Ξέχνα τις παγωμένες μαργαρίτες, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το κοκτέιλ Paloma
- 5 ΑΥΓ 2017
Έχεις ξεμείνει Αθήνα και κοιτάς απελπισμένη το instagram των φίλων σου που βρίσκονται στις Κυκλάδες και το ζουν σαν να μην υπάρχει αύριο; Καλή διάθεση να υπάρχει, αλκοόλ στο σπίτι και ανεμιστήρας και όλα θα γίνουν!
Για να πάει καλά αυτή η δύσκολη εβδομάδα που ξεκινάει θα χρειαστείς ένα δροσερό κοκτέιλ, διαφορετικό από όλα τα άλλα, σωστά; Σωστά. Για αυτό και εμείς σου βρήκαμε τη συνταγή για το μεξικάνικο κοκτέιλ, που ακούει στο όνομα Paloma. Τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις;
Υλικά
1 lime κομμένο στη μέση
Αλάτι
1 γκρέιπφρουτ κομμένο στη μέση
1 κ.σ ζάχαρη
42 γρ. τεκίλα
(ιδανικά τριμμένο) πάγο
Ανθρακούχο νερό (ιδανικά με φρουτώδη γεύση)
Εκτέλεση
1. Κόψε σε φετάκια το lime και πέρνα με αυτό το χείλος του ποτηριού ώστε να κολλήσει πάνω το αλάτι
2. Γέμισε το ποτήρι με το χυμό από το μισό γκρεηπφρουτ, το μισό lime και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά
3. Πρόσθεσε την τεκίλα, τον τριμμένο πάγο και τελείωσε με ανθρακούχο νερό.