CELEBRITIES

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει για τον σύντροφό της και «στυλοβάτη» του κόμματος: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

PAPADAKIS PRESS/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου συγκέντρωσε το 3,17% των συνολικών ψήφων στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, καταφέρνοντας να μπει τελικά στη Βουλή με 8 έδρες. Πρόκειται για το 8o κόμμα που κατάφερε να μπει στη Βουλή, με την ιστορία του να ξεκινάει τον Απρίλιο του 2016, όταν η πολιτικός ανακοίνωσε την ίδρυση της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ωστόσο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν μόνη της σε αυτό το πολιτικό ταξίδι. Η ίδρυση του κόμματός της έγινε με τη βοήθεια των στενών συνεργατών της, αλλά και των αγαπημένων της ανθρώπων που στάθηκαν στο πλευρό της. Σε κάθε της βήμα, σε κάθε απόφασή της. Ανάμεσά τους και ο αγαπημένος της σύντροφος, που όπως σου έχουμε ξαναπεί, τον ξέρεις από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτές τις εκλογές, ο ίδιος βρισκόταν σε εκλόγιμη θέση και η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη απόφασή της, ενώ τοποθετήθηκε επί των επιθέσεων που δέχθηκε προεκλογικά σχετικά με τα ονόματα στις λίστες του κόμματος. Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, η σχέση που έχουν διαμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε στο προσκήνιο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει διθυραμβικά για τον σύντροφό της

«Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Στοχοποιήθηκε ο Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος είναι σύντροφός μου, αλλά και ο συνιδρυτής της Πλεύσης Ελευθερίας, αυτός που έχει κρατήσει στην πλάτη του τις πιο σημαντικές μας πρωτοβουλίες», ανέφερε στην αρχή η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ήταν εκείνος που έχτισε την επικοινωνία μας, εμπνεύστηκε πρωτοβουλίες όπως το «Δικαιοσύνη για όλους», τις μηνύσεις και τις ενέργειες για το Μάτι και τις γερμανικές οφειλές. Ήταν γνωστό ότι κάναμε αυτή την προσπάθεια μαζί. Οι περισσότεροι υποψήφιοι, όταν ρωτήθηκαν αν προτείνουν κάποιον άλλο ως υποψήφιο, πρότειναν τον Διαμαντή Καραναστάση», πρόσθεσε η πολιτικός και αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Δεν έχει ανάγκη την πολιτική ο Διαμαντής, ίσα-ίσα τον φθείρει η πολιτική. Είναι μεγάλη του διάθεση να προσφέρει. Δεν έχει κάτι να κερδίσει από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να τον πείσω. Στην Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι ο σύντροφός μου, είναι ένα κομβικό στοιχείο, ο στυλοβάτης του κινήματος», συμπλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είμαστε μαζί 7 χρόνια και πορευόμαστε με πολύ ωραίες στιγμές. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Γνωριστήκαμε στο Θέατρο Τέχνης. Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Νιώθω ασφάλεια. Θέλω ανθρώπους που δεν θα με πουλήσουν, δεν θα λακίσουν σε μία δύσκολη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας διθυραμβικά για τον σύντροφό της και όπως φαίνεται, μεγαλύτερο ψυχολογικό της στήριγμα στην πολιτική καριέρα της.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε υπάρξει παντρεμένη με τον επί χρόνια σύντροφό της, Αποστολο Μαντή, ενώ ο νυν σύντροφός της υπήρξε παντρεμένος με τη σκηνοθέτη, Μαριάννα Κάλμπαρη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης. Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός. Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, υπάρχουν συγκρούσεις και η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί πρώτη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», είχε πει πρόσφατα ο Διαμαντής Καραναστάσης στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Εκτός από το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει επίσης συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις σειρές: Με θέα στο πέλαγο, Λίφτινγκ, Κρυφά Μονοπάτια, Η αγάπη ήρθε από μακριά, Γιούγκερμαν και 7 θανάσιμες πεθερές.