CELEBRITIES

Jamie Foxx: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μυστηριώδη νοσηλεία του

@2023 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Τον περασμένο Απρίλιο η μεγαλύτερη κόρη του Jamie Foxx, Corinne, αποκάλυψε ότι ο πατέρας υπέφερε από μία «ιατρική επιπλοκή» κι ότι βρισκόταν σε «ανάρρωση». Η 29χρονη μοιράστηκε ένα μήνυμα «από την οικογένεια Foxx» στο Instagram το οποίο πλέον δεν υπάρχει.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Jamie Foxx υπέστη μία ιατρική επιπλοκή χθες», είχε γράψει τότε. «Ευτυχώς χάρη στη γρήγορη δράση και την μεγάλη φροντίδα είναι ήδη στον δρόμο για την ανάρρωσή του. Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», συμπλήρωνε η κόρη του. Κι έκτοτε υπήρξε σιγή ασυρμάτου.

Ο Jamie Foxx εισήχθη σε νοσοκομείο της Georgia στις 12 Απριλίου 2023. Μία πηγή είπε τότε στο TMZ ότι η μυστηριώδης περιπέτεια υγείας του ήταν «αρκετά σοβαρή» ώστε η οικογένειά του ταξίδεψε για να βρίσκεται στο πλευρό του.

Τρεις μήνες μετά, το TMZ κατέγραψε τα πρώτα πλάνα του Jamie Foxx μετά το πρόβλημα υγείας και τη νοσηλεία του που παραμένει μυστηριώδης, καθώς ο ίδιος έχει επιλέξει να μην αναφερθεί δημόσια σε αυτό. Ο 55χρονος ηθοποιός εθεάθη σε σκάφος στο Chicago River στις ΗΠΑ, την Κυριακή, 9 Ιουλίου κι όπως μπορείς να δεις εδώ φαίνεται να έχει καλή διάθεση και να χαιρετά fans του που τον εντοπίζουν.

Πριν την νοσηλεία του, ο Jamie Foxx βρισκόταν σε γυρίσματα για την ταινία του Netflix, Back in Action με την Cameron Diaz. Η Cameron Diaz συνέχισε να γυρίζει τις σκηνές της με τον σωσία του Jamie Foxx, όσο εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Page Six, παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει ξανά γυρίσματα ή ποιο θα είναι το μέλλον της ταινίας. Μέλος της οικογένειας του Jamie Foxx είχε εκμηστυρευτεί στο ίδιο Μέσο ότι η κατάσταση υγείας του κρατήθηκε κρυφή από φόβο για το πώς θα επηρεάσει την καριέρα του στο μέλλον.

«Σήκωσε επιτέλους το τηλέφωνο», είχε πει ο John Boyega, στο People στην πρεμιέρα της ταινίας που γύρισαν με τον Jamie Foxx, They Cloned Tyrone στα τέλη του Ιουνίου. «Πάει καλά. Κι εμείς ξέρεις, απλά σεβόμαστε την ιδιωτικότητά του και ανυπομονούμε για την επιστροφή του», πρόσθετε ο ίδιος.

«Του έδωσα τις ευχές μου για περαστικά. Οπότε απλά θα περιμένω πότε θα επιστρέψει εδώ έξω. Πάρε τον χρόνο σου Jamie. Σε αγαπάμε αδερφέ μου», κατέληγε τότε ο John Boyega.

Διαφορετική πηγή είχε πει στο περιοδικό People λίγο καιρό αργότερα ότι ο κάτοχος Όσκαρ και Grammy συνεχίζει αργά την ανάρρωσή του. «Του παρέχεται η καλύτερη φροντίδα και δουλεύει σκληρά για να αναρρώσει τώρα, αλλά ακόμα δεν είναι ο εαυτός του. Έχει μόνο τον πιο στενό κύκλο ανθρώπων γύρω του», τόνιζε εκείνο το πρόσωπο από το περιβάλλον του Jamie Foxx.

Ο Jamie Foxx είναι πατέρας δύο παιδιών. Απέκτησε την κόρη του, Corinne, με την πρώην σύντροφό του, Connie Kline, ενώ η κόρη του, Annalise Bishop, είναι 14 ετών και καρπός της σχέσης του με την πρώην σύντροφό του, Kristin Grannis.