ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Fame Story: Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη και ποια πρόσωπα βρίσκονται σε συζητήσεις

ALPHA TV

Το Fame Story ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Το Fame Story θα προβληθεί στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με παρουσιαστή (και παραγωγό) τον Νίκο Κοκλώνη. Το Just 2 Of Us θα επανέλθει στον Alpha, με τη γνωστή ομάδα, στο δεύτερο μισό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται, η Κάιτη Γαρμπή διέψευσε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Fame Story, δηλώνοντας όμως ότι ο Διονύσης Σχοινάς «φλερτάρει» με τη θέση του κριτή. Μία πρόβα την είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς, όταν καλεσμένος στο J2US, κάθισε στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε για την κριτική επιτροπή αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει κανένα όνομα. Μίλησε όμως για το έπαθλο του νικητή του Fame Story.

«Ξεκινάμε στο Star το Fame Story. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision. Είμαι ψαρωμένος τώρα εγώ, θα σας τα πει το κανάλι για τους κριτές, δεν θέλω να προδώσω τους συνεργάτες μου. Κάποια ονόματα που ακούστηκαν συζητούν για το Fame Story. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκει στη Barking Well οπότε όλο και κάτι θα κάνει», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Και πάμε στα ονόματα που έχουν ακουστεί. Έχουμε να γεμίσουμε τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής αλλά και τις θέσεις των καθηγητών και καθηγητριών της ακαδημίας. Τραγούδι, κίνηση, υποκριτική. Τα έχει όλα το Fame Story επομένως θα βρεθεί κόσμος και ντουνιάς. Έχουμε και τη διεύθυνση της ακαδημίας αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν απαιτείται τίτλος. Αρκεί να θυμηθούμε τη σκηνή «τι της έχω κάνει μωρέ της μ@@@@@@@@@@@» κι όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα: Βίκυ Λέανδρος, Άννα Βίσση, Φοίβος, Γιώργος Θεοφάνους, Σταμάτης Φασουλής, Καλομοίρα, Κώστας Καραφώτης.

Η Δέσποινα Βανδή είναι αδύνατο να συμμετέχει στο Fame Story καθώς έχει προγραμματισμένες περιοδείες στο εξωτερικό. Άρα το σενάριο Βίσση-Βανδή στην ίδια επιτροπή ναυαγεί.

Καλομοίρα και Καραφώτης πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, όπως και η Εύη Δρούτσα η οποία μόνη της έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της.

Και κλείνουμε με Χάρη Βαρθακούρη. «Μου έχει γίνει πρόταση για το Fame Story, δεν ξέρω κατά πόσον παραβιάζω κάποιο απόρρητο. Ήταν και πάρα πολύ καλή πρόταση, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά», έχει δηλώσει ο ίδιος.