CELEBRITIES

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο πριν δημοσιευτεί κάτι. Εγώ δεν τον είχα»

Πάνος Γιαννακόπουλος/24MEDIA

Μία κοινή συνέντευξη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενόψει της καλοκαιρινής τους περιοδείας, παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για το γεγονός ότι τα media ασχολούνται με την προσωπική της συγκρίνοντάς το μάλιστα με το ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε την επιλογή για το πότε θα μιλήσει δημόσια για όσα εκείνη ήθελε να αποκαλύψει για τον δικό της ιδιωτικό βίο.

«Εγώ ζηλεύω πάρα πολύ την Ελευθερία σε αυτό. Σίγουρα η εποχή έχει παίξει ρόλο, όλα πλεόν περνούν μέσα από τα media και ο κόσμος αναζητά μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό, ένα κάτι, δεν μπορώ να πω το αντίθετο», είπε αρχικά η Ελωνόρα Ζουγανέλη στον Άρη Καβατζίκη.

«Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν που να έχω δώσει λάθος σήμα, δεν μπορώ να το πετάξω όλο στα media. Απλώς είναι κάτι πολύ κουραστικό, πάρα πολύ κι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ούτε ως δέκτης, δεν θέλω να ξέρω», συμπλήρωσε.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, που έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους και έχει πάρει ισάριθμα διαζύγια, ενώ είναι και μητέρα δύο παιδιών, εξήγησε ότι το γεγονός ότι τα media δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στην προσωπική της ζωή, ήταν απόρροια και του όρου που έθετε στους δημοσιογράφους.

«Εμένα ήταν όρος μου. Με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί στη ζωή μου, ήταν όρος ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Και ισχύει ακόμα», σημείωσε η ερμηνεύτρια. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν», συμπλήρωσε γελώντας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σημείωσε ότι τα θέματα χωρισμών ανήκουν στα «εν οίκω» που καλό θα ήταν να μην συζητούνται «εν δήμω». «Εγώ βλέπω την Ελεωνόρα ότι το προσπαθεί και το κάνει κι εγώ το έκανα σε όλη μου τη ζωή», σχολίασε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πήρε το λόγο για να απαντήσει αν είναι κακό να χωρίζουν οι άνθρωποι.

«Δεν είναι κακό. Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους, είναι ωραίο να χωρίζεις κι από αυτούς όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Αλλά είναι ωραίο να έχεις έναν χρόνο και να το επεξεργαστείς και γενικά χρειάζεσαι έναν προσωπικό χρόνο προτού βγει κάτι. Δεν τον είχα αυτόν τον χρόνο όσο θα το ήθελα», σχολίασε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκίνησε η φημολογία για τη νέα της σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

«Μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, αλλά έχω μάθει πλεόν τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Πραγματικά θεωρώ ότι οι χρόνοι είναι σημαντικοί. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι, έξω είμαι και μιλάω κανονικά με τους ανθρώπους και απαντώ. Απλά άλλο η προσωπική επαφή άλλο τα Μέσα», σχολίασε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.