CELEBRITY STYLE

Η Κατερίνα Βρανά έχει το τέλειο tip για να φορέσεις τα κοσμήματα, φέτος το καλοκαίρι

Ιnstagram.com/katerinavrana/

Είμαι άνθρωπος που έχει την εξής στάση ζωής: δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς κοσμήματα. Αξίας ή μη, τα κοσμήματα είναι αυτά που δίνουν ταυτότητα στις εμφανίσεις μας. Είναι αυτά που «κουβαλούν» τις αναμνήσεις μας και την κληρονομιά μας. Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από τα κοσμήματα, όσον αφορά το στιλ μας. Για τη σημαντικότητα των αξεσουάρ μίλησε και η Κατερίνα Βρανά.

H Κατερίνα Βρανά είναι λάτρης των κοσμημάτων και αποφάσισε να εκφράσει αυτή τη λατρεία της, μέσα από ένα post της στο Instagram. Μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε μάς δίνει το τέλειο “tip” για να φορέσουμε τα κοσμήματα, αυτό το καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Βρανά με τα πιο εντυπωσιακά statement κοσμήματα και η πρότασή της για να τα φορέσουμε

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραβλέπουμε τη σημαντικότητα που έχουν τα κοσμήματα στο ντύσιμό μας, ακόμα κι αν αυτό το «ντύσιμο» προορίζεται για την παραλία ή για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο. Αυτό φαίνεται να πιστεύει και η stand up comedian, Κατερίνα Βρανά.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου φοράει τα πιο όμορφα statement κοσμήματα. Ένα ζευγάρι χρυσά drop earrings και μερικά χρυσά cuffs στα χέρια, είναι το τέλειο παράδειγμα της επιρροής που έχουν τα κοσμήματα στις εμφανίσεις μας. Ακόμα κι αν αυτή η εμφάνιση είναι στην παραλία. Από τις δυο φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Βρανά, στη μια φαίνεται να μην φοράει τίποτα εκτός από τα bold κοσμήματά της, ενώ στη δεύτερη τη βλέπουμε να τα συνοδεύει με ένα κόκκινο μπικίνι.

«Αξεσουάρ. Όταν τα φοράς, δεν είσαι ποτέ εντελώς γυμνή και όταν δεν τα φοράς δεν είσαι ποτέ εντελώς ντυμένη. (Λατρεύω το πως λάμπει το χρυσό μες στο καλοκαιρινό φως)», γράφει στη λεζάντα του post της.

Το μήνυμα; Ξεκάθαρο: Μην ξεχνάς να φορέσεις κοσμήματα όπου κι αν πας. Και το tip για να τα φορέσεις το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Κατερίνα Βρανά; Και γυμνή να είσαι, τα κοσμήματα θα κλέψουν τις εντυπώσεις στην εμφάνισή σου.