HOME SHOPPING

Σαλόνι: 12 stylish items έως 20€ για να απογειώσεις τη φθινοπωρινή διακόσμηση

iStock

Οι μέρες, πλέον, έχουν γίνει πιο μικρές από ποτέ. Τα απογεύματα είναι πλέον σκοτεινά. Τα κάποτε καταπράσινα φύλλα των φυλλοβόλων δέντρων και θάμνων αποχαιρετούν τα ζωηρά χρώματά τους, δίνοντας τη σκυτάλη σε πιο ζεστές αποχρώσεις. Όλα αυτά, ίσως σε «ρίχνουν» κάπως ψυχολογικά.

Ωστόσο, καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Όπως πρέπει να κανείς στους περισσότερους τομείς της ζωής, δηλαδή. Και η διακόσμηση δεν αποτελεί την εξαίρεση. Έτσι, λοιπόν, πρέπει να «δεις» τις πιο σκούρες αποχρώσεις του φθινοπώρου, ως μια ευκαιρία να ανανεώσεις τη διακόσμηση στο σαλόνι, με βάση τη χρωματική παλέτα της εποχής.

Πορτοκαλί, κόκκινες, χρυσές και καφέ αποχρώσεις υπάρχουν παντού γύρω μας και δίνουν διακοσμητική έμπνευση για να πετύχεις την πιο cozy και χουχουλιάρικη εσάνς στο σαλόνι σου. Για να αντιμετωπίσεις τις πιο κρύες μέρες που έρχονται με στιλ, απόψη και φυσικά οικονομία. Γιατί τα διακοσμητικά που θα βρεις παρακάτω, δεν ξεπερνούν τα 20€ το έκαστο.

Το Pinterest είχε δώσει τις ιδέες. Εμείς εδώ στο LadyLike δίνουμε τις λύσεις. Κάνε, λοιπόν, scroll για να ανακαλύψεις τα 12 stylish και οικονομικά διακοσμητικά που έχουν μια θέση στο σαλόνι σου φέτος το φθινόπωρο.

12 stylish διακοσμητικά έως 20€ που θα απογειώσουν τα autumn vibes στο σαλόνι σου

Ριχτάρι Saira Sun Yellow Gofis Home
DESIGNDROPS

Ριχτάρι Saira Sun Yellow Gofis Home

180x180 ε. 100% βαμβάκι
26,00 € 20,80 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το Ριχτάρι Saira 470 μπορεί να εναρμονιστεί σε κάθε χώρο, αφού είναι μονόχρωμο, λιτό και κομψό. Διατίθεται σε τέσσερεις υπέροχες αποχρώσεις και είναι διακοσμημένο με χαριτωμένα φουντάκια από ανακυκλώσιμα νήματα. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ριχτάρι, του οποίου η ύφανση έγινε σε χειροκίνητο αργαλειό, γι αυτό υπάρχει μία σχετική ανομοιογένεια στην κατασκευή του. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C, χωρίς στύψιμο.

Διακοσμητικό μαξιλάρι με κέντημα και φουντάκια 45x45cm, με ύφασμα από 100% βαμβάκι και γέμισμα 100% πολυεστέρα. Συνδυάζεται με ιδίου σχεδίου τραβέρσα και διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

Η Αρέκα (Chrysalidocarpus Lutescens) είναι αειθαλές, φοινικοειδές φυτό εσωτερικού χώρου και κατάγεται από τη Μαδαγασκάρη. Έχει μεγάλα και σύνθετα παλαμοειδούς σχήματος φύλλα με έντονο πράσινο χρώμα, το οποίο με το πέρασμα των χρόνων θα αλλάξει σε χρυσοκίτρινο. Μεγαλώνει αργά, πρώτα σε πλάτος και μετά σε ύψος. Στις περιοχές που φύεται μπορεί να φτάσει σε ύψος πολλών μέτρων, σε εσωτερικούς χώρους δεν ξεπερνά τα 2μ. Θέλει αρκετό ηλιακό φως, ζεστό χώρο και υγρασία στην ατμόσφαιρα. Πολύ σημαντικό είναι να καθαρίζονται τα φύλλα της.

Καλάθι για να καλύψεις τη γλάστρα της αρέκας ή να το χρησιμοποιήσεις ως αυτόνομο διακοσμητικό, τοποθετώντας το όπου σου κάνει κέφι στο σαλόνι.

Καθιστός πέτρινος Βούδας σε παλαιωμένη, μπρονζέ απόχρωση. Ένα από τα πιο ωραία επιτραπέζια διακοσμητικά για το σαλόνι σου.

σαλόνι
ANESISHOME

Φωτιστικό Επιτραπέζιο InArt Κεραμικό

Διαστάσεις: Δ12,5Χ24. Πληροί όλα τα χαρακτηριστικά CE και RoHS. Τύπος Λάμπας: Ε14 Ισχύς: 25W Μήκος Καλωδίου: 130 cm Τύπος Πρίζας: German Standard Αριθμός λαμπών: 1 Τάση: 220V - 240V.
10,40 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μοντέρνο κεραμικό επιτραπέζιο φωτιστικό 3-15-958-0021 σε μπεζ/λευκό χρώμα. Ιδανικό για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Γυάλινο διακοσμητικό κηροπήγιο με ανάγλυφο σχέδιο σε καφέ απόχρωση για να το ταιριάξεις με το παρακάτω βάζο πράσινης απόχρωσης.

Βάζο διακόσμησης με μίνιμαλ ύφος. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί σε γκρι απόχρωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανθοδοχείο ή ως διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο. Ιδανικό για τοποθέτηση στην τραπεζαρία, το τραπεζάκι σαλονιού ή τον μπουφέ.

Επιτοίχιος καθρέπτης από μέταλλο σε χρώμα χρυσό με φινίρισμα γυαλιστερό. Οι καθρέφτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις για το σπίτι αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το δωμάτιο εύκολα και οικονομικά.

σαλόνι
PLAISIO

Sentio Σταντ Κοσμημάτων One Line Face

Υλικό: Μέταλλο Ύψος: 28 εκ. Πλάτος: 15.5 εκ.
14,90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Μπορεί το παράπάνω item από Sentio να χρησιμεύει για την οργάνωση των κοσμημάτων σου, αλλά δείχνει υπέροχα και σαν διακοσμητικό, χωρίς την προσθήκη των κοσμημάτων σου. Συνδύασέ το με το παρακάτω μαύρο κηροπήγιο που έχει εντυπωσιακές, χρυσές πινελιές. Εύκολα και οικονομικά, δημιουργείς την πιο chic σύνθεση για τον μπουφέ, το έπιπλο της τηλεόρασης, το coffee table ή την τραπεζαρία. Βασικά, για παντού.