FEMALE TALK

Kelly Clarkson: «Δεν θα κατάφερνα να ξεπεράσω το διαζύγιό μου χωρίς αντικαταθλιπτικά»

Weiss Eubanks/NBCUniversal/Getty Images/Ideal Image

Τον Μάρτιο του 2022 οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της από τον πατέρα των παιδιών της, Brandon Blackstock. Η Kelly Clarkson μιλά ανοιχτά για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που πέρασε, αλλά και για τη συμβολή της φαρμακευτικής αγωγής στην περίπτωσή της.

Η Kelly Clarkson ήταν «κατά» της χρήσης αντικαταθλιπτικών, όμως σήμερα δηλώνει, πως σε συνεννόηση φυσικά με το γιατρό της, ήταν «η καλύτερη που έχω πάρει ποτέ, διαφορετικά δεν θα τα είχα καταφέρει».

«Στον ψυχοθεραπευτή μου, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ήμουν σε φάση, θέλω να ακυρώσω ό,τι έχω κανονίσει την επόμενη μέρα. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι», εξομολογείται.

Ο ψυχοθεραπευτής της την παρακίνησε να δεχτεί φαρμακευτική βοήθεια, λέγοντάς της: «Πρέπει να εξισορροπήσεις πολλά, προσπαθώντας να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τα παιδιά σου. Χρειάζεται να αφήσεις το εγώ σου στην άκρη και να το διαχειριστείς. Άκου όποιον προσπαθεί να σε βοηθήσει».

Μέχρι τότε η Kelly Clarkson, δήλωνε: «Ήμουν σε φάση, δεν θέλω να παίρνω φάρμακα για πάντα. Δεν θέλω να γίνω από εκείνους τους ανθρώπους, όχι ότι αυτό είναι κακό, αλλά εγώ είχα άσχημες εμπειρίες με τα αντικαταθλιπτικά από την παιδική ηλικία μου».

Kelly Clarkson: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ήθελα τα πράγματα να φτάσουν εκεί που έφτασαν»

Η Kelly Clarkson είχε μιλήσει στο podcast ‘’We Can Do Hard Things’’ για τον γάμο και το διαζύγιό της. «Αχ, αυτός ο εγωισμός μου. Σκεφτόμουν ότι μπορώ να το κάνω και αυτό. Μπορώ ν’ αντέξω πολλά, να ελέγξω τις ενέργειές μου, να ελέγξω τις αντιδράσεις μου, μπορώ να τα βγάλω πέρα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ήθελα τα πράγματα να φτάσουν εκεί που έφτασαν. Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι εκείνα τα παιδιά στο σχολείο που τα υπόλοιπα τα δείχνουν με το δάχτυλο», εξομολογήθηκε η Kelly Clarkson της οποίας οι γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν 6 ετών.

«Είναι δύσκολο. Αν και είχα φίλους κοντά μου, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό μας, συνειδητοποίησα ότι καθόμουν σε αυτόν τον γάμο για τα παιδιά μου. Παρά το γεγονός ότι είχα δει τη μητέρα μου σε δύο διαφορετικούς γάμους ως παιδί και καταλάβαινα ότι ήταν “ανθυγιεινό περιβάλλον”. Είναι ενδιαφέρον πάντως, γιατί σκέφτεσαι τα παιδιά σου και λες: “Πώς θα τα επηρεάσει αυτό;”.

Θυμάμαι τελικά, ότι επηρέασε εμένα περισσότερο. Ο πρώην μου είχε περάσει από ένα διαζύγιο στην οικογένεια και πάντα λέγαμε πως “δεν το θέλουμε αυτό για τα παιδιά μας”. Για τα παιδιά μου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Μεγάλωσαν σε μία πολύ πιο προοδευτική πόλη. Αλλά στον Νότο που μεγάλωσα εγώ, ήμασταν μονάχα δύο παιδιά στην τάξη με χωρισμένους γονείς».