CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Charlene: Η απροσδόκητη φωτογραφία για την επέτειο γάμου της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

@2023 Eric Gaillard/Pool via AP Images

12 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα για να σηματοδοτήσει την περίσταση μία ασυνήθιστη φωτογραφία του ζευγαριού. Αντί για κάποιο επίσημο πορτρέτο ή έστω μία «ποζαριστή» φωτογραφία τους, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene πρωταγωνίστησαν σε ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο και το παλάτι επέλεξε να δώσει αυτό στη δημοσιότητα.

O επίσημος λογαριασμός του πριγκιπικού ζεύγους στο Instagram μοιράστηκε την τρυφερή φωτογραφία τους που προέρχεται από κοινή εμφάνιση που πραγματοποίησαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote τον Απρίλιο του 2023. «Χαρούμενη επέτειο στις αυτού υψηλότητες τον πρίγκιπα Αλβέρτου και την πριγκίπισσα Charlene», αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας που τράβηξε για το παλάτι ο Eric Mathon.

Η τρυφερή τους φωτογραφία έρχεται ως απάντηση στα κατά καιρούς δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του ζευγαριού να περνά κρίση, αλλά και σε όσα δημοσιεύματα αφορούν την υγεία της πριγκίπισσας Charlene που μετά την πολύμηνη απουσία της από το Μονακό, λόγω επιπλοκών επέμβασης στους ρινικούς κόλπους της, έχει επιστρέψει μόνιμα στο πριγκιπάτο, και στις υποχρεώσεις της ως μέλος των ευγενών του πριγκιπάτου, αλλά και ως μέλος μίας τετραμελούς οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene έχουν αποκτήσει μαζί τα δίδυμα παιδιά πρίγκιπα Jaques και πριγκίπισσα Gabriella. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά από προηγούμενες σχέσης του, τη Jasmin Grace Grimaldi και τον Alexandre Grimaldi – Coste, που όμως δεν βρίσκονται στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος γνώρισε την κολυμβήτρια από τη Νότιο Αμερική, Charlene Wittstock σε αγώνες κολύμβησης στο Μονακό το 2000. Ως ζευγάρι έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους το 2006 στην τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων εκείνης της χρονιάς.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα Charlene με ένα διαμαντένιο μονόπετρο τον Ιούνιο του 2010 και οι γάμοι τους γιορτάστηκαν με τριήμερες εκδηλώσεις τον Ιούλιο του 2011. Το 2021 ήταν η μόνη φορά που πέρασαν χωριστά την επέτειο του γάμου τους, λόγω των προβλημάτων υγείας της Charlene.