CELEBRITIES

Η Eva Mendes ζει το όνειρό της σε άγνωστη τοποθεσία της Ελλάδας

Chris Pizzello/AP IMAGES

Στη λίστα με τους celebrities που επισκέφθηκαν φέτος την Ελλάδα και πιθανότατα κάποιο ελληνικό νησί, να προσθέσεις και τη 49χρονη ηθοποιό και σύζυγο του Ryan Gosling.

H Eva Mendes, λοιπόν, τίμησε με την παρουσία της τη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την τοποθεσία της. Η ίδια δημοσίευσε ένα άλμπουμ που περιελάμβανε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της στιγμές σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που παραμένει άγνωστο. Αν και μπορεί κανείς να κάνει ορισμένες υποθέσεις, αν κρίνει από το ολόλευκο, λιτό σπιτάκι και την ελάχιστη βλάστηση στο background. Δεν λέμε άλλα.

Η Eva Mendes ζει βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρουμε πού ακριβώς

«Ζω το όνειρό μου στην Ελλάδα. Ευχαριστώ για αυτό το όνειρο @aguabyaguabendita», έγραψε η ηθοποιός χαρακτηριστικά στην περιγραφή του άλμπουμ, με τους Έλληνες θαυμαστές της να την καλωσορίζουν.

Η Eva Mendes ποζάρει σε ρόλο μοντέλου στον τοίχο του λευκού σπιτιού φορώντας ένα άκρως ρομαντικό φόρεμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Eva Mendes επισκέπτεται την Ελλάδα. Να σου υπενθυμίσουμε ότι πέρσυ τέτοια εποχή η ηθοποιός και ο Ryan Gosling βρέθηκαν για διακοπές στην Αντίπαρο παρέα με τις δυο κόρες του και τα στιγμιότυπα δεν είχαν λείψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Εva Mendes και ο Ryan Gosling είναι μαζί από το 2011. Εκείνη τη χρονιά συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία The Place Beyond The Pines (Στο τέλος του δρόμου) και από τότε, βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ωστόσο, οι δημόσιες εμφανίσεις τους και τα κοινά στιγμιότυπά τους στα social media, σπανίζουν.

Εξάλλου, η ίδια η Eva Mendes είχε ξεκαθαρίσει πριν από μερικά χρόνια πως «Όσον αφορά τον Ryan, θα ποστάρω μόνο flashbacks από πράγματα που είναι ήδη “εκεί έξω”, όπως φωτογραφίες από ταινίες που κάναμε και τέτοια. Ο άνδρας και τα παιδιά μου είναι προσωπικά μου. Είναι σημαντικοί για μένα, οπότε ευχαριστώ που το καταλαβαίνετε».