CELEBRITY BEAUTY

Sofia Vergara: Το skincare συστατικό που κάνει τη διαφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας της

Jason Merritt/Getty Images for Turner

Μετά την πρόσφατη, επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Joe Manganielo– μετά από 7 χρόνια γάμου- η Sofia Vergara δηλώνει πανέτοιμη να «κατακτήσει» το κόσμο της ομορφιάς μέσα από το νέο της beauty brand, Toty. Πιο συγκεκριμένα, η Κολομβιανή ηθοποιός που λατρεύτηκε ως Gloria Delgado-Pritchett στο Modern Family, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειράς αντηλιακής φροντίδας, υιοθετώντας μία 360 προσέγγιση με στόχο την προστασία, την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία του δέρματος μέσα από το skincare αλλά και την καλλυντική περιποίηση.

 

 

«Η προστασία του δέρματος από τον ήλιο είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς και γι’ αυτό λάνσαρα το Toty. Μεγαλώνοντας στη Barranquilla και μετά ζώντας στο Μαϊάμι και σε όλα αυτά τα τροπικά, ηλιόλουστα μέρη, το μαύρισμα ήταν το μόνο που κάναμε! Ειδικά, όταν ήμουν πιο μικρή, λάτρευα να πηγαίνω στην παραλία! Κάποια στιγμή, διάβασα σ’ ένα περιοδικό όλες τις φρικτές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που έχει ο ήλιος στο δέρμα, όχι μόνο τη γήρανση και τις ρυτίδες, αλλά ακόμη και τον καρκίνο, και από εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ποια πρέπει να είναι η προτεραιότητά μου» ανέφερε η Sofia Vergara αποκλειστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Byrdie, απαντώντας μεταξύ άλλων, σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα μυστικά της skincare ρουτίνας της.

«Είμαι πολύ προσεκτική με τα προϊόντα που εφαρμόζω στο πρόσωπό μου γιατί έχω ροδόχρου ακμή. Πρέπει πάντα να φροντίζω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ να είναι ενυδατικά και αρκετά απαλά ώστε να μην προκαλούν έξαρση, κάτι που είναι απίστευτα άβολο!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αποκαλύπτοντας το skincare συστατικό που κάνει τη διαφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας της.

Το skincare συστατικό που λατρεύει στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της η Sofia Vergara

«Νομίζω ότι τα αντιοξειδωτικά έχουν πολύ σημαντικά οφέλη στην επιδερμίδα -σε σχέση μ’ όσα πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Σίγουρα, δεν είχα ιδέα έως ότου ξεκίνησα να τα ερευνώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Cantabria Labs έδεσαν τέλεια με τα Toty επειδή, τα τελευταία 20 χρόνια, συνεργάζονται με πανεπιστήμια και μελετούν τις επιδράσεις των αντιοξειδωτικών στο δέρμα. Όλα τα προϊόντα Toty διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία PLE FernBoost, η οποία έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες από τον ήλιο και τη φωτογήρανση».

Όπως έχεις ξαναδιαβάσει από αυτή εδώ τη στήλη, τα αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη E, το φερουλικό οξύ κλπ που πρωταγωνιστούν συνήθως σε ορούς σε διαφορετικές συγκεντρώσεις και αναλογίες, προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν μεταλλάξεις του DNA στο δέρμα μας, συμβάλλοντας στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των δυσχρωμιών, μιας και έχουν πλήρη αντιγηραντική δράση. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα αντηλιακά, εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία από το ευρύ φάσμα ακτινοβολίας.