CELEBRITIES

Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου»

Papadakis Press/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλατό της εκπομπής Love It βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Χαλκιάς, τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ μαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου, με την πρόθεση να δώσει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια. Συνέντευξη η οποία κατέληξε σε on air μπηχτές, ειρωνείες, σπόντες και προσβολές, καθώς η ένταση ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια συνεχώς κορυφωνόταν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της συνέντευξης. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, το γεγονός πως καθυστέρησε να βγει στο πλατό της εκπομπής, τον είχε γεμίσει προκαταβολικά εκνευρισμό.

Πολλοί ήταν αυτοί που τοποθετήθηκαν δημόσια στην κόντρα, ανάμεσά τους και πάνελ εκπομπών όπως αυτό της Ελεονώρας Μελέτη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ανάμεσά τους, ο ηθοποιός και συνάδελφός του Τάσου Χαλκιά, Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος σχολίασε το συμβάν με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία που έχει ο Τάσος Χαλκιάς. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ. Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συνάδελφους», ανέφερε ο ίδιος στην αρχή της δημοσίευσης.

«Όλοι ξέρουν ότι ο Τάσος Χαλκιάς είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο»

«Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις. Από την άλλη, η Ιωάννα Μαλέσκου που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες. Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα.

Αλλά όταν έχεις αργήσει 1 ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά 1.000 συγνώμη κι όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος. Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή, που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα», ήταν τα λόγια του Σταύρου Νικολαΐδη, ο οποίος πήγε με το μέρος του Τάσου Χαλκιά.

Το σχόλιο του Τάσου Χαλκιά στην ανάρτηση. «Εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου»

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη βρήκε σύμφωνο τον ηθοποιό, ο οποίος άφησε το σχόλιό του στη δημοσίευση. «Με ακρίβεια 100/0!!! Τοποθετήσες το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια, όμως, διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία, αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς. Εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένεια που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Τάσος Χαλκιάς Instagram.com

Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου

Την ίδια μέρα της συνέντευξης, η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από το στούντιο μετά το τέλος της εκπομπής, η οποία έκανε σχετικές δηλώσεις.

 

«Τίποτα δεν έγινε. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Σας αγαπάμε πολύ. Να έχουμε μια ωραία χρονιά. Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι ποτέ δεν νιώθω άβολα. Θα φανώ αγενής και δεν θέλω γιατί βιάζομαι. Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις βγήκε στην εκπομπή. Δεν έχω κανέναν λόγο. Αν μου δοθεί η αφορμή, εννοείται θα ξαναμιλήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.