Συνταγή για το πιο γρήγορο επιδόρπιο με φράουλες
- 15 ΑΠΡ 2017
Αγαπάμε την άνοιξη για πολλούς λόγους, αλλά έχουμε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για τις φράουλες που εμπλουτίζουν τα πιάτα μας- γλυκά και αλμυρά- αυτή την εποχή. Αν λοιπόν ψάχνεις συνταγή για ένα εύκολο επιδόρπιο (γιατί κανείς δεν έχει το χρόνο να κλειστεί στην κουζίνα με τις ώρες) για το αυριανό τραπέζι συνέχισε να διαβάζεις γιατί βρήκαμε μια εύκολη και δροσερή λύση στο πρόβλημά σου.
Υλικά
2.5 φλ. φράουλες
2.5 φλ. γιαούρτι
50 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 φλ. σαβαγιάρ (ή ό,τι μπισκότα έχεις- κατά προτίμηση χωρίς σοκολάτα) σπασμένα
Εκτέλεση
1. Κόψε τις φράουλες σε κομματάκια και λιώστες στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και το γιαούρτι.
2. Ρίξε το μείγα σε ένα μπολ και πρόσθεσε τα σαβαγιάρ/ μπισκότα, τελείωσε με λίγες ψιλοκομμένες φράουλες και μπισκότα και άφησέ το στην κατάψυξη για 6 ώρες ή μέχρι να δεις ότι έχει σταθεροποιηθεί. Έτοιμο!