EDITOR'S PICK

Editor’s Pick: Τα fashion buys της εβδομάδας είναι άνετες παντελόνες ιδανικές για τα καλοκαιρινά office looks

Launchmetrics Spotlight

Kάθε Δευτέρα, η fashion editor του LadyLike, Κέλλυ Νόβακ, επιλέγει τα αγαπημένα της fashion buys της εβδομάδας.

Το κεφάλαιο “workwear” στη μόδα (aka τα ρούχα γραφείου), έχει αλλάξει όψη τα τελευταία τρία χρόνια. Από την πανδημία κι έπειτα, ο τρόπος που δουλεύουν πολλοί έχει διαφοροποιηθεί και αυτό έχει επηρεάσει και το ντύσιμό μας στο περιβάλλον γραφείου. Το γεγονός ότι τα tailored και πιο «αυστηρά» παντελόνια έχουν αντικατασταθεί από τις παντελόνες σε άνετες και casual γραμμές, είναι ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει την εξέλιξη του workwear στις εμφανίσεις. Αντί, λοιπόν, να χρησιμοποιούμε τις άνετες παντελόνες της ντουλάπας για τις εξόδους μας και μόνο, αυτή η νέα γενιά πραγμάτων μάς επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε και το στιλ γραφείου, διαφορετικά.

Δεν επέλεξα τυχαία το παντελόνι, ως παράδειγμα, γιατί πρόκειται για ένα ρούχο που έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από την εξέλιξη της μόδας. Τα παντελόνια, τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζονται με μια ξεκάθαρη στιλιστική απελευθέρωση, με αποτέλεσμα πολλοί να προτιμούν styles που δεν φοριούνται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο εργασίας, αλλά έχουν ένα πιο versatile χαρακτήρα. Οι άνετες παντελόνες (αυτές δηλαδή σε πιο relaxed γραμμές και πιο ανάλαφρα υλικά), είναι ένα καλό παράδειγμα, αποτελώντας ένα style που είναι αρκετά δημοφιλές, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Με την εξέλιξη των “work trousers”, μπορούμε πλέον, να συμπεριλάβουμε στις εμφανίσεις μας και τις παντελόνες σε άνετες γραμμές οι οποίες είναι το τέλειο κομμάτι για τα καλοκαιρινά μας office looks.

Γιατί να βάλεις τις άνετες παντελόνες στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Τα looks του γραφείου μπορούν πάντα να συμπεριλαμβάνουν τα γνωστά tailored κομμάτια, αλλά τώρα το καλοκαίρι, μπορείς να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με πιο δροσερές και άνετες επιλογές. Οι παντελόνες σε άνετες και relaxed γραμμές είναι ιδανικές για τα σύνολα μας στο γραφείο, ειδικά αν επιλέξεις τα κατάλληλα υφάσματα.

Δυο, λοιπόν, είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέχεις όταν επιλέγεις πιο άνετα και δροσερά ρούχα για το γραφείο -ειδικά όσον αφορά το παντελόνι που μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση δυσφορίας όταν ο υδράργυρος αγγίζει υψηλές θερμοκρασίες: τη γραμμή και το ύφασμα.

Οι άνετες παντελόνες είναι η τέλεια λύση γι’ αυτές τις περιπτώσεις, με styles όπως οι wide-leg, οι Α γραμμές, οι ζιπ κιλότ και οι παντελόνες-καμπάνα να αποτελούν τις καλύτερες επιλογές. Υφάσματα δε, όπως το λινό, το βαμβάκι ακόμα και το σατέν, διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος σε ισορροπία -ένα πολύ σημαντικό στοιχείο όταν κάνει πολλή ζέστη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το versatility που έχουν οι άνετες παντελόνες, μιας και θα μπορείς να τις φοράς και εκτός γραφείου, καθιστούν αυτό το κομμάτι μια αγορά-επένδυση για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Γι’ αυτό, το σημερινό Editor’s Pick είναι αφιερωμένο στην εύρεση των πιο ωραίων και άνετων παντελονιών. Τα καλά νέα; Τις βρήκα ώστε να τις βάλεις τώρα στην ντουλάπα σου.

Printed παντελόνα
NOTOS.GR/

Printed παντελόνα

Billy Sabbado
89,00 € 71,20 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Παντελόνα με logo
SIMPLE-CARACTERS.GR

Παντελόνα με logo

Karl Lagerfeld
249€ 174 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Παντελόνι chino
GR.TOMMY.COM

Παντελόνι chino

Tommy Hilfiger
238,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Παντελόνα με πιέτα
/ANSWEAR.GR/

Παντελόνα με πιέτα

ΗUGO
189.90 € 119.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Loose παντελόνα
FUNKY-BUDDHA.COM/

Loose παντελόνα

Funky Buddha
59,95 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ