμε τον ακριβή τρόπο του πώς φοράνε τα maxi φορέματά τους χωρίς να δείχνουν λες και βγήκαν μόλις από το Woodstock. Βρες τα παρακάτω και πάρε styling tips.

Gilda Ambrosio

Συνδυασμός από bomber jacket και μακρύ φόρεμα για φρέσκο και μοντέρνο look.

Οι μακριές φούστες μπορούν να συνδυαστούν με εκκεντρικά αξεσουάρ και mix χρωμάτων όπως καφέ με κίτρινες πινελιές και παστέλ λιλά.

Ένα μεταξένιο πουκάμισο κάτω από ένα μακρύ αέρινο φόρεμα μπορεί να δουλέψει ως look για το γραφείο και συγχρόνως να διώξει το προκλητικό κομμάτι της ανοιχτής λαιμόκοψης. Τα γυαλιά ηλίου, προαιρετικά.

Μία floral μακριά φούστα δεν χρειάζεται να μοιάζει με αυτή της γιαγιάς σου όταν είναι συνδυασμένη με ψηλά τακούνια και ένα μεταξένιο jacket με ζώνη. Τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω είναι έξτρα πόντοι.

Veronika Heilbrunner

Τα άνετα παπούτσια προσδίδουν μία αγορίστικη αίσθηση στα θηλυκά φορέματα και ο συνδυασμός δέρματος και μαύρου χρώματος κρατάει τις μακριές φούστες στη μοντέρνα πλευρά.

Τα λουλούδια και η δαντέλα μπορούν να ‘φύγουν’ από τη θηλυκότητα με ένα ζευγάρι μποτάκια και διακριτικό makeup. Κράτα μία δερμάτινη τσάντα και φόρα 2 ανδρόγυνες αλυσίδες στο λαιμό για να δημιουργήσεις αντίθεση.

Ακόμα κι αν αυτό το φόρεμα είναι η επιτομή του boho, η Veronika, το επαναφέρει στο παρόν με την urban αισθητική της. Ο συνδυασμός παπούτσια All Star και κλασσικό biker jacket κατευνάζουν το έντονο floral στοιχείο. Μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα -απλά κράτα τα παπούτσια σου φρέσκα και αγορίστικα.