CELEBRITIES

Angus Cloud: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Fez του Euphoria που πέθανε στα 25 του

©2023/Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Ο Angus Cloud που υποδύθηκε τον «Fezco» στη σειρά Euphoria του HBO πέθανε στα 25 του χρόνια. Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες και έχει σοκάρει όλο τον κόσμο.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά για τη μάχη του με την ψυχική υγεία. Ελπίζουμε ο θάνατός του να αποτελέσει υπενθύμιση και για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το παλεύουν σιωπηλά», ανέφερε η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της. Ο Angus Cloud ήταν 25 ετών και είχε χάσει μόλις πριν από μία εβδομάδα τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το TMZ και μια πηγή που είναι κοντά στην οικογένεια, ο Angus Cloud αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και πάλευε με αυτοκτονικές τάσεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου και έγινε η ταφή του πατέρα του. Έμενε με την οικογένειά του για όσο καιρό προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη του. «Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλευε σκληρά με την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά μας είναι ότι ξέρουμε πως ο Angus θα επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος», έγραψε η οικογένειά του στην ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Angus Cloud.

Ακολουθούν 5 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για τον Angus Cloud

O χαρακτήρας του στο Euphoria ήταν να πεθάνει από την 1η σεζόν

Σε μια κάπως τραγική ειρωνεία, ο χαρακτήρας του Angus Cloud στη σειρά που τον έκανε διάσημο, το Euphoria, θα πέθαινε στην πρώτη σεζόν (έχει ήδη ολοκληρωθεί η 2η σεζόν του σίριαλ και η 3η είναι στα σκαριά). «Δεν συνέβη ποτέ. Νομίζω ότι τελικά τους άρεσε αυτό που έκανα και αποφάσισαν να με αφήσουν να ζήσω και να κάνω χαμό. Δεν ξέρω πώς θα έφευγα, αλλά ελπίζω να σκόπευαν να πεθάνω σαν gangster», έλεγε ο Cloud σε συνέντευξή του στο GQ.

Πρωταγωνίστησε στο Euphoria χωρίς να έχει σπουδάσει υποκριτική

Ο Angus Cloud δεν είχε ξανασχοληθεί με την υποκριτική μέχρι που η casting director του Euphoria τον βρήκε ενώ δούλευε σε ένα εστιατόριο στο Μπρούκλιν. Εκείνος νόμιζε πως του έκανε πλάκα. Διάβασε το κείμενο για τον ρόλο του Fez, χωρίς να ξέρει τι είναι. Τον επέλεξαν αμέσως, παρά το γεγονός ότι δεν είχε εμπειρία ως ηθοποιός.

Δεν ήθελε να ξέρουν το ζώδιό του

Ο Angus Cloud δεν τα πήγαινε πολύ καλά με τη δημοσιότητα και ήθελε να κρατάει ιδιωτική την προσωπική του ζωή. Σε συνέντευξή του στο Glamour, το 2022, είχε δηλώσει ότι δεν λέει καν πότε γεννήθηκε, για να μην επηρεάζεται κανείς από το ζώδιό του: «Δεν λέω στον κόσμο, ούτε σε σένα θα έλεγα, πότε είναι τα γενέθλιά μου, επειδή δεν θέλω να προσπαθούν να με κρίνουν με βάση αυτό».

Ήθελε να είναι μαζί ο Fez και η Lexi στη σειρά

Ο Fez στο Euphoria έχει ένα φλερτ και μια αδυναμία στην Lexi. Οι fans της σειράς φυσικά ήθελαν να τους δουν μαζί ως ζευγάρι. Ο Angus Cloud συμφωνούσε: «Θέλουμε περισσότερο Fexi περιεχόμενο. Δώστε στους fans αυτό που θέλουν», έγραψε στο Twitter τον Ιανουάριο του 2022, ενώ συνόδευσε το tweet του με μια εικόνα της Fiona και του Shrek.

Είχε πολλά όνειρα για τη συνέχεια της καριέρας του

«Θέλω να συνεχίσω να κάνω cool projects και να κάνω γενικά cool τέχνη. Είμαι αρκετά χαζοβιόλης στην πραγματικότητα, οπότε θα ‘χε πλάκα να προσπαθήσω να το βγάλω αυτό στον φακό. Επίσης θα ήθελα να κάνω κάτι σαν το Fantastic Four ή κατι χαριποτερικό σαν το ξόρκι Wingardium Leviosa. Είμαι έτοιμος για όλα. Υπάρχουν άπειρα σύμπαντα που μπορείς να ανήκεις», έλεγε στο GQ.