BEAUTY NEWS

To challenge που με βοήθησε να κάνω upgrade στην καθημερινότητά μου

Αγγελική Καλαμαρά/ 24 Media

Νομίζω ότι είναι συχνό φαινόμενο το να «χαθεί» κανείς μέσα στη ρουτίνα και την απαιτητική καθημερινότητα. Οι ρυθμοί της ζωής μας, μετά την πανδημία, έχουν γίνει ακόμα πιο γρήγοροι, και υπάρχουν μέρες που μπορεί να νιώθουμε ότι ένα 24ωρο δεν είναι αρκετό για να τα προλάβουμε όλα. Δουλειά, σπίτι, οικογένεια και προσωπικός χρόνος, όλα «τρέχουν» και αυτό μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι χάνουμε τον εαυτό μας από τις υποχρεώσεις. Αυτό, μπορεί φυσικά να επηρεάσει και τον τρόπο ζωής μας, πράγμα που σημαίνει ότι επηρεάζεται και η σωματική και ψυχική μας υγεία. Παρ’ όλα αυτά, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλό να παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, να κάνουμε ένα διάλειμμα και να σκεφτόμαστε αν αυτό το lifestyle είναι υγιές και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, άρα και τη ζωή μας. Σε αυτό, μας βοηθάει το Dove.

Τις στιγμές, λοιπόν, που αντιλαμβανόμαστε ότι η καθημερινότητά μας δεν είναι λειτουργική, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για αναπλαισίωση. Είναι καλό, να τα βάλουμε όλα «κάτω», να δούμε τι μας «βαραίνει» και τι πρέπει να (μην) συμπεριλάβουμε στη ζωή μας, σε καθημερινή βάση, ώστε να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε αυτή τη (σημαντική) διαδικασία, όπου έπρεπε να αναλογιστώ και τη δική μου καθημερινότητα, με έβαλε το Dove. Όλα ξεκίνησαν όταν έλαβα στα χέρια μου, μια νέα «πρόκληση» από το Dove. Παρέα με την Beauty Editor του LadyLike και διπλανή μου, Βιβή Αγγελάκη, λάβαμε πριν λίγες μέρες, ένα θαυμάσιο δώρο (κυριολεκτικά και μεταφορικά), από το αγαπημένο Dove.

Η βελτίωση της καθημερινότητάς μου, ήταν ένα «κουτί» δρόμος

Ένα λευκό κουτί κατέφθασε στο γραφείο, και το πρώτο πράγμα που μου τράβηξε την προσοχή ήταν η λέξη “upgrade” που αναγραφόταν πάνω. Η Βιβή κι εγώ, ενθουσιαστήκαμε. Αμέσως ένιωσα αυτό το «κλικ» μέσα μου. Ήταν η λέξη-κλειδί με την οποία ταυτίστηκα αμέσως. Κατάλαβα ότι αυτό ήταν που έλειπε από την καθημερινότητά μου: το upgrade. Το να αναβαθμίσω την ποιότητα της καθημερινότητάς μου, δηλαδή, βελτιώνοντάς την προς το καλύτερο. Με τη βοήθεια του Dove, λοιπόν, και του upgrade challenge του Dove Advanced Care, ο δρόμος προς μια καλύτερη καθημερινότητα, άνοιξε. Ανοίγοντας το κουτί, όλα άρχισαν να βγάζουν νόημα στο μυαλό μου.

Αγγελική Καλαμαρά/ 24 Media

Το upgrade challenge kit του Dove που με έκανε να βελτιώσω την καθημερινότητά μου

Ανοίγοντας το όμορφο κουτί, «είδαμε» και οι δύο την καθημερινότητά μας να αλλάζει. Όλα ήταν τόσο inspiring. Το κουτί περιλάμβανε τα 3 αγαπημένα αποσμητικά Dove, από τη νέα σειρά Dove Advanced Care: το Soft Feel, το Original και το Invisible.

Αγγελική Καλαμαρά/ 24 Media
Η νέα σειρά Dove Advanced Care διαθέτει τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και φόρμουλα που είναι φιλική προς την επιδερμίδα, παρέχοντας ενισχυμένη προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες. Είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης ενώ η σύνθεσή της είναι vegan, cruelty-free και εγκεκριμένη από την PETA. Φυσικά, από τη νέα σειρά αποσμητικών δεν θα μπορούσε να λείπει το ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove.

Αγγελική Καλαμαρά/ 24 Media

Μαζί με τα αποσμητικά, το kit περιλάμβανε ένα όμορφο σημειωματάριο με τη νέα αγαπημένη μου φράση επάνω: “Ready to upgrade?” -ιδανικό για να σημειώνω τους στόχους που θέλω να θέτω. Ένιωσα αμέσως έτοιμη για την αναβάθμιση της καθημερινότητάς μου και την καλύτερη φροντίδα του εαυτού μου.

Αγγελική Καλαμαρά/ 24 Media
Το «κερασάκι» στην τούρτα, ήταν το επιχρυσωμένο βραχιόλι του brand Prigipo με το λογότυπο του Dove, το οποίο λειτουργεί ως υπενθύμιση της δέσμευσης του προσωπικού μου upgrade. Το kit με έκανε να σκεφτώ τι χρειάζομαι για να βελτιώσω την καθημερινότητά μου. Η απάντηση «τριγύριζε» το μυαλό μου καιρό, αλλά με την βοήθεια του upgrade challenge του Dove Advanced Care, κατάφερα να το πραγματοποιήσω: περισσότερη γυμναστική.

Αγγελική Καλαμαρά/ 24 Media

Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ο καινούργιος μου στόχος είναι να αθλούμαι ακόμα περισσότερο μέσα στην εβδομάδα. Η γυμναστική αποτελούσε πάντα για εμένα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, το οποίο μου προσφέρει υγεία, ευεξία αλλά και ψυχική ηρεμία. Με το «βάρος», όμως, των υποχρεώσεων της καθημερινότητας, είχε μπει στην άκρη. Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό reminder για εμένα, και ο βασικός μου στόχος για μια καλύτερη καθημερινότητα και μια πιο ισορροπημένη σωματική και ψυχική υγεία, είναι πλέον ξεκάθαρος! Η γυμναστική είναι ένα μέρος της ταυτότητάς μου και αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, είχε παραμεληθεί. Η αυτοφροντίδα είναι το σημαντικότερο πράγμα και με το upgrade challenge του Dove, δεν θα την αμελήσω ποτέ ξανά.